- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRobee
tag
Sziasztok, az ultraseedboxnal kotottem ki es minden remek, eddig elegedett vagyok. Viszont a kodit nem tudom ftp-n keresztul hasznalni. Hozzaadtam, latja szepen, de csak es kizarolag a mappakat, az mkv es egyeb media file-okat nem. Tudja valaki, hogy mi lehet a problema?
Koszi!
-
Kekmen
senior tag
Szia!
Szerintem külön bérelj, mert tudtommal nincs olyan magyar seed szerver szolgáltató, aki vpn-t is ad.
Egyrészről: [link] bérelsz egy vpn-t havi ~ 1000 Ft-ért.
Ezzel tudsz streamelni, mert a leírás szerint Magyarországon vannak.
Ezután pedig keresel egy tetszőleges - akár külföldi szervert, és bérelsz ott. Itt már nagy a választék, az ultraseedboxnak vannak jó plex-es csomagjai. Azt használhatod vpn nélkül is, mert a stream, FTP miatt a szolgáltató nem fog levelet küldeni, ez 100%. -
Imi1981
veterán
Eddig csak libreelec kodin próbáltam (egyéni rendszer android tv-box-ra) de azzal nem jött össze mert nem csatlakozik . Ma kipróbálom android kodi alatt hátha.
Amúgy gondold meg és csak akkor vedd ha a sebesség kicsit se érdekel mert nagyon lassú és lomha! Még a letöltés is lassan indul be. Az ftp letöltés sebességgel viszont nincs probléma. -
Imi1981
veterán
Én a jaguar 10 gigabit csomagot használom. De ha nem számít a sebesség akkor vannak jóval olcsóbb szerverek is pl Speedbox.li igaz ezen most nincs szabad hely és a bestbox (bár itt sincs szabad hely), szóval most ajánlottam kettő oldalt ahol nincs szabad hely
. Van még a feral helium csomagja ami olcsóbb és majdnem olyan gyors is mint az ultraseedbox. Van még a speedhell ami elég olcsó de ezt még nem próbáltam.
A lényeg, hogy az ultraseedbox nálam szuperül ment és nagyon gyors volt (deluge klienst használva) de volt akinek nem működött jól így nem tudom 100 %-osan ajánlani. Nekem a legjobb szerverem volt. -
bencsikgab
tag
Szia,
USA-ból érdemes USA-ban lévő szervert választani, a seedstuff.ca szolgáltató már elég régóta fut és van amerikai szerverük is.
Bestbox francia/holland, onnan kicsit nyögvenyelősebb töltögetni..
(nem biztos,hogy rábíznám magam egy ingyenes biztonsági tanúsítvánnyal biztosított szolgáltatóra, ahol még az SSL konfigot sem sikerül eltalálni megfelelőn.. Persze ez már valószínűleg csak az én hülyeségem - pár következtetést azért le lehet vonni ez alapján.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Klaus Duran: 2025 dude
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Renault, Dacia topik
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest