- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Szia! Itt a seedbox.io-nál kaptunk egy kodi/xbnc URL-t
Ezt hogy lehet kodiban működőképesen beállítani ? Már próbáltam de nem jön össze. Nincs itt megadva port szám és kodi azt is kéri szóval nem tudom hogy kéne beállítani, pedig ez egy jó megoldás lenne.
Ha más ért ehhez és tudja a megoldást nyugodtan válaszolhat.
-
den89
tag
Ebben az árkategóriában szerintem is speedbox.li a legjobb választás. Azt pedig eldöntöd, hogy az 5 vagy a 8 eurós csomag. Ne ijedj meg, hogy spanyol az oldal. Ha regisztráltál és belépsz, akkor már magyarra is át tudod állítani. Bestbox nálam nagyon gyengén muzsikált, jó szívvel nem ajánlanám. Sebességre nem volt jobb, mint a my-seedbox 3 eurós csomagja (persze annak meg más hátrányai vannak). Aztán lehet csak nem volt szerencsém… De legalább a tárhely nagy.
Imi: Átlagban mennyivel megy a seedbox.io? Én rájöttem már, hogy hosszútávon 6-8 mb/s átlagnál nem lehet többet elvárni egy 200-250 mbit-es szervertől. Esetleg annyiban különböznek, hogy felkapottabb torrenteknél valamelyik kicsit gyorsabb, valamelyik lassabb. Szerintem hozzászoktál a drágább szerverekhez.
Amúgy meg a napokban nem nagyon láttam felkapott torrenteket, valamelyest az is közrejátszhat.
-
Imi1981
veterán
Hát stabilnak stabil és a ruttorrent webui is gyorsan bejön de maga a szerver elég lassúcskának tűnik eddig. Persze 250 megabit ennél a csomagnál a sebesség de most egy nagyon gyors szerverről váltottam a seedbox.io-ra így nem tudom megítélni rendesen. Lehet csak nagyon hozzászoktam a nagy sebességhez de szerintem a bestbox 200 megabit mini és a Speedbox.li 5 és 8 eurós csomagjai is jobbak(régebben használtam mindkettőt) . Már mindkettőnél van szabad hely és én inkább azokat ajánlanám. De hozzá kell tenni csak 3 napja használom úgyhogy még nincs sok tapasztalatom a seedbox.io-val de úgy veszem észre nem lesz ez jobb mint most.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest