Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ujjlenyomat
csendes tag
Kedves kymco, Kezdő vagyok, Noddy és pocokxx !
Az egyik idézetből idéznék.
„ Egyrészt az átlagos keresztény a Tanúkkal szemben nincs felkészülve a hitvitákra. Másrészt sajnálatos módon sokszor ő [mármint átlagos keresztény] maga sem ismeri eléggé a saját hitét.” (Kezdő vagyok nagyon hosszú idézetéből)Ez nagyon is igaz.
Több mint 10 éve kiveszem a részem a prédikálásból. Elmondhatom Nektek, hogy rajtatok kívül még egyetlen olyan kereszténnyel sem találkoztam, aki legalább egy Biblia verssel is próbálta volna alátámasztani a hitnézetét. Nagyon sokan tényleg nem tudják, hogy miben hisznek (már ha ez nevezhető hitnek). Öntudatlan állapotukban nyakon öntok őket egy kis vízzel és kész, már keresztények is. Hívő emberek lettek. Aztán meg vagy foglalkoznak vele, vagy nem. Általában, vagy nem szokott lenni.Becsülöm Bennetek, hogy hisztek Istenben, olvassátok a Bibliát és véditek a hiteteket.

Új hozzászólás Aktív témák
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest