- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
stuka20
senior tag
Seedsolution-t én is néztem, de az nem jó, mert nincs engedélyezve a publikus tracker.
2-3 TB igazából nem kikötés, mert a routeren van 4TB, publikus trackerekhez kellene a nagyobb tárhely, mert azok terhelik a routert (ezért ezeket gépen töltöm le/ futtatnám csak a gép meg nincs bekapcsolva állandóan)
Lehet 1TB is elég lenne, nem tudom, majd megnézem a feralt. (ott milyen a hdd csomaggal?)
Annyi a kikötés, hogy jobb legyen a feltöltés, mint a mostanim, legyen egy stabul 50-60MB/s vagy afölötti.De lehet nem is lenne rá szükségem, inkább csak a kíváncsiság/ kipróbálási vágy hajt.
-
den89
tag
Ismét bestbox vélemény. 200 mbit mini csomagra fizettem elő 1 hétre 670 (!) Ft-ért. Mindezért kaptam 900 gb tárhelyet. Nevetséges ár érte. Mit kapsz ennyiért? 1 liter benzint, vagy fél kiló kenyeret + 2 kiflit.
Sebességek hasonlóan alakulnak, mint amiket múltkor leírtam. 5 nap alatt felment kb 3 TB. Pozitív a múltkori óta: nem fagy ki a kliens annyiszor, az 5 nap alatt csak párszor kellett újraindítanom. Bátran ajánlom azoknak akik csak javítani akarnak a rangjukon és a feltöltésükön, minél olcsóbban.
-
Imi1981
veterán
Én tegnap óta használom ismét az ultraseedbox-ot és megváltás a Speedbox.li infi és a seedbox.io 7.5 eurós csomagjai után. Bár nincs olyan jó mint mikor régebben használtam de eddig nem is nagyon tudtam mivel letesztelni. De akkor is azt tapasztalom, hogy lassabb bár még így is jó. Bestboxon is gondolkodtam de inkább ehhez tértem vissza.
Na és kipróbálod a feral-t? -
Imi1981
veterán
Hát az tuti, hogy kevesebben fizetnek így elő rá. Na mindegy ez van. Pedig nekem nagyon bejött.
Amúgy igen a Speedbox.li Nova vagy speedhell második csomagján (legkisebb sose szabad) is gondolkodom bár ott egyszer már félig meddig pórul jártam (anyagi kár nem ért). Feral az ftp lassúsága miatt kilőve nálam, pedig az még elég jó. Más eszembe se jut már. -
Imi1981
veterán
Kíváncsi leszek nálad melyik lesz a jobb. Nálam ultraseedbox jóval jobb volt mint a feral. Az ftp letöltés feral-nál borzalom! Nem értem miért nem tudják már megcsinálni évek óta (mert olvastam valahol, hogy régen is lassú volt). De amúgy az is gyors seedben!
A Speedbox.li info csomag nálam egyszerűen szar. Valószínű tényleg kifogtam de tényleg lassú nagyon. Myseedbox gyorsabb volt csak ugye az meg estefelé volt gatya. lehet jövő hónapban kipróbálom a 1TB-os csomagját hátha az nem lassul esténként. Vagy Speedbox.li Nova csomagját vagy már nem tudom.
Három hónapig nyugton voltam és csak 1 szervert használtam most meg megint probálgatok. Az a baj, hogy nagyon jót akarok olcsón amilyet úgysem találok.
Amúgy jól látom, hogy az ultraseedbox-nál már csak adatforgalom keretes csomagok vannak? Nem találom azt amit használtam. -
Imi1981
veterán
Remélem neked is olyan jó lesz mint nekem volt. Nálam sokszor volt olyan, hogy egy 10-15 GB-os premier filmnél 1.5 - 2.8 TB-ot seedelt vissza. Ez a második hónapban volt akkor brutál jó volt a sebesség és 95%-ban én voltam az első a letöltött torrentnél. Az első hónapban sem volt rossz de akkor csak ilyen 120 - 150 MB/s-el seedelt ha jól ment . Persze, hogy ilyen legyen kell a megfelelő torrent és az, hogy minél hamarabb töltsd ahogy felrakták. Persze ez sokszor nem jött össze nekem se mert már akkor vettem észre, hogy van új film fent mikor már 300-an leszedték, akkor természetesen nem volt olyan jó a seedsebesség. Kicsit a deluge működését is meg kell szokni ruttorrent után mert más, nem szereti ha egyszerre több torrentet töltesz és akkor szinte alig seedel. Ez amúgy feral-nál jobban jellemző ugyancsak deluge kliensel.
-
Imi1981
veterán
Nekem első hónapban 34 TB ment fel. Utána mindig kevesebb. Én lehet jó szervert fogtam ki a ultraseedboxnál de nálam nagyon jó volt, de lehet már egyre többen használják és kezd túl sok felhasználó lenni. Én most a seedbox.io-ban csalódtam . Igaz csak 200 megabit de akkor is lassú. Olcsó szerverek között nekem a bestbox 200 megabit mini volt a legjobb utána a Speedbox.li és utána talán a silenceseed bár ott kevés tárhely volt.
-
Imi1981
veterán
Azokat amiket belinkelem olyan torrentek voltak amiket rengetegen szedtek és én még az elején szálltam be a letöltésbe. Most egy jó fél hónapja nem volt olyan torrent. De az is lehet, hogy nálad lassabb az ultraseedbox mint nálam. Sok seedszervernél van így, hogy nem mindenkinek ugyan olyan jó. De mondom eleinte nekem is 100 MB/s volt a max, később meg már láttad. Az is lehet, hogy már rengetegen reggeltek rá és leterheltebb.
Amúgy nagy sebességet tartósan csak nagyobb méretű 5-20 gb-os (pl hd filmekkel) vagy nagyobb torrentekkel lehet elérni. -
Imi1981
veterán
Csakis deluge-t használd! De a deluge-t máshogy kell használni (tapasztalataim szerint) mint a rtorrentet! Itt nem igazán jó ha több torrentet töltesz egyszerre inkább csak 1-et tölts. Sebességét inkább premier filmeknél fogod érezni de ott sem úgy, hogy elkezded tölteni és már egyből 200-al seedel hanem úgy 1 óra után indul be igazán (nem mindig van így számít hogy seedeli a feltöltő). Ugye a premier filmeket általában párszáz kilobájtal töltik fel mert gyűjtik a letöltőket. Én ma pl a power rangert 75 MB/s-el seedeltem pedig nagyon későn szálltam be! Ha az elején tudsz beszállni a letöltésbe akkor szokott brutál lenni később a seedsebesség! Nálam nagyon korrektül működött és pont fordítva volt mint más szervereknél, itt egyre jobb lett nem lassabb az idő múlásával. Azért azt ez se szereti ha nagyon dugig van a tárhely, én hagytam mindig 150-200 gb-ot. Nekem 2 nap múlva lejár és sajnálom is de most spórolok. Később tuti használni fogom még.
-
Imi1981
veterán
Hát 2-5 között mozog de néha ha jobb a torrent akkor 10-15 is szokott lenni. De tény, hogy nincsenek felkapott torrentek. De akkor is érezni, hogy gyenge de még a letöltés is! Azért a Speedbox.li és a bestboxon azért a letöltés gyors volt(60-80 is töltöttek a seedbox.io meg 20-30).
-
Imi1981
veterán
Basszus lejjebb ment az ára? 12.99 euro volt. Észre sem vettem, hogy olcsóbb lett de már mindegy. Annyiért szerintem is bőven jó. Most néztem erre már a Speedbox.li-n is van szabad hely szinte mindegyik csomagnál. Érdekes tegnap még egyiknél se volt. Mindegy ezt a hónapot már a seedbox.io-val kibírom.
Azért majd néha 1-1 hónapra vissza megyek az ultraseedboxhoz de most egy jó ideig olcsó szerveren leszek. Spórolnom kell mindenen most. -
Imi1981
veterán
Már nem probálgatok. 3 hónapig voltam az ultraseedbox-nál. Most jópár hónapig olcsó szervert akarok használni. Azért hosszú távon azért drága 4200 Ft az ultraseedbox-ra bár tény, hogy ultra jó volt
. Speedworldnél akartam előfizetni de nincs hely utána a bestboxnál de ott sincs így mentem ehez a seedbox.io-hoz.
-
Imi1981
veterán
Igen mindkettő az ultraseedbox. Sőt ugyan az a torrent csak az ncore kép az jóval előbbi állapotot mutat mert kb fél óránként frissíti. Nagyon elégedett vagyok vele de azért volt pár hiba ebben a hónapban de a support nagyon jó és gyorsan válaszolnak és segítenek. De úgy korrekt, hogy leírom, hogy négyszer volt gond a szerverrel ebben a hónapban. Akárhogy is nézzük ez hdd csomag és a feral ssd csomag sebességét tudja hozni néha (premier filmekkel)! Persze a feral ssd még nem próbáltam úgyhogy lehet az többször tudja hozni ezeket a kiemelkedő sebességeket.
-
Imi1981
veterán
4200 Ft szokott lenni. Igen drága tényleg de annyira tetszik, hogy inkább megtartottam így is. Múlt hónapban 34 tera ment fel vele. Ebben a hónapban szerintem több lesz bár ez függ a torrentektől is. Azért az a 400 MB/s meg afölött csak most volt de 150-200 az általános premier filmekkel. Azt hogy most miért ment ennyire gyorsan(400MB/s és tartósan ) felfelé nem tudom de szeretem az ilyet. Amúgy ilyen átlagos torrenteknél is felmegy 50-60 MB/s-re. Ma nem mondjuk mert ma semmi olyan torrent nem volt fent amit kicsit többen töltöttek volna.
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Abban biztos lehettek ha írtam olyat ami nem fedi a valóságot az nem direkt volt! Nem szokásom füllenteni. Amiket beraktam ide képet sebességéről mind valós és az enyém nem a neten keresgéltem! Ha butaságot írok nyugodtan szóljatok nem sertődök meg inkább örülök hogy helyreigazítotok. Csak annyit kérek normális stílusban ahogy szerintem én is mindig írok. Mostantól megpróbálok nem ilyen lelkes lenni.
És most akkor a feral ennyivel megy... -
Imi1981
veterán
Csak a régi feral-nál írtam nekik hogy lassú de ott vissza is kértem a pénzt. Ja meg a 1 gigabites bestboxnál de ott nem történt változás. a Speedbox.li azért ritkán gyors de akkor nagyon. Ez az ultraseedbox mindig gyors. Mikor nem raktam be két napig torrentet akkor is 16-20 MB/s-el seedelt.
-
Imi1981
veterán
Seed.st-nél tutira jobb! Én használtam kétszer is. Nekem ott a max 17 MB/s volt és csak 1szer! jó torrentekkel 8-15 MB/s között mozgott. Amúgy stabil volt de a ruttorrent ott is néha nem jött be de az nem sokszor fordult elő. Amit ígérnek a Seed.st-nél azt tudja amit ígérnek de a Speedbox.li is tudja és kicsit gyorsabb is és nagyobb tárhely van és ugyan annyiba kerül. Anno a speedworld után mentem a seed.st-hez akkor a speedworld után nagyon jónak tűnt de akkor még csak összesen 3 szolgáltatót használtam addig. Seed.st óta amiket használtam szerintem mind jobb volt, talán az my seedbox nem mert nagyon instabil volt és sokszor használhatatlan.
-
den89
tag
Bocs, a bestbox 2000 Ft-os csomagját még ide lehet sorolni. Mármint, hogy ár-érték arányban korrekt és az is még az olcsóbbak közé tartozik. Csak még nem próbáltam, szóval nem tudok nyilatkozni. A véleményekre támaszkodhatok csak egyelőre. Szerintem 1 hétre kipróbálom, aztán meglátom, hogy speedbox vagy bestbox.
enginev3.0: speedbox.li-re most jó páran előfizettünk és szerintem senki nem csalódott. Myseedbox.com eddig 3 euró volt, azon az áron megérte, de sokszor belassult a szerver, stb és most már 5 euróba kerül. Így már szerintem nem éri meg. Bestbox.be 2000 Ft-os csomagjáról is jó véleményeket látni. Feralhostingot sokan használják és többnyire dicsérik, de pl Imi1981 gyengécske szervert fogott ki. Seed.st 10 dolláros csomagjától én nagyon nem estem hasra, viszont amit ígér (100 mbit) azt bőven hozza.
-
Soma01
veterán
Ezen az áron szerintem máshol sem kapunk jobb sebességet. És van annyira stabil és "gyors" mint a sokak által ismert és ajánlott seed.st, 100mbit nevű csomagja, ami 225 GB tárhelyet ad 10 dollárért. Ez a spanyol (francia) szerintem minden tekintetben jobb, pl. nagyobb tárhely (+120 GB), szerintem gyorsabb is (ez csak tipp), olcsóbb is, és még autodl-irssi is van. Ja, és nincs letiltva benne egy csomó ruTorrent állítgatási lehetőség, feljebb lehet venni a kapcsolatok számát...
-
Imi1981
veterán
Azért azt hozzá kell tenni, hogy nagyon jókor álltam be seedbe! Egy másik oldalról töltöttem le (a nagy fal című filmet) és az nCore-ra is onnan a másik oldalról letöltött torrentet rakták fel és én egyből letöltöttem az ncore-ról, ellenőrizte és már seedeltem is együtt a feltöltővel (szóval ketten seedeltük)! Ez ritkán sikerül de ilyenkor mindig jó sebességgel lehet seedelni.
Amúgy nekem is 20-30 MB/s-el szokott feltölteni mikor jó torrentek vannak. Ez előtt 34 MB/s volt a rekord. Amúgy már csak 6.8 - al seedel nekem is. Elvitték a sávszélt a gyorsabb szerverek meg a rengeteg feltöltő már.Nekem a bestbox-al szerencsém volt! Ha azt fogod ki amin én voltam az kicsit jobb szerintem. Csináld úgy hogy csak 1 hétre fizetsz elő a 200 megabit mini csomagra és ha jó akkor tudod hosszabítani megszakítás nélkül 1 hónaposra (igaz így 2600 Ft lesz de 1 hónap +1 hét lesz az időtartam) . Ha szar lesz lemondod az 1 hetest és vissza jössz a Speedbox.li-re. Anno én is 1 hétre fizettem elő és azt hosszabítottam 1 hónapra.
-
Soma01
veterán
Azok sem rossz számok. Nekem pl. 25 fölé nem nagyon ment a mostani körben, most 20 körül van.
Ami a honlapjukon feltüntetett sebességen felül van az már csak extra. Nekem a 200 Mbps nagyon sokszor megvan. De persze most is irigykedek, hogy Iminek milyen jól megy. De nekem meg ott van a Feral ami most is 80 MB/s-al megy és 200 fölött volt ez a kör is csúcsban.Jó a kérdés! Én még nem próbáltam a bestbox mini csomagját. Imi jól járt vele, de szerintem nem az az általános mit ő tapasztalt ott. Pl. a nagyobb gigabites csomaggal meg már nem ért el olyan jó sebességet. whiskeys jön most át a bestbox miniről, ha jól tudom. Szerintem leírja, hogy mit tapasztalt. De amiket írt eddig - de olvass vissza - az alapján a speedbox a jobb.
-
Imi1981
veterán
lehet csak szerencsém volt azzal a 200 megabit mini bestbox-al de tény hogy nagyon jó volt. De ha neked mégsem lesz jó mert rosszabb leterhelt szervert fogsz ki ne rám legyél mérges
. Nekem eddig az volt a legjobb szerverem amit használtam és a gigabites bestboxot is agyba főbe verte. Amúgy akkoriban raktam fel ide a fórumra képeket hogy is ment.
-
Soma01
veterán
Jól írod, most is ennyi az átlag a csomagnál, de van, hogy feljebb megy. Tehát a csúcs azért ezek felett van nekem, de csak ritkán. Letöltés 50 MB/s fölé azért szokott menni, de 60 körül lehet a vége. Amúgy már 1x jött 90-el is. A feltöltésre nem emlékszem, de 30 az simán meg tud lenni. Na, majd figyelem jobban.
-
Imi1981
veterán
A bestbox 200 megabit mini csomagom nagyon jó volt és nem volt túlterhelt. Amikor nagy sebességel seedeltem csak akkor jött be lassan az rutorrent . Kicsit jobb (nem nagyon) torrentekkel simán ment a seed 40 MB/s-el, jobbakkal meg 60 - 65 MB/s-el is. A rekord 81 MB/s volt.
A Speedbox.li most nem tudom igazán letesztelni mert egyszerűen nincs normális torrent de szerintem igen kicsit gyorsabb volt a 200 megabit mini de ez nem 100% de egyelőre úgy érzem. De a mostani 1 gigabit bestbox csomagomnál ami 4 nap múlva lejár annál gyorsabb picit. De ha lesz egy premier film minden kiderül. Eddig inkább a speedbox.li-hez hajlok a tárhely és a transdroid támogatás miatt de még korai így egy nap után ezt kijelenteni.
-
Imi1981
veterán
Nem rosszak de csak ritkán lehet elérni ezt. Átlagos torrentekkel 10MB/s körül mozog. Néha kicsit gyorsabb néha lassabb. De a többi 1 gigabites szerver se gyorsabb nagyon ha hdd-s szerintem. Esetleg az átlag jobb egy jobb szervernél.
Én meg most a te általad használt spanyolra lettem kíváncsi. Csak nekem kéne a 740 gb-os minibox csomag de most sem elérhető. Lehet úgy csinálom mint te, hogy előfizetek a 5 eurósra és úgy utána nagyobbra lehet váltani. Ha így teszek és aktuális lesz, lehet kérek egy kis segítséget privátban ha nem baj. -
Imi1981
veterán
A leírásod alapján én jobbnak találom mint a bestbox! Amiket írtál nagyon jó sebességek és a bestbox se tud többet (nagyon ritkán ment gyorsabban felfelé) és például most nekem nagyon túlterhelt az 1 gigabit csomagom. Azt nem tudom mennyire mert nincs prociterhelés jelzés a ruttorentben itt. Most éppen 47 MB/s-el töltök le és közben 10.3 MB/s-el fel pedig csak 3 aktív torrent van mert a többit leállítottam .Most már 27 MB/s-el tölt le és 20MB/s-el fel. Azt azért most is le kell írjam, hogy a 200 megabit mini csomag jóval gyorsabb volt nálam és nem csak pillanatokig, hanem hosszú távú seedelésben is!
A feral nálam borzasztó volt és pár nap után refundot kértem (amit még mindig nem kaptam meg) úgyhogy csak pár nap tapasztalatom van vele de addig nagyon gyenge volt! De tuti az én szerveremmel volt valami mert másnak jól megy. -
Imi1981
veterán
Igen az 1 gigabit. Előtte a 200 megabit mini használtam és jobb gyorsabb volt seedben . a miniből lehet jót ebből az 1 gigabitesből meg lehet egy leterheltebbet fogtam ki. Azért használható. De én is úgy szoktam hogy leállítom mindet és csak az újat seedelem akkor gyorsabb általában.
-
Imi1981
veterán
A mostani szerverem se sokkal jobb. Ugyan így megy. Talán picit gyorsabb mert néha megy 20-al is felfelé de csak tényleg jó torrentekkel . Múltkor egyszer nagyon beindult
akkor ment 60-al felfelé de az egyedi eset volt. De nekem mindenképp a mini kéne vagy az 1-el nagyobb mert azoknál van megfelelő méretű tárhely nekem . -
Imi1981
veterán
A Speedbox.li-n ha jól átgondolom akkor a mini csomag lenne a legjobb! Az még olcsó és sok tárhelyet ad. Csak szinte sosem szabad. Azért jövő hónapban fizu után meglesem hátha lejár valakinek és szabad lesz a mini. A Speedhell-nél fél év alatt egyszer láttam szabadon a legolcsóbb csomagot de kb 2 óra múlva már nem volt szabad. Vagy ennyire jó vagy kevés a hely.
-
Imi1981
veterán
Mert ha hosszú távon seedelsz sokkal könnyebb tartani a helyezést! Ezt még whiskeys kolléga mondta nekem és valóban így van. Az elite rangom azért nincs már veszélyben mert 3289-ik vagyok de ha törölném visszaesnék nagyon mert már próbáltam(de az elite megmaradna már) . Otthon meg egyáltalán nem torrentezek a netem miatt. A legend rang nem akar összejönni de majd egyszer úgyis
.
(#3086) whiskeys Nem kell mennie az otthoni gépnek ha mobilon csinálod a torrent cserélgetéseket. Bár én nem szoktam sűrűn cserélgeti inkább hosszabb ideig seedelem.
-
Imi1981
veterán
Amiket leírtál magyarok (silenceseed, totalseed, speedworld) a legolcsóbbak! Ezeknél már csak drágább van. Magyarok közül a boxerseed-et dicsérték de ott is kevés a tárhely.
Amit linkeltél ott is a tárhelyet keveslem. Most már kell nekem a minimum 500 gb mert sok torrentet(kb 450-500 gb) hosszú távon seedelek amiket viszek át másik seedboxra ha költözök. Ha ezeket törölném egyből visszaesnék ncore-on tag felhasználóra .Nem akarok megint tag lenni.
Én még gondolkodok ezen [link] a szerveren amit Soma01 linkelt régebben. A 8 eurós (2 tera tárhelyel) csomagot kipróbálom lehet bár itt meg van 15 tera adatkeret ami vagy elég vagy nem. Még fizuig átgondolom.
-
Imi1981
veterán
Hát mert nincs is más magyar szolgáltató aki ilyen árban adna 345 gb-ot(adnak inkább 50-60 gb-ot). Kár hogy csak az 5 euro csomagra lehet előfizetni. A Novabox csomag vagy már a minibox csomag érdekesebb lenne . Kell a nagy tárhely. Amúgy szerintem is (bár nem használtam még) korrekt szolgáltatónak tűnik ár /érték arányban. De az előző hsz-emben említett 10 gigabites csomag megtévesztő volt mert rá lépve már nincs olyan árban mint ahogy először ott mutatja.
-
Soma01
veterán
Ha lesz szabad hely a nagyobb spanyolból, a NovaBox csomagból, én kipróbálom. De lesznek majd itt mások is, akik viszont más szolgáltató csomagjait próbálják majd ki.
Én személy szerint a speedbox 10 eurós csomagját megvárom de addig azt a kis 5 eurósat lemondom majd illetve nem hosszabbítom meg.
Mivel nekem van folyamatosan két nagyobb, drágább csomagom, így harmadiknak csak valami olcsóbbat vállalok be. Max 10 eurósakat. Kupon kóddal kipróbálok majd egyet, így 6.50-ért, illetve egyet 11-ért, ami egy gigabitet ígér felhasználónként, 1 TB tárhellyel. Meg ott van még a VPS, amihez nekem segítség kell és meg kell beszélnem még az illetővel, mikor ülünk össze ez ügyben.Szóval nekem ez a 4 projekt van hátra.
A Bestbox tesztelést rátok "bízom".
-
Soma01
veterán
Most van egy szabad hely a speedbox.li-n a 100 Mbps-osak között a következő, nagyobb, MiniBOX nevű csomagnál. 300 Mbps-ot ígérnek és kevesebb felhasználót szerverenként, 6 helyett csak 4-et, meg persze 740 GB tárhelyet. De én a NovaBOX-ra várok, mert ott 500 Mbps-ot írnak és 1 TB tárhelyet és persze itt is csak 4 felhasználót szerverenként. Szerintem már a MiniBOX is érezhetően jobb lehet.
-
Soma01
veterán
A seed.st 10 dolcsis csomagja 100 Mbps-ot ad, tehát ha 15 MBps-al jön, az már ajándék. Biztosan stabil. De nekem ennyiért drága ilyen kis tárhely. Németországi elhelyezés elvileg. Nekem ez a helyszín tetszik, csak hát az ár és a sebesség arány nem jó. Jellegi információim alapján nem választanám.
A Spanyol speedbox.li Kis InfiBOX nevű, 100 Mbps-os csomagja, ami 200 Mbps-os feltöltést hirdet és 5 Euró az ára. Viszonylag stabil este csúcsidőben is és 350 GB tárhelyet ad. Alkalom szerűen megy csak 200Mbps-al, csúcsidőben inkább csak 8 MBps amit tud. De ha napközben vagy kora reggel meghajtod, akkor megy az 200-al simán. Franciaországi elhelyezésű, de nem a legtutibb helyszínen. Átlagos teljesítményűnek mondanám, jó ár mellett. Lefelé jól megy csúcsidőben is. Van, hogy felfelé irányban veri a myseedboxot és sokszor lefelé is. Lehet rá számítani, este is, könnyen berakható az új torrent. Aki nem akar kínlódni vagy bosszankodni hogy nem megy a ruTorrent, akkor ezt válassza. Fog ez is seedelni rendesen, bőven meglesz az egyes arány vele hamar. Meg hát csak egy szerver, 0-24-ben megy.
Bestboxot nem ismerem jól. Itt mások tapasztalataira várok még. De eddig nem olyan fényes a sebesség terén. Bár, azt nem tudom, hogy csúcsban, vagy azon kívül van-e nagy különbség és hogy mikor mekkora sebesség várható? Van-e ruTorrent lassulás...?
A myseedbox-ot hagytam utoljára. Kisebb tárhely, olcsóbb ár, ugye ez csak 3 Euró. Csúcsidőben lefele tűrhető (a Spanyol jobb), felfelé jobb a Spanyoltól. Napközben, és reggel kb egyformák de hosszú távon kicsit jobban seedel mint a Spanyol. Csúcsidőben az ruTorrent hajlamos belassulni pláne, ha a tulajok telerakják felhasználóval azt a szervert, amint te is vagy. Tehát kell ide egy kis szerencse is. Franciaországi elhelyezés, jobb helyen van mint a Spanyol, ez hosszú távon érezhető. Hash-elés kb egyforma sebességgel megy. Ezt akkor választanám ha nem zavar az, hogy esténként többet kell rá várni és lassabb. Ha csak esténként raksz be torrenteket és fél órát szánsz torrentezésre naponta, ne ezt válaszd. Amúgy szerintem jobb, mint a Spanyol. Ha sokat vagy gép előtt és rakosgatsz be friss torrenteket, ezt válaszd, mert fog sok örömöt, sikerélményt okozni reggel vagy napközben. De este kell számolni azzal, hogy belassul és rá se ismersz majd a nappal mutatott sebességéhez képest. Ekkor visszagondolsz majd rá, hogy milyen jó volt délelőtt és megbocsájtod neki, hogy este ilyen lassú.
Amit ki szeretnék később próbálni, az a Spanyol és a my egy-egy nagyobb csomagja. De azok drágábbak, kb. 10 Euró, de már 1 TB tárhely és 500 Mbps körüli feltöltés várható.
-
Soma01
veterán
-
Imi1981
veterán
Én a bestboxnál vagyok és voltam már 1 hónapig. Először a 200 megabit mini csomagot használtam egy hónapig ami nagyon jól ment (lejáratkor 15 tera feltöltés jött össze) és 30-40 MB/s fel sebességet simán elérte jobb torrentekkel! 81 MB/s-el is ment felfelé olyan torrentel ami nagyon népszerű volt! A lejárat közeledtével már inkább 30-40 MB/s volt amit el lehetett érni.
Most ebben a hónapban előfizettem a bestboxnál az 1 gigabites csomagra és sokkal lassabb! Jó persze használható ez is és feltolt már 3 terát de akkor is jóval lassabb (6-20 MB/s és a legjobb torrentekkel se több) . Szóval az 1 gigabites csomag csalódás eddig.
whiskeys-nél gyengén szerepelt a 200 megabit mini csomag is úgyhogy szerintem csak szerencsém volt először. Nehéz megmondani milyen is mert nagyon változó eddig. -
den89
tag
Már lecsúsztam a szerkesztésről. Szóval még azt bele akartam írni, hogy bestbox-ról mi a vélemény hosszútávon? Aki használta már legalább egy hónapig, kb mennyire jön ki az átlagsebesség és feltöltés egy hónapban? Felkapottabb torrenteknél nagyjából mennyit tud több órán keresztül? Tehát nem a maximumra gondolok, hanem amit tud egy ideig. Köszi előre is.
Feral pedig nálam már nem nagyon játszik. 10 eurót, tehát 3200 Ft-ot már elvből nem szeretnék rászánni, ha vannak olcsóbbak is (bár az 1 TB tárhely elég korrekt). Mondjuk nem nagyon dicsértétek azt sem.
-
Imi1981
veterán
Már töltöm 1 napja csak ez a torrentoldal azt csinálja ,hogy durván visszatartja a sebességet ,hogy ne jöjjön le 5 perc alatt és mindenki onnan szedje le .Csak így kb 3 napig kell tölteni de ha lejön 10 perc múlva már fent lesz ncore-on meg egyébb oldalakon .
itt tart
Még csak ez a verzió van de hamarosan indítják a 720p 1080p és sd verziókat is szerintem .Azért később indítják,hogy nagyjából egyszerre érjenek le ezzel a remux-al. -
Imi1981
veterán
Kösz a fordítást ! Amúgy nagyon korrekt a feral !Ez eddig az egyetlen külföldi oldal ami mindig válaszolt és elég hamar egy nap több üzenetre is . És mindig segítőkész . Írtam is neki ,hogy köszönöm a korrekt hozzáállást .
Amúgy nem rossz szerintem az a spanyol . Most ebben a pár napban a bestbox se ment valami jól (6-20Mb/s közott mozgott) de holnap már talán fent lesz a zsivány egyes azzal szerintem meg lehet hajtani majd rendesen . Persze ha Kekmen nem seedeli 800 MB/s-el felfelé -
Soma01
veterán
Így van, ismét egyetértünk. Ebben a kategóriában már azt is értékelem, ha azt teljesítik is amit ígérnek. A Spanyol szerver szerintem teljesíti, ezért szerintem ajánlható. A my-seedbox is ha úgy vesszük, de ahhoz több szerencse kell, hogy milyen szerverre kerülsz és szerintem hajlamosabbak túlterhelni a szervereket is. Mennek annyit feltöltési sebességben, mint a seed.st hasonló nagyságú csomagjai, sőt, még jobban is és e mellet olcsóbbak, ez a lényeg. Az a csoda, hogy ennyiért van egyáltalán valami. Az meg hab a tortán, hogy ekkora tárhelyet adnak.
-
Soma01
veterán
Nekem is kb. ez a tapasztalatom. Sokszor egyezik az én tapasztalatom azzal, miket te írsz.
Tehát kb. ezeket a sebességeket tapasztalom én is. Most mindkettő jól megy, de nem annyira mint a képeken amiket linkeltem. Estére viszont mindkettőn érezhető a lassulás.Nem rosszak ezek az olcsó szerverek, csak ott romlik el a dolog, hogy előfordulhat, hogy sok felhasználót tesznek egy szerverre.
De azt látom, hogy este minden szerver belassul kicsit, a Feral is, bár az nem nagyon. A sok torrent egyszerre, vagy a nagy adatmennyiség seedelés lassít legjobban. Persze ha van adatforgalom... Ekkor jó az SSD. Ezért mondogatom, mindig, hogy kell egy nagy tárhelyű szerver, ami nem feltétlenül gyors, ez kell a régebbi torrentekhez és kell egy vagy több gyors, amivel pörgeted a frisseket. Már ha érdekel a sebesség is. Vagy ha friss anyag jön és a régebbieket is vinnék, akkor arra az időre le kell állítani a régebbieket, hogy csak az új(ak) fussanak, és abból is minél kevesebb.
-
Imi1981
veterán
Hát most a feral-al szarakodok és a best-el nem törődtem de így is 12MB/s-el megy felfelé. De jó torrentekkel (még a 200 megabit mini csomagon) volt 40-60 és egyszer 81 MB/s is felfelé ! Most az 1 gigabit csomagon vagyok bestboxnál 2 napja de itt eddig 30 MB/s volt a legtöbb de nem voltak olyan jó torrentek meg ha voltak a feral-ba raktam mert azt próbálgattam . Most csak feral-hoz tudom hasonlítani de azt szanaszét verte feltöltési sebességben és mennyiségben is ! Ennyit tudok róla mondani most .
Nem biztos ,hogy jobb mint a spanyol ! Ezt csak jó torrentekkel lehet kideríteni . -
Imi1981
veterán
Tegnap este törölték! De azert 7 nappal tovább tudtam használni .Amúgy tuti azért gyorsabb mert kezd lejárni már sokaknak . Az elején mikor először regisztráltam nagyon jó volt úgyhogy most lehet jól jársz
.
Én meg írtam feralnak ,hogy nagyon lassú a feltöltés .Remélem csinálnak valamit vele mert így ahogy most van nem érte meg .A bestboxnál meg csináld úgy ,hogy csak 1 hétre fizetsz elő és ha úgy látod jó meg tudod hosszabbítani 1 hónaposra . Így legalább tudod tesztelni és ha szar szervert fogsz ki 1 hét után lemondod és nem buksz sokat .
-
Imi1981
veterán
Feltöltés tesztelésre most én se látok semmi jó torrentet ncore-on. Én úgy vettem észre kb két napja, hogy ilyen délután 2-3 órától van feltöltés áradat az ncore-on akkor lehet pakolni sorba be a torrenteket. Tegnap egy csomót raktam a feral-ba és a bestbox-ba is. Most ilyenkor olyan őrült nagy feltöltési sebesség nem jön össze (bestbox 10-20 MB/s feral 1-4 MB/s ) de a bestbox szanaszét verte a feralt. Írnom kéne nekik, hogy valami nem jó főleg a seed nem megy. A letöltés oké de ugye ez seedszerver és engem a seed érdekel. Csak megint mit írjak, hogy google fordítóval is értelmes legyen.
-
Soma01
veterán
Én is a nyolcason vagyok.
Csak pár percre ment fel a terhelés 100%-ra tegnap. Addig és azóta sem láttam 100%-ot. Most is 20% körül van csak. Meglátjuk mi lesz így az esti órákban.
Mobilnézethez egy plusz plugint kell telepíteni, amit csak ők tudnak, nekünk nincs jogosultságunk hozzá. Szóval írni kell nekik, hátha felteszik. -
Soma01
veterán
Nekem azért eddig nem tartott, de nem is izgultam rajta.
Amúgy most nem megy nekem a my-seedbox. Illetve a felület be se jön. "A rTorrent idő túllépés." CPU: 100%
A speedbox meg 20 MB/s felett tölt éppen felfelé, gyors a GUI és a CPU is csak 20%-on van. Ilyenkor csúcsidőben. Ha nem terhelt a szerver, akkor meg van, hogy 2% a CPU. -
Soma01
veterán
Sebességben arra kell számítani, ami ki van írva a csomaghoz, a többi extra. Nekem most is 16 MB/s körül megy felfelé. Amit fentebb beraktam, az azért extrém sebesség volt, de volt!! (meg ugye olyan torrent is kell hozzá) Ami várható az az, amit először leírtam. (#2829)
Úgy látom, a Spanyol szerver Strasbourgban van, nem Párizsban. De ez sem 100%, mert van amelyik weboldal ezt, a másik azt írja. De, hogy OVH SAS hálózaton van, az biztos. Roubax a jó hely OVH szempontból (ott van a központ, az van közel Angliához és Hollandiához is, onnan van a legnagyobb sávszél mindenhová, külföldre is), az My-seedbox elvileg ott van.
szerk: Majd írd meg, melyik szerverre kerültél. Én a nyolcasra. Úgy látom, egy szerveren, csak egyféle csomag van és arra tesznek annyi felhasználót, amit írnak... Ugye, a mi esetünkben max. hatan vagyunk egy szerveren.
-
Imi1981
veterán
De az a baj nem találok olyan torrentet amivel ez elérhető vagy későn szállok be seedbe. Vagy gyenge a feral ami nem hiszem de ki tudja lehet szar szervert fogtam ki.
De bestboxnál se volt meg napi 1 tera csak premier filmeknél.
A feral-nál tegnap délután óta 246 gb-ot töltöttem fel. Nem tudtam többet. Vagy ti beraktok 100 torrentet csak úgy és had seedeljen? mert én mindig keresgélek de lehet ezzel cseszem el.(#2902) Kekmen
Hát ez kemény! A spanyol oldalt is megnézheted a kolléga nagyon dicsérte és az is olcsó. -
Imi1981
veterán
Most néztem és még mindig. Bár nulla a sebesség. Nincs seed még 1 kilobájtal sem. És nagyon gyorsan bejön a rutorrent! Szóval valami nem jó!
(#2840) Soma01
Semmi választ nem kaptam eddig úgyhogy szerintem felesleges kerdeznem. Írtam kb 5 üzenetet és semmi válasz! Nagyon idegesítő az ilyen. Pedig érdekelne, hogy miért utalták végül vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest