- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Imi1981
veterán
Úgy persze jó ha gyors az otthoni neted. Viszont ha otthon nincs olyan gyors neted de seedszerverrel le tudod tölteni 3-5 perc alatt a 15 gigás filmet és onnan már nézheted is egyből tv-boxal úgy már más a helyzet . Ez így kényelmes és gyors és nem kell otthonra külön letölteni . Persze ez akkor jó ha gyorsan kell amit nézni akarsz.
-
Imi1981
veterán
50-60 megabit. A másolással már nem volt gond (régen az is nagyon gyenge volt) de a streemelést valamiért nem szereti. Amúgy androidos tv-boxal és kodi lejátszóval próbáltam kb 5 hónapja ftp-n keresztül . Az ultraseedbox-ról gond nélkül streameltem akár 20 gigás filmet is a feral-nál meg a 4 gigás is megakadt /töltött stb. Egy ideig megy de utána folyton megakadt. Viszont mint seedszerver a feral már a legjobb ár érték arányban az biztos (még 2 éve az ultraseedbox volt az szerintem).
-
Imi1981
veterán
A feral-nál meg az ftp gyenge! Ezt leginkább akkor érezni ha streemelni szeretnénk róla mert arra majdhogynem alkalmatlan. Nekem az ultraseedbox volt a kedvencem de majdnem 2 év használat után a vége felé már nagyon nem hozta a régi szintet. Már van otthoni szerverem így csak kiegészítésnek van a Speedbox.li 3 eurós csomagja ami szerintem ennyit simán megér és még streemelni is tudok róla (igaz csak 8 gb-ig), bár az ultraseedbox ebben verhetetlen volt.
Van még ilyen olcsó (max 5 euro) szerver amit így kiegészítésként tudnék használni az otthoni szerverem mellett? Ha van kipróbálom hátha jobb mint ez a Speedbox.li 3 eurós.
-
kullervo
csendes tag
Hello !
Köszönöm szépen rá találtam pont a feral-ra és elég jó ajánlatok vannak. Egy SSD-s szeró nagyon érdekelne gondolom ott a sebességnek csak a képzelet szab határt
Hát azzal én is meglennék elégedve de örülök, hogy itt falunk a 150mb/s megadatott
Közben, hogy ne csak negatívan nyilatkozzak az ultraseedboxról most elég gyorsan 3 órán belül reagáltak és segítettek így mint kiderült én is hibás voltam túl sok volt az egy időben futtatott torrentek száma illetve valamit állított nekem a deluge-on és azóta egy szavam nem lehet szépen mennek fel a GB-ok.
Köszi az infot !
-
Imi1981
veterán
Nálam ez nem lehetséges a net miatt meg nem ruházok be most nasra meg nagy kapacitású hdd-re. Olcsó seedbox nekem megfelelő csak most a két számomra szimpatikus szolgáltatónál nincs hely.
Amúgy hányadik vagy az ncore-on? Első? Mert nem semmi mennyiségű torrentet futtatatsz. -
Imi1981
veterán
Nekem csak 1 szerverem lesz ebben a hónapban úgyhogy abban az egyben én is minél többet akarok seedben tartani. Nekem számít a sebesség és amióta ilyen jó sebességel seedelek azóta nagyon sokat javult a helyezésem és azóta vagyok legend. Meg egyszerűen nagyon tetszik ez a ultraseedbox és most nem akarom elkövetetni azt a hibát (mint a bestboxnál), hogy elhagyom ezt a szervert mikor nagyon jól működik. Lehet ha később megint előfizetnék rosszabb szerverre kerülnék. Ezzel most tényleg elégedett vagyok.
-
Imi1981
veterán
Az így tényleg jónak tűnik. Deluge-val is össze lehet ezt hozni? Bár szerintem én maradok a manuális módnál
.
A DISHONORED.2-STEAMPUNKS nevű játéknál 1350 gb-ot seedeltem fel és még most is megy 20 MB/s-el felfelé. Korán reggel töltöttem le és sokáig 60-100 MB/s-el töltötte felfelé. Ilyen sokat egy torrentnél még sosem sikerült feltölteni.
-
Imi1981
veterán
Hát ez tényleg xopás ennyi torrentetnél frissíteni a passkey-t
.Egyáltalán lehetséges ?
Basszus csak otthon fut neked 3000 torrent? Nekem 3 szerverrel fut 137 és nemsokára már csak 1 szervert fogok használni szóval olyan 60 körül lesz. Mondjuk most 111-ik vagyok úgyhogy elégedett vagyok. -
bencsikgab
tag
Nick=nickneved; után raktál szóközt? Elvileg kell, valószínűleg valami ilyen apróságon megy el a dolog.
Törlés automatizálását a ratiogroups pluginnel tudod beállítani.
-
Imi1981
veterán
Ha jól tudom egyszerűen meg tudnák csinálni a mobilnézetet. Csak egy plugint kell telepíteni. De lehet rosszul tudom.
Mobilon asztali nézetben nagyon rossz kezelni. Amikor úgy használtam még egy torrent hozzáadása is kínlódás volt. Rá böksz a a torrent hozzáadása gombra és hol bejön hol nem meg eltűnik. Nagyon idegesítő. -
Soma01
veterán
A legkisebb Feral csomagot szoktam ajánlani, de azt még nem próbáltam soha. Ha azzal gond lenne - mint ahogy itt páran panaszkodnak rá mostanában - akkor (vagy a következő Feral csomag már tuti jó, mert évek óta az van nekem vagy) tudok egy másik szolgáltatót ami, igaz kisebb tárhely, de biztos sebesség (80-100 MB/s feltöltés, jó torrent esetén) korlátlan adatforgalom, szerintem a legjobb Holland DC-ben vannak elhelyezve a szerverek, nekem soha nem lassult be. 100 MB/s fölé sem ment még, az igaz, de stabil, fagyás, kiesés sem volt még. Le lehet terhelni, de ésszel használva nem lesz gond.
Csak kíváncsi vagyok, mi szól a seed.st mellett?!Mert amire én gondolok, az szerintem mindenben jobb.
-
Imi1981
veterán
-
den89
tag
PC. Ilyen nettel felesleges lenne a NAS. 150/10 megás net lenne a max, amire elő tudnék fizetni itt a környéken. Szóval feltöltésben finoman szólva sem egy nagy eresztés. Írtam korábban, hogy állítólag néhány év és terjeszkedik felénk a Digi. De hát, hiszem ha látom.
Hétköznap általában csak délután 5-6 után seedelek saját gépről, hétvégén azért megy 12-14 órát is a gép. Hétköznap van, hogy el sem indítom a gépen az utorrentet. Persze néhány gigát jelent hetente, na meg hogy ne lógjak el a seed kötelezettség elől. Régebben ment hétköznap is, meg néha éjszaka is, akkortájt szerver nélkül is elite tudtam lenni azon a bizonyos oldalon...
De mostanában nem erőltetem annyira saját gépről a seedelést, hogy ilyen 900 és 1500 Ft-os szervereket találtatok.
-
Imi1981
veterán
Kevés
. Én a bestboxal 10 tera(szerintem már át is léptem ) körül járok a feltöltéssel .Ja és e hónap 16-án jár le .Szóval 1 hónap alatt 10 tera szerintem jó . Csak az a baj hogy ez 4 torrentoldal közt oszlott el .
Amúgy nem akarom elkiabálni de a bestbox az jobban elkapta a ritmust seedelésnél . De nem akarok hülyeséget írni mert a feralt kb 3 órája használom és nem találok jó torrenteket és inkább nem is rakok be újat . Majd holnap reggel melóba menet . -
Imi1981
veterán
Nekem is ilyen szokott lenni .Eddig a rekordom egy torrentnél ami 20 gb volt és feltöltöttem 620 gb-ot belőle.De bent volt hetekig a kliensben .
Más ! Végre a francia barátom is lépett és visszafizette a használhatatlan szerver árát ! Igaz szinte zaklatnom kellett érte de megérte . kb 8 üzenetet kapott tőlem mire lépett .Választ amúgy ettől se kaptam .
A speedhell érdekelt volna de valamiért visszautalta.De azóta se szabadult fel a helyem náluk.Mindegy lett helyette feral . Most már nyugodt vagyok
.
-
Imi1981
veterán
Igazad is van. Én hülye nagyon belejöttem itt a próbálgatásba fizu után. Most a Speedhell-t mindenképp kipróbálom ha már előfizettem rá (eddig csak dicsérték) de ha nem lesz jobb mint a bestbox megyek vissza oda jövő hónapban. Bár lehet jövő hónapban még a feralt kipróbálom de az lesz az utolsó. Mindenképp nagy tárhely kell nekem és azért megfelelő sebesség ami bestboxnál megvolt (még van e hónap 16-ig) . Túlvariáltam a dolgokat. Már bánom de ez van.
Feral-nál szoktak problémák lenni? Bestboxnál szinte nem volt problémám, vagyis volt két kisebb de ilyen 20 percen belül megoldódott probléma volt.
-
Imi1981
veterán
Én eddig három külföldinek írtam de egy sem válaszolt eddig !Feral lehet más .
Én most a speedhell-nél fizettem elő mert régen dicsérték . A előfizetés sikeresen megtörtént de nem küldték az elérési adatokat pedig elvileg azonnal fizetés után küldeniük kellett volna emailben de csak számlát küldtek. Írtam nekik már tegnap kora reggel de semi válassz eddig.Írtam még 5 üzenetet(persze google fordítóval mert nem tudok angolul)hátha nem kapták meg de kétlem ,hogy ne kapták volna meg . Valami várakozó üzemmódba vagyokA másik a francia 10 gigabit ssd szerver akiktől vissza szeretném kérni a pénzt mert a használhatatlanság határát súrólja ( 7 napig visszaadják elvileg ) de persze azok se válaszolnak !Remélem nem húzzák 7 napon túl .
A lényeg az lenne ,hogy a franciát mindenképp lemondani és a speedhell-t megtartani mert így már túl sokat költöttem .Remélem vissza adják a franciák mert az oldalukon úgy írják ,hogy 7 napon belül vissza adják a pénzt de persze most nem találom hol írták . Szóval ideg vagyok -
Imi1981
veterán
Itt nem az ssd-vel van gond hanem magával a szerverrel. Röviden tömören szar! Kamu 10 gigabit és még lehet az ssd is kamu. Vagy vannak rajta 200-an, arra már a 10 gigabit se elég. De ez egy eldugott kis oldal volt úgyhogy szerintem egyszerűen csak kamu az egész amit írnak.
De én is maradok a hdd-nál! Abban biztos vagyok hogy jó szerveren jobb az ssd de kevés tárhelyet adnak drágán. Kell a nagy tárhely nekem. -
Soma01
veterán
Biztosan jó a Best SSD csomag is. De szerintem aki előrébb van, az sok torrentet tart seedben, nem a sebessége eszméletlen nagy. Amúgy meg biztosan nem egy szervere van. Tehát összetett ez a dolog. Egy 200-as SSD csomaggal nem fogsz bekerülni, még az első 10-be sem, de lehet 50-be sem. A képlet alapján kell sok torrent, sok megosztott adat, sok régen feltöltött torrent, meg persze nagy sebesség is. Mindezt egy szerverrel elérni nem nagyon lehet.
-
Imi1981
veterán
Ez az olcsó oldalak átka, hogy a rutorrent időközönként nem jön be meg sok egyéb hiba van ugylátszik. Mondjuk az my azért jobban kezdett. Sőt kimondottan jól kezdett és utána (miután ide belinkeltem) lett szép lassan egyre rosszabb amin már a rutorrent restart se segít csak nagyon rövid távon.
-
Imi1981
veterán
-
den89
tag
Tényleg kicsit furcsa manapság, hogy várni kell a beüzemelésre. De ezek szerint azért egy fél-1 napon belül beüzemelik, így nem olyan gáz. Azért majd még várjuk a tapasztalataidat, mert 1 óra alatt sok mindent nem lehet leszűrni. 20-30 MB/s-kel megy a feltöltés átlagban? Vagy többel/kevesebbel? Gyorsan bejön a webui? Plusz ugye 1-2 nap után látni, hogy folyamatosan jó-e, vagy pl. esténként belassul, stb. Köszi előre is.
Imi1981: a 200 mbit alapján pont ezzel a 20-30 MB/s-kel kell mennie a feltöltésnek bestboxon. Szóval többet nem is lehet várni, maximum néha, ha szerencséje (is) van az embernek. Viszont az szomorú, hogy a szerencsén múlik túlterhelt szerveren vagy-e, vagy sem.
-
Soma01
veterán
Nekem csak egy torrentből ment fel, csak ma (reggel 8 óta), csak egy szerverről 1 TB. (és le is volt korlátozva, nem ment maxon)
A my 350 GB-ot rakott fel ugyan ebből reggel 8 óta. Az sem olyan rossz. Ha 100 Mbps-mal ment volna végig az 600 GB körül lenne ez idő alatt. Nem olyan rossz az. -
den89
tag
Bocsi, azt nem láttam, hogy erre még rájön az áfa.
Ha kipróbálod, várom a tapasztalatodat. Nekem még vissza van másfél hét a my-seedboxból. Utána megpróbálom, amit belinkeltem vagy lehet a bestbox-ot.
Bizony, rá tud kattanni az ember... Nekem hetente olyan 2,5 TB megy fel a francia szerverrel. Szóval két szerverrel, plusz azzal a nettel ami neked van, sima ügy az 5 TB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Keresünk dokkolókat
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest