Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
szanysa
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Az utóbbi időben volt Informatikai fejlesztést követően sajnos már nem tudom nézni a TV csatornáimat külföldön - ilyen jól sikerült nekik a fejlesztés!
Kérdésem volna van-e valami lehetőség , hogy mégis nézhető legyen laptopon? A fiokomba be tudok lépni de az adások nem indulnak el. Néha be sem enged mert azt írja töröljek eszközt - de nem is adok hozzá , viszont nincs is olyan menü ahol törölhetnék. Korábban láthattam az eszközöket most már nem lehet. Tudja valaki esetleg mégis hová rejtették el őket? Hiába kérdezem a csodás ügyfélszolgálatot hallgatnak róla! A kérdéseimet szinte meg sem hallják.
Ahogy a képeken is látszik, HA a fiokkezelésre megyek - az oldal nem található - üzenet jön, szoval ott semmiképp nem lehet eszközt megnézni/törölni.
Érthetetlen és röhej ez az egész story!Vagy tudnátok ajánlani megbízható IP tv szolgáltatót /akár PM-ben is/ amit érdemes volna kipróbálni?
Most újtottam meg a szerződésemet alig 1 hete és így szinte semmi értelme és pénzkidobás az egész!
Köszönöm a segítőkészséget és a hozzászólásokat.
-
cocka
veterán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Azt meséld már el, hogy egy modemre kötött router hogyan provokálná a modemet egy vagy több újraindulásra? Van erre valami ésszerű magyarázat?
-
kucsia87
csendes tag
válasz
Dzsekó
üzenetére
Hívtam az ügyfélszolgálatot. Azt mondták, hogy már nincs a modem menüjében nekem lehetőségem a modem és router üzemmód között váltani. Csak ők tudják kapcsolgatni. Egyelőre kipróbálom hátha az üres kimenet megszüntetése megoldja, utána kipróbálom a router módban kiiktatva a saját routeremet. Ha egyik sem segít, váltok.
-
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Okozhatja az újraindulgatást, ha a lányom szobájában volt egy elosztó, amin volt egy üres kimenet? Most kiiktattam, hátha ez megoldja.
-
atika88
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönöm! Akkor a lényeg, ha jól értelmeztem, hogy a koax kábelezésnél kerüljük a mininode-ra kötött 4-es elosztózást, majd arra rá 2-es osztást, az említett modemérték esetleges határeset-romlása miatt.
Azt próbáltam kiküszöbölni, hogy kettő darab koax szál legyen behúzva a modemes szobába. Egy ugye a modembe, egy a settopboxba, amiket még a LAN-on össze is kell kötni egymással pluszba. -
kabelmania27
félisten
válasz
atika88
üzenetére
Üdv!
Létezik olyan hármas osztó amelynek egyik kimenete kevesebbet (gyakorlatilag két kettes osztó egybeépítve) csillapít, erre mehetne a modemes szoba.
Modemes szobába lehet tenni kettes osztót, elvileg elbírja, de a modemértékek szempontjából úgy lenne a jó, hogy a mininode-ból jövő kábelen lenne egy kettes osztó (vagy aszimetrikus hármas) egyik kimenet modemes szoba, másik kimenetet el lehet osztani a többi tévére. Előfordul, hogy négyes osztó után van kettes, úgy is működhet az internet de
úgy határeseten lehetnek a modemértékek.
Fontos, hogy ne legyen üres kimenet. -
atika88
senior tag
Sziasztok!
A Vodafone optika kábelből a mininode eszköz "készít" egy koax kimenetet az teljesen oké. A folytatás is, hogy a tesz rá az ember egy 2-3-4-es elosztót ugye, attól függően hány helyiségbe (eszközre) megy tovább a szolgáltatás. Kérdésem, hogy magára a már tovább/elosztott koax kábelre is lehet egy 2-es elosztót tenni minden további probléma nélkül
-
Dzsekó
addikt
válasz
kucsia87
üzenetére
Nálam is rossz volt a connect box. Amit csináltam és azóta egyszer nem indult újra:
1. Modem mód menüpont alatt visszaraktam router módba
2. 1270-en betelefonáltam, hogy nem jó és rakják központilag modem módba.
3. Hölgy berakta modem módba, kivártam az 5-10 perc újraindulást, és azóta jó.
+1. Ami különbséget látok azon kívül, hogy jó: eltűnt a modem mód menüpont és még egy menüpont, tehát az 5 menüpont helyett csak 3 menüpont van. Tehát nem ugyanaz, mint amikor én rakom modem módba a felületen. Jelenleg vissza sem tudom kapcsolni router módba, max. egy hard resettel. De azóta működik.
Egy próbát megér. Reggel 8 után telefonáltam, és 10 percen belül kész voltam, nem kellett sokat várni. -
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Azt még nem próbáltam. Kevés a 4 kimenet, a gyerekeim kinyírnak, ha valamelyiküknek nem lesz net. De lehet kipróbálom.
-
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Már mindent kipróbáltam. Semmi nem használt, marad a szolgáltatóváltás. Sajnos ha csak az internetet viszem át a thomehoz, akkor 6-7000 ft/hó többletköltség lenne. Így a tv-t is cserélnem kell.
-
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Bocs! Rossz hszre válaszoltam. Modem. Egy tplink router van rákötve.
-
vlevi
nagyúr
válasz
Samott
üzenetére
Reméljük meg tudnak egyezni a csatornák tulajdonosaival.
De, lehet, hogy mire megegyeznek, addigra
A 4iG várhatóan megveszi a Vodafone Magyarországot
és emiatt csak a királyi kanálisok maradnak... -
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Már minden kábelt ellenőriztek 10szer. A modemet pénteken cserélték, azt mondták jó lesz. Hétvégén egyszer sem indult újra, ma már vagy 15-20szor. Nem hiszem,hogy nálam van a hiba. Azt mondta a szerelő,hogy ha ezzel sem lesz jó, akkor áramellátási hiba. De nem hiszem, mert pár hónapja volt a teljes villanyhálózat kicserélve.
-
Samott
addikt
Megint megy az alkudozas: Eltűnhet a Vodafone kínálatából a Sport 1 és a TV Paprika, valamint több más népszerű tévécsatorna
-
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ennyit látok:
Downstream Channel(s)
Channel IDChannel TypeFrequency (MHz)ModulationRx. Power (dBmV/dBµV)SNR/MER (dB)Lock Status25OFDM727~8524096QAM6.9/66.940YES10SC-QAM362256QAM13.8/73.840.9YES1SC-QAM213256QAM11.5/71.538.6YES2SC-QAM221256QAM11.7/71.740.9YES3SC-QAM229256QAM11.5/71.540.4YES4SC-QAM237256QAM11/7140.4YES5SC-QAM245256QAM12/7240.4YES6SC-QAM253256QAM12.4/72.440.9YES7SC-QAM261256QAM12.6/72.640.4YES8SC-QAM269256QAM12.9/72.940.4YES9SC-QAM354256QAM12.7/72.740.4YES11SC-QAM370256QAM13.5/73.540.4YES12SC-QAM378256QAM12.7/72.740.4YES13SC-QAM386256QAM12.7/72.740.9YES14SC-QAM394256QAM12.3/72.340.9YES15SC-QAM402256QAM12.1/72.140.9YES16SC-QAM410256QAM11.6/71.640.4YES17SC-QAM418256QAM12.2/72.240.4YES18SC-QAM426256QAM12.5/72.540.4YES19SC-QAM434256QAM11.9/71.939YES20SC-QAM442256QAM12.8/72.840.4YES21SC-QAM450256QAM13/7340.9YES22SC-QAM458256QAM12.5/72.540.4YES23SC-QAM466256QAM12.5/72.540.4YES24SC-QAM474256QAM12.9/72.939YESUpstream Channel(s)
Channel IDChannel TypeFrequency (MHz)ModulationTx. Power (dBmV/dBµV)Ranging Status17SC-QAM6064QAM45.8/105.8SUCCESS15SC-QAM4764QAM45.8/105.8SUCCESS16SC-QAM5364QAM45.8/105.8SUCCESS13SC-QAM3364QAM45.3/105.3SUCCESS14SC-QAM4064QAM45.3/105.3SUCCESS -
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szia!
Beléptem a modem oldalára. Hol kellene néznem a jelszintet? A DOCSIS Status oldalon? Nem igazán tudom értelmezni az adatokat. -
-
LML
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Sajnos a jel szinteken kívül mást nem tudok megmondani, mert nem férek hozzá az álmennyezetben lévő ajtóhoz ami mögött bent vannak a kötések. Le kéne vennem a komplett nappali bútort, ami esélytelen egyedül.
Annyi biztos, hogy a kintről bejövő föld kábelre raktak fel egy kék címkés hármas osztót, a legnagyobb jellel rendelkező kábel megy közvetlenül a modembe, egyéb csillapító nélkül. Vodától kiküldött alvállalkozó csinált minden kötést a házban, úgyhogy ha van nekik "szabványos" osztó, akkor az van bent. Az összes kábel, csatlakozó, stb kb 1 éves, akkor lett minden újrahúzva, újra csatizva. -
ginola
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ott sem jó, és nem tudják megoldani a problémát, ez egy vicc....

Factory reset után sem jó, semmilyen kód sem működik, ami a kártyán van.... -
LML
tag
Sziasztok!
Az alábbi helyzetbe kerültem:
Voda 1000 Net+ HD Csomag TV. Város: Sopron.
1 hónapja bővítettem 1000-es netre, mert új előfizut kellett kötni (lejárt hűség), és olcsóbban adták mint az 500-ast "akcióban", eleinte minden rendben volt.
Múlt hét szombat központi hiba. Se Net, se TV.
Hibabejelentés: Nem tudják felvenni a hibát, mert fallout-os ügyfél vagyok. Panaszt SEM....
Majd a beszélgetés NMHH-hoz való továbbításának ígéretére meglettem a "régi rendszerben"...
Hiba "javítva", TV visszajött estére, net ha van, akkor Kb 80-90Mbit max a 212 es IP tartományban. Ha kérek új ip-t akkor a 089 tartományban 7-800 Mbit, viszont 20 perc-3 óra időtartam között offline lesz a modem, és új IP kérésig nem is jön vissza. (ha elmegyek otthonról akkor szopó, mert távolról nem tudok új ip-t kérni)
Előfizetés újrakötése ( gyakorlatilag anyázás közepette, mert 2000ft-al meg akarták emelni a netet, mert "maga túl keveset fizetett eddig is). 4 RED mobil, 2 net+ 1 TV+ 2 vezetékestelefon előfizetésem van a vodánál, belengettem az összes felbontását amivel gyakorlatilag KIRÖHÖGTEK a képviseleten, undorító, bicska nyitogató stílusban kezeltek.
Felettes nincs, húzzanyádba.Telefon a központhoz, ott már normálisabbak voltak, meg is állapodtunk, elnézést is kértek.
Jelenleg ott tartunk, hogy várom a technikust péntekre az összes eszközöm cseréjére (új ügyfélszám új eszközök), addig viszont NINCS netem, mert már pár perc netezés után offline-t jelez a modem, hiába indítom újra, ugyanez. 3-4-5 újra indítás után megy valamennyit, de utána kezdődik újra.
Szerintük, ha kijön a technikus megoldódik a dolog, szerintem nem fog (miért oldódna meg egy központi-hálózati hiba azzal, hogy cserélnek egy modemet amivel szerintem nem lehet gond).
Múlt hét óta kötbéreznek, mert nem tudnak se 4G-s modemet adni addig, se megoldani előbb a problémát mint e hét péntek. A hibabejelentésen megerősítették, hogy a helyi központban is gond van. (gondolom beázott a múltheti esőben)
Sajnos a T-s optika nincs behúzva a házba, és nem vagyok abban a helyzetben hogy felszedjem a térkövet, szétvéssem a házat stb, tehát nem megoldható a másik szolgáltató.
Tudok valamit tenni a panasztételek, hibabejelentések során és idegeskedésen kívül, amivel rávehetem őket a gyorsabb munkára?
Okosotthon, ajtó nyitás visszajelzések, kamerarendszer, klímavezérlések, medence keringető és fűtésvezérlés stb minden netes. Nem említve, hogy hbo go, netflix előfizu szintén pörög, de nézni nem tudom, mert normális net az nincs...
Arról nem beszélek, hogy néha kellene a céges szerverre dolgoznom, céges facebook management stb stb... Otthon a mobilnet sem a legjobb, ilyen 30-40mbps kb amit kiprésel magából.Segítséget előre is köszönöm: Máté
-
sz_abika
addikt
Urak, az új rendszerben hogy törlök készüléket a fiókomból? WA204 ellen küzdenék, köszi.
-
ginola
addikt
Sziasztok
Fehér connect box admin felületére a jó belépési jelszó ellenére nem tudok belépni.
A factory reset sem segít. Erre megoldás? -
gyemipapa
senior tag
válasz
Rage47
üzenetére
Nem arról van szó, hogy ne politizáljunk, hanem arról, hogy mindent a maga helyén, a maga fórumán. Beszélhetünk itt ezen az alapon a bérekről, rezsiről, katáról, üzemanyag árakról, egészségügyről stb, mert ahogy írod, minden mindennel összefügg, csak épp azért nyitottak anno tematikának megfelelő topikokat, hogy ne legyenek a posztok, kommentek áttekinthetetlenek, hanem tényleg az adott témáról follyon diskurzus. Sajnálom, ha ez így nem megy át...
-
Toth_Jani
őstag
És vajon most lehetne jó árakat kialkudni, hiszen a Vodának akkor éppen mindegy, nekünk meg 1 évig jó lenne??

(persze ha fával fűtünk és gyertyával világítunk akkor nekünk is mindegy lesz.)
-
PeL
addikt
válasz
Sanya
üzenetére
Most azt mondod baromság, pedig minden jel arra mutat, hogy totális diktatúrát fognak itt is kiépíteni előbb utóbb. Már gyakorlatilag minden fontos szektorban ott van NER, közművek, turizmus, vendéglátás, építőipar, informatika, internetszolgáltatók, élelmiszeripar, agrárszektor stb. Már az EU-ból is erősen kacsintgatunk kifelé, vagy ki fognak rakni minket előbb utóbb a kompromisszum képtelen kormány miatt, vagy mi magunk fogunk kilépni ha teljesen elzárják a pénzcsapokat, mert onnantól meg a kormánynak sem lesz érdeke bent maradni csak azért hogy folyamatosan beleszóljanak a magyar politikába. Lényegében szerintem pont az EU-n kívüli életre készül a kormány az eddigiek alapján.
Na mindegy, részemről nem folytatom ezt a témát itt tovább.
-
Sanya
nagyúr
Pontosan, sőt, az a céljuk, hogy a felhasználókkal külön politikai teszteket töltetnek ki, és csak azok kaphatnak internetes jogosítványt, akik tutira jobbosok.
Baromság. A világ már látta a telener széthullását és teljes rombadőlését, amikor belevásároltak, az országban láthattuk a digi karmai közül menekülő hangosokat, mert engem itten most meg fognak figyelni az ádász fideszesek a diginél, és most már keresik elon musk cégét, mert már a vodafone is lehallgat!!!!
Baromság. Mindig olyantól félünk, ami nincs, de sosem félünk attól a szörnyűségtől, ami van.
-
válasz
Dzsekó
üzenetére
Azt mondjuk nem tudom elképzelni jelen helyzet mellett, hogy a Telekom meg tudja venni a kormányzati szolgáltatót
Ugyanis egyfelől a Vodafone + DIGI (ebben az invitelesek is benne vannak) + Yettel azért nagy falat lenne. Másrészt hiába akarná és tudná esetleg megvenni anyagi szempontból, ha nem eladó. Még egy állampolgár sem kötelezhető egy másik állampolgár által a saját tulajdona elidegenítésére. A magyar állam meg pláne. Arról nem beszélve, hogy a Telekom esetében a GVH is egyből ugrana, ami megint egy állami szervezet
-
gyemipapa
senior tag
válasz
GoodSpeed
üzenetére
"Egyébként lehallgathatóság: aki nem követ el bűncselekményt, azt miért érdekli ez? "
Azért érdekli, mert ha felöltözve is járkálok a lakásban, és semmi titkosat nem csinálok, akkor sem örülnék, ha rejtett kamerával megfigyelnének... Ezt úgy hívják, privát szféra... -
válasz
lala666
üzenetére
Ez igaz. Azért is írtam, hogy kellene, de akkor is keresztül lehet vinni az ilyesmit. Csak EU-n belül fura... amolyan hungarikum ami zajlik.
[Re:] A 4iG várhatóan megveszi a Vodafone Magyarországot - PROHARDVER! Hozzászólások
A lényeg: ezt a másik topicból szedtem:
-
válasz
norbertoth
üzenetére
Szerintem olvasd el újra amit írtam. Az van megfogalmazva, hogy az optikát pont NEM számolja fel, helyette az ED3.0 megy a levesbe!
-
Értem én amit mondasz, és a politikai oldalát valamint a gazdasági negatívot is... tudom miért akarták. A célt is tudom. Viszont Magyarország még mindig az EU tagja. Az EU-nak lenne a feladata lépni. Korábban - még amikor a DIGI felvásárlásra került sem - tartottam valószínűnek, hogy nem a Telenor - aminek utódjában a Telenorban is van részesedése az államnak - lesz a 4iG-vel együtt a kormányzati szolgáltató... erre fogták magukat és megveszik szőröstől bőröstől a DIGI-t. Addig úgy láttam, hogy kell egy állami, nemzeti szolgáltató... ahol azt feltételeztem, hogy a konkurenseknél olcsóbban kínálva a lehetőségeket, akarják elérni , hogy önként és dalolva menjenek át az emberek a Vodafone-tól és a Telekomtól. Magam például idén hagytam ott a Vodafone-t, annak tudatában, hogy a DIGI már csak nevében DIGI, és állami immáron. Nekem mérlegelésnél fontosabb volt, hogy Youtube-ra ne 22 Mbps-mal vánszorogjon felfele, hanem 15x sebességen. Egyetlen a VoIP korlátlan hívásokat sajnáltam a Vodafone-tól. A TV rendben van... de most, hogy ezt meglépték - és ebből látszik, hogy a kormányzati szándék az, hogy ahelyett, hogy lassan szipkáznák ki a vevőket, tesznek a nyugati cégeknek egy jó árajánlatot és egy tranzakcióval milliós táborokat szakítanak ki a saját bázisukhoz - lehetséges így már az is, hogy a VoIP korlátlan csomag (Nonstop L), is elérhető válik optikán. Igen, ennek van árnyoldala. Ha nem lesz verseny, annyit kérhetnek majd amennyit akarnak. Abba a blokkolásos történetbe nem mennék bele, mert még az EU-n belül van az ország nem látom járhatóútnak. Egyelőre még nem Kínában, Belaruszban vagy Oroszországban vagyunk. EU-n kívülre kerülve viszont már nem lesz ilyen gond.
-
PeL
addikt
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Egyébként lehallgathatóság: aki nem követ el bűncselekményt, azt miért érdekli ez?
Igen, az egyszerű embert valószínűleg ez sem fogja érdekelni, mint ahogy eddig semmi sem érdekelte különösebben.
Nem szeretnék nagyon belemenni ebbe a témába itt, de kicsit gondolj bele: A Digi után a Vodafone hálózat is kormánytulajdonba kerül. Mi lehet ennek a célja szerinted?
Nem lennék meglepve ha előbb utóbb tiltani kezdenének bizonyos (főleg ellenzéki tematikájú) oldalakat a szolgáltatóknál, korlátozzák majd pl. a Telex, HVG stb. elérését. Amit másképp nem fognak tudni kinyírni, mert pl. nem tudják magukat bevásárolni oda, azt majd így fogják kivéreztetni. Nem beszélve arról hogy a tarifáktól kezdve mindent az állam fog meghatározni így, az eddigiek alapján borítékolhatóan lehet készülni az áremelésekre majd ezen a területen is (Internet különadó bevezetésének kísérlete rémlik?).
-
Dzsekó
addikt
-
ztibor
senior tag
Akkor nemsokára a digi megy a voda alá és pont ugyanolyan x@r lesz az is. Csodás, most akarok váltani...
-
Most az mellékes, hogy miért vették meg. A lényeg, hogy nem életszerű az, hogy ahol már ki van építve az optika, ott fenntartaná a koaxost mellette ... ahogyan az is, hogy a kettő közül az optikát számolná fel, és a koaxot hagyná meg.
Egyébként lehallgathatóság: aki nem követ el bűncselekményt, azt miért érdekli ez? Aki meg elköveti, és gyanúba keveredik, annak az adatait a Vodafone is kiadja és ki is adta eddig is a rendőrségnek.
-
-
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
A myvodafon alkalmazás szerint D3.1 wifi modem. Most nem vagyok otthon csak a gyerekeim "tájékoztattak" az újraindulásokról. Este megnézem a jelszinteket. Saját router mögött is elérem itt, ugye?
-
kucsia87
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Hol tudom ezt megnézni?
-
kucsia87
csendes tag
Eddig gondolkodtam, hogy váltsak-e szolgáltatót, ez most eldőlt!
A hét végén egyszer sem indult újra a voda modeme, már azt hittem megoldódott a problémám, erre ma már 4szer is újraindult. 😡 -
válasz
mlinus
üzenetére
Nem igazán sikerült értelmezned amit írtam. Az, hogy jó dolognak tartom vagy sem, annak fényében, hogy létrejön vagy sem, lényegtelen. A kocka el van vetve. Technológiai szempontból mondtam, hogy van egy ilyen helyzet, amiből lehet akár profitálni is, pont technológiai váltás miatt, de lehet úgy is járni - és ez valószínű szintén, sőt sok helyen lesz ez a helyzet -, hogy nem lesz technológiai előrelépés, sőt ármelkedés is lehet.
Azért, hogy értsd: Olyan területen, ahol eddig csak a DIGI szolgáltatott optikát, és a másik szolgáltató a Vodafone volt, a felvásárlást követően, észszerűen nyilván NEM fogják egymás mellett a két ISP-t futtatni, hanem az elmaradottabbat, a kábelnetest fogják levágni, hiszen ott az optika. Az EFI-nek majd szólnak, hogy lesz egy kis váltás. DIGI is csinált ilyet. Közölte az EFI-vel, hogy megszűnik a régi, jön az optika, ha nem tetszik - és kinek nem tetszik ?!- , akkor szerződésbontás lesz!
-
-
-
so_ha
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszi az infót!
pjen-nek is -
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest