- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
Most úgy tevődik össze a sávszélesség, hogy a régi csomagban foglalt adatmennyiségig prémium sávot használ, ha elfogy, utána basicen tudsz tovább tölteni. Erről nincs semmiféle adat, hogy mennyi az annyi és őszintén megmondom, nem vettem észre, hogy mikor tettek át, már ha egyáltalán a valóságban is így működik. Viszont a szolgáltatás teljesen rendben volt. Letisztult, átlátható, egyedi felület, rengetek plusz szolgáltatás és a sebesség is jó.
-
Imi1981
veterán
Automatikusan levonja! Legtöbb seedszervernél így működik. Úgyhogy ne örülj nem ingyen használod
.
(#3652) m4tyik4 Én az ultraseedbox-ot vagy a feralt ajánlanám. Nekem az ultraseedbox jött be jobban (nálam az volt jobb gyorsabb) és első hónapban 34 TB-ot töltöttem fel nCore-ra! Mondjuk akkor sok premier film és játék volt amiket nagy sebességgel tudtam seedelni és általában 1-2.8 TB-ot seedeltem vissza ilyenkor 1 torrentnél. Mostanában mondjuk mintha lassabb lenne de lehet csak mert kevesebb premier film van meg sokszor lekésem.
-
Imi1981
veterán
Amúgy nekem sincs vele bajom azon a négy kisebb hibán kívül. Plexet nem próbáltam még de Google Chrome-ban ha weben nyitom meg a fájlokat úgy is lejátsza a filmeket de én inkább letöltöm. Plexen nincs zoom funkció meg egyéb dolgok amiket szoktam használni így inkább letöltöm és androidos tv-boxal nézem. A ruttorrent neked mindig betölt? Nekem az nagyon ritkán volt elérhető böngészővel de transdroidal elérhető volt . Nálam deluge jobb.
-
AlyArkhon
őstag
Ez nem egészen így működik hogy akkor nem kapcsoljuk ki a gépet. RushSeed nél pl kb max fél perc alatt még a telómom is betölt a webui felület nem még gépen. Tehát ilyen nincs hogy fizetsz egy szolgáltatásért aztán perceket vársz amíg befrissíti magát. Vagy pedig akkor gond van a szolgáltatással.
Hozzászólva az előző hsz-emhez . most néztem éppen a letöltést és kb 15 MB/s el jön lefelé Seed.st-n míg a Rushseeden alig 1 megával. Bár ha jól emlékszem seed-st n a letöltés igazából korlátlan. Ergo ez még nem jeletn semmit.
csak gondoltam leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest