- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyok2
senior tag
Nyilván elkerülte az az APRÓ tény a figyelmeteket, hogy nem én kezdtem minősítgetni. Nyilván ezt is megmagyarázzátok érvelési hibának, hogy én nem azért kapom fel a vizet mert, hanem csupán közvélekedés. És rettenetesen zokon veszed, hogy én ezt lemerészelem írni. Aztán pedig minősítgetsz. Úgy is mondhatnám, hogy egy újabb tipikus, emberi jellembeli (érvelési) hiba. Amit te mondasz, azzal nincs semmi baj, ha én ezt lereagálom, akkor én vagyok primitív, cinikus. Mintha ezt is írtam volna, de gondolom, ezt sem sikerült felfognod.
Továbbá az az APRÓ tény is elkerülte a figyelmedet, hogy azóta először írtál.Én felajánlottam, hogy folytassuk kulturált körülmények közt, te inkább játszod a sértődöttet, meg újfent minősítgetsz, úgy, hogy még felfogni sem bírtad, amit mondok.
Ellenben jól látszik, hogy neked a gondolkodás időpazarlás, újfent emberi jellembeli (érvelési) hiba, hogy csak jártatod a szádat, mert ÉN, hogy képzelem.
Viszont még egyszer felajánlom, hogyha neked a "falnak megyek.." mondat tette be a kiskaput, akkor fogd fel, amit mondtam, és folytassuk valódi érvekkel.
Mondtam, nem balhézni akarok, ha tényleg keresed Istent, akkor segíthetek.
Beteszek ide egy mondatot, amit kitöröltem:
"Idézed egy mondatomat, ahol azt mondom nincs bizonyíték egy élő és ható istenre, erre felteszed a kérdést, hogy miért nincs rá bizonyíték. Ha szerintem valami nem létezik, vajon miért nincs rá bizonyíték? Azt hiszem egyértelmű a válasz: azért nincs, mert nem létezik."
"Itt pedig jönnek az értelmetlen belemagyarázások. Nem is értem, mit próbálsz elmagyarázni. /épp milyen érvelési f*szságokat lobogtatsz/ Nagyjából azt hámozom ki, hogy mivel szerinted nem létezik, ezért az a válasz, hogy nincs. Ellenben, ha nagyon akarom, akkor értem. Kerestél is bizonyítékokat, vagy csak eldöntötted, hogy nincs?"
- Úgy látom, hogy tájékozottabb vagy a témában, feltételezem, hogy kerestél, de nem találtál. Lehet, hogy arról van szó, hogy mivel ateistának teremtett/ateista lett a felfogásod, ezért neked nehezebb lesz megtalálnod. -
Akkor viszont most olvasd el újra, amiket mondtam, és úgy folytassuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SAMSUNG 990 / 980 PRO 1TB M.2 PCIe 4.0 .:BONTATLAN:. .:3év garancia:.
- HP EliteDesk 800 - TÖBB DARAB/TÍPUS elérhető!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest