Hirdetés
-
Mobilarena
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
bodoferi
üzenetére
Osztók jófajták, rendben vannak az értékek, jó a bejövő jelerősség.
Elvileg az első osztó out kimenetére van kötve a négyes osztó.
Ha négy tévé van a lakásban és nem javul a helyzet a négyes osztót érdemes lenne cserélni egy kettesre, hogy a modem erősebb jelet kapjon, a másik kimenetre összekötő és egy hármast amire lehet kötni a három tévét vagy ha nem szeretnél egymás mellett két osztót akkor létezik ilyen de a tévéknek már lehet sok lesz a 10dB feletti csillapítás. Ha a négyes osztónál van üres kimenet érdemes az osztót kisebbre cserélni. Amennyiben az első osztónál a tapon lévő kábelen nincs semmi az osztó helyére tegyél egy F toldót. -
SzGee
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
bodoferi
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Legutóbb kb 1 órája indult újra.
2 helyen van osztva a koax. A 3as a bekötési pontnál, az 5ös az Arris előtt. Kicsit sok a kiállás a lakásban...
Fam/Attenuator nincs.
Ügyfélszolgálaton bejelentettem a folyamatos újra indulást, holnap délelőtt jön a kolléga.
Látják ők is hogy naponta többször újra indul, a jelszintekre azt mondták rendben vannak. -
SzGee
aktív tag
nem tapasztaltok olyat, hogy nem töltődnek be az oldalak megint? ez most már rendszeres lesz vajon? Bp - közben nézem a downdetector szerint is gebasz lehet
-
Memora
senior tag
válasz
MolTol
üzenetére
"A problémára térve én kipróbálnám mit produkál vezetékes kapcsolaton a win10-es laptop, az kiindulásnak érdekes lenne."
Az nem elég kiindulásnak, hogy az említett Win XP laptop, ami kb: 1 éve volt utoljára bekapcsolva, pontosan ugyanazt a hibát produkálja, mint amit a Win 7 gép pár nap óta?
Mindenesetre majd később teszek vele egy próbát.Nekem van egyébként megnyitva néhány port, azokat leellenőriztem, most is nyitva vannak (a yougetsignal.com szerint), viszont pl: a 80-as zárva van, és pl: olyan portok is nyitva vannak elvileg, amiken bizonyos programok mennek, de azok mégsem tudnak csatlakozni...
A szolgáltatónál megadott mail címem alatt ugye nem a szolgáltatótól kapott email címemet érted (...@upc.hu, vagy ilyesmi)? Mert arról fogalmam sincs, hol van, vagy mi a címe/jelszava. De ha arra gondolsz, ahová pl: a számlaértesítőket kapom (...@gmail.com), azt napi szinten nézem, és nincs semmi üzenet.
Az, hogy vírust terjeszt e a gépem, nem fogom megtudni, ha nem tudnak a telepített programok (vírusirtó) netre csatlakozni. Most próbáltam a letöltött Kaspersky USB-s boot programját, eleve behalt a teljes vizuális megjelenítést választva, másrészt meg úgy látom, ez is az a fajta vacak, ahol a telepítőben csak elavult vírusdefiníció van, és netre csatlakozás nélkül -amit nem fog tudni megtenni- nem ér semmit...
-
kabelmania27
félisten
válasz
bodoferi
üzenetére
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek.
Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. -
ates2
senior tag
válasz
eris94
üzenetére
CB vagy Arris modemed van?
Nekem 1.5 éve van Arris,eddig tökéletesen ment,nem tudom update-t kapott vagy "karbantartásnál" csesztek el valamit, de lassan 1 hónapja nekem random időben újraindul a modem,annak ellenére,hogy a modem értékek rendben vannak és semmi kábel nem lett cserélve a lakásban.
-
eris94
tag
válasz
bodoferi
üzenetére
Ugyanebben a helyzetben voltam, ASUS routerem volt.
Nálam az okozta, hogy a Voda modem indult újra, ilyenkor vesztette el a router a kapcsolatot vele, és magától nem állt vissza. Ahogy nálad is, kábelt kellett ki-bedugni, vagy a router felületén WAN OFF->ON.
Azt, hogy újraindulás van-e, a modem admin felületén (192.168.100.1) tudod ellenőrizni az uptime-ot ellenőrizve a Status/Állapot oldalon.
Nálam egyébként a "megoldás" az volt, hogy ugyanúgy IPv4, DE router módba kérni a modemet, az ASUS router pedig már csak kb. switchként funkcionál nálam. Így már hónapok óta működik itt, újraindulás nélkül. -
bodoferi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Vodafone 1000Mb + Arris eszköz. Ügyfélszolgálaton átállították Ipv4-re és Bridge módba.
Rákötöttem a saját routerem és folyamatosan megszakad a kapcsolat és nem kap jelet a saját routerem. (tv van és a vezetékre kötött eszközökön is van net)
Ilyenkor kihúzom a saját router WAN-ból az utp-t visszadugom és újra van jel a saját routeremen, aztán kis idő múlva kezdődik újra...Mi lehet a probléma, van valakinek javaslata?
Előre is köszi!
-
gduck
addikt
válasz
Brekkk
üzenetére
Sokaknál semmi gond nincs a 2.1-el. Nálam se volt semmi... Pár hete megkaptam a "csodálatos, hiperszuper" Arris-t, ami eddig egy rakás szar, 6-7 óránként újraindul, ami online munka/játék közben kész gyönyör
Ügyfélszolgálat szerint nem nálam van a hiba, hiba elhárítása folyamatban (?!), lassan két hete.
Szóval én máshoz kötném a hibát. Persze nem vagyok kábelTV guru, de az én vélemény az, hogy ez nem eszköz/firmware hiba.
-
Brekkk
őstag
válasz
gduck
üzenetére
Korábban nem is tudtam milyen firmware van fent a rendszeren.
Akkor kergült meg minden amikor felkerült ez a Vodafone logoval ellátott valami.
Na onnantól halál.
Azt sem tudtam milyen beállítások vannak a Routeren.
Még amikor meghozták ezt a fehér routert beállítottam. KB 4 éve, és ment.
Most naponta próbálom beállítani és semmi.
Előtte szinte gond nem volt vele.
Mégis lehet kapcsolat a kettő között?
-
cof
veterán
válasz
cocka
üzenetére
Miért és 01.10 után mi lesz? Nem fog bebootolni a rendszer vagy mi a fene?

Annyira belenevelték az emberekbe a reklámok stb. hogy mindig mindenből vegyél újat, használd a legtrendibbet, még XP-s géppel is simán elneteznék ha arra lennék szorulva, általánosságban elmondható hogy 99%-ban az user a hibás ha bekap valami vírust, malware-t mert rákattint valamire vagy letölt és futtatja. Sose volt gondom vírusokkal talán egyszer mióta netezem, a floppy-s időkben annál többször, mindezt úgy hogy semmilyen vírusírtóm nincsen és a frissítések sem voltak soha engedélyezve amikor még volt támogatás akkor sem W7-re. Kösz jól vagyok, amíg frissül a Chrome a Windows 7-en tuti nem váltok 10-re mert baromira el van cseszve a felület. Sok cégnél is még 486-os gépet használnak adott feladatra mert csak DOS alá volt megírva a program, és megy? Megy... Hát akkor meg, feladatát ellássa többi nem számít.
-
gduck
addikt
válasz
Brekkk
üzenetére
Ma nekem is nehezen jönnek be az oldalak, egy youtube videót nem lehet megnézni akadás nélkül. Kitartás, reméljük valaki helyrerakja már ez a szart, mert központilag valami nagyon nem jó! És felejtsétek már el a 2.1 és 2.2 "varázs szavakat", semmi köze a firmware verziókhoz a hibáknak!
-
Brekkk
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Mire alapozod, hogy jobb lesz a helyzet? Belső infó?
Már lassan oldalak sem jönnek be. Van olyan eszközöm ami 24 óra helyett már
13-at tud csak ezen a vacak rendszeren fent lenni. Hétfőn még OK volt, azóta hanyatlás.
Folyamatosan eldobja a hálóza a használhatatan válaszidők miatt.
Nem, hogy javulna a helyzet. Hanem rohamosan romlik.
Ma már 2-szer indítottam újra a routert mert már semmi nem jött be.
Újraindítás után még úgy ahogy megy. -
MolTol
tag
válasz
Memora
üzenetére
Mindenekelőtt, a legnagyobb jószándékkal mondom, ne használj megszűnt támogatású operációs rendszereket, mert nagyon nagy gondjaid támadhatnak belőle.
A problémára térve én kipróbálnám mit produkál vezetékes kapcsolaton a win10-es laptop, az kiindulásnak érdekes lenne.
szolgáltatónál megadott mail címedet nézted? Nem kaptál valamilyen értesítést?
Rég volt, de amikor a UPC-nél dolgoztam simán lekorlátoztuk azokat a hozzáféréseket ahonnan valamilyen vírust terjesztő gép volt a hálózaton, nem tudom manapság hogy megy ez a vodánál.Egy kicsit ez is ilyen fura, mintha csak a 80-as/443-as port lenne nyitva a nem támogatott oprendszerű gépeknek…
-
-=Jam=-
addikt
Vicc ez a Vodafone, 2.2-es firmware óta 10 nap eltelt végre hiba nélkül, nem indult újra a modem, minden megfelelő sebességgel ment. Na ma délután újraindult megint a modem, és azóta használhatatlan az egész, weboldalak percekig gondolkodnak mire betöltenek. Első 4-5 ping elveszik utána teljesen jó válaszidőkkel megy. Én nem tudom mit sikerült ennyire szétbarmolniuk, hogy ennyi panasz után sem sikerült még megoldani.
Természetes pont ebben a háztömbben ahol lakom, itt nincs más csak Voda, még váltani sem lehet. 
-
R a y
senior tag
válasz
csanadjatek
üzenetére
Még kerületen belül is eltérő árak lehetnek, így szerintem érdemben ezt neked kell eldönteni.
-
csanadjatek
tag
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy a Voda koaxnál melyik csomag éri meg legjobban? Ugyanis kétlem, hogy egy VII. kerületi (István u. vége) cca. 30-50 fős társasházban bármiféleképp elérhető vele a gigabit, pláne a feltöltési sebesség szörnyű lesz, így nem akarok feleslegesen beleugrani, viszont az elérhető maximumot választanám a csomaggal. Illetve nyilván, le van bartellezve a VII.ker, úgyhogy nincs is más opcióm - az OtthonNet is csak LTE-s, így ingadozó.
Köszönöm előre is!
-
Memora
senior tag
Sziasztok, van rá némi esély, hogy a Vodafone-tól (vagy a router) ered az alábbi problémám:
Kb: 1-2 napja állt elő az a helyzet, hogy a Windows 7-es asztali gépemről egyetlen program sem tud kapcsolatot létesíteni kifelé az internetre, pl: nem tud a vírusirtó frissíteni, stb. Az otthoni hálózat megy, ill. a böngésző is, de más nem.Egy régi Windows XP laptopon is kipróbáltam a vezetékes netkapcsolatot (másik kábellel és másik aljzatba), ugyanezt a hibát produkálta. A Windows 10-es laptopomon egyébként a WiFi tökéletesen működik, de gondolom a vezetékessel ugyanez lenne...
Párszor elindítottam a Win 7 hálózati hibakeresőjét, mindig előjön az üzenet, hogy a "szélessávú modemnél kapcsolódási problémák léptek fel" (amit persze a PC/modem újraindítás nem old meg...). Talán a Vodafone kavart be valamit, de még nincs itt a nagy leállás ideje (viszont pár napja valamiért újraindították a modemet)
Arra gondoltam, hogy meg kéne nézni a modem beállításait (UPC technicolor tc-7200.U), de nem tudom, mit keressek? Windows tűzfalat már kikapcsoltam (a modem tűzfalát szintén), de nem segített. Factory reset (ezt a végére tartogatom, mert a portforward beállításokkal mindig gond szokott lenni)? Firmware frissítés (ezt hogy)? Valami egyéb tipp?
-
crok
nagyúr
Járt valaki mostanában így?
Kapom a mail-t hogy van új számlám, mondom befizetem.. My Vodafone oldalon belépek, Számlázás és ott Befizetés és egyenleg.. okay, összeg rendben.. Számlázási beállítások majd Beállított számlázási mód: Elektronikus - My Vodafone.. még minden okay.. és a meglepetés: Fizetési mód: Banki átutalás.. és nem lehet átállítani! Soha az életben nem volt erre állítva, világ életemben kártyás volt mióta csak itt lehet befizetni (előtte Díjnet volt, az megszűnt - de már mikor..). -
R a y
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Azzal nincs gond, megvan a gigabit. Sőt a CBre a ping is ok, 5-6 ms.
Most speedtest clivel megvan a 500mbit bőven és a ping is ok. Kíváncsi vagyok meddig.. -
Brekkk
őstag
válasz
R a y
üzenetére
Nekem már Hard reset, áramtalaítás minden megvolt.
Fél óráig ment jól utána halál.
Holnap jön a szerelő.
Van olyan lementett képen, hogy a Vodás internetsebességmérő sem tud elindulni timeout miatt.
Pont ugyanaz a hiba mint 1 hónapja.
Akkor az újabb firmware többé kevésbé megoldotta a problémát.
Szerintem mostanában kerülnek fel az új firmware-ek az eszközökre.
Tömeges felhasználásnál egyszerűen nem működik.
Már nagyon ráférne erre a tetü cégre egy komolyabb büntetés az NMHH részéről.
Rég kivágtam volna a lakásból ezt a trágyadombot ha lenne alternatívám.
De sajnos ahol lakom csak ez van -
R a y
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Most megtettem, sőt hagytam áram nélkül a boxot 5-6 percre. Most jó a ping, bár vonalsebesség 60 az 500 mbit helyett. Nem kezdek örülni, mert egy hónapja ugyan így volt, reset után egy darabig rendben volt, utána megint felment a ping.
Vicces, mert pár napja speed test clivel 3-4es pingem volt..Más: ha valakit zavarnak a ledek a fehér CBn akkor van rá megoldás, le lehet pattintani a ledek előlapját. Én egy papírt tettem be, amit filccel színeztem meg:

És már nem is látszódnak a LED-ek:
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
kezo0
üzenetére
Jó, nincs ezzel baj
Írtam a Facebook ügyfélszolgálatra, de onnan a weboldal hibabejelentő részére irányítottak. Ami a vicces, hogy tegnap működött este 11 órától. Most gond nélkül működik (telefonos applikáició). Lehet hogy csak műsorok, vagy ha bekattan akkor nem működik
Rejtély. -
gduck
addikt
válasz
ates2
üzenetére
Van rendesen
Visszasírom a CB-t, az atomstabil volt! 
Újraindulások tegnap óta:
07.06 - 13:33
07.07 - 02:36
07.07 - 09:56
07.07 - 18:15UI: lehet teljesen bugyuta ötlet. Nem azért indulgat esetleg újra, mert UP irányba kapcsolódni akarna egy DOCSIS 3.1-es csatihoz is? Neked van/volt DOCSIS 3.1-es csati?
-
Ledi
aktív tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szerintem 17.-en max vege az egesznek,remeljuk,akkor mar mukodni fog a befizetes is.
Nagyon naiv vagy.
Nekem az üfsz azt mondta nem tudják mi lesz júl. 17-től. Lehet 2-3 hétig is eltart mire működik a rendszer.
Nem véletlenül kap mindenki 10 GB mobiladatot ingyen aug. 11-ig.
Tavaly is eltartott több hónapig mire összekalapálták, hogy működjön a rendszerük. -
R a y
senior tag
Nálam megint kezdődik az 500-600 pingek időszaka. Azt hittem már a borzalmas egy hónap után már nem jön elő többet. Azt hiszem ebből lassan szerződésbontás lesz így.
-
MadMancs
veterán
Üzleti otthoni fiókot már le is lőtték.
Alá írva hogy júli 8 és júli 16 között nem fog működni. Majdnem ismerik a naptárat.Mobil üzleti és mobil app még működik.
-
-
BUZZLGHTYR
senior tag
Go Net+ ba vagyok, ha lefogy a roamingom, lesz netem, csak belassul?
-
Brekkk
őstag
válasz
bacsi2
üzenetére
Nekem is hasonlóak az értékeim a routerből kiolvasva.
Most csináltam a routeren egy factory resetet.
KB 5 percig úgy ment a net, mint az álom. Minden oldal azonnal betöltött, majd valamiért 5 perc után ismét teljes belassulás.
Először azt hittem, hogy a port forwarding miatt lassult be, mert azt kapcsoltam be utoljára, de sajnos nem az okopzta a lassulást.Próbáltam hátha valamelyik ráakasztott eszközzel van baja. De nem.
Lehet a router maga haldoklik. Vagy már nem tudom mi lehet a gond.
-
Nordik
addikt
-
bacsi2
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Szervusz!
Köszi a választ. A lépcsőházból 1db koax kábel jön be, így néz ki a lakáson belül:
Kábel a lépcsőházból --> Cabelcon 4.9 --> 3 dB --> 6 dB --> fekete modem
(nem értek ezekhez a koaxos dolgokhoz, remélem jót írtam
)A modem router módban működik (nincs saját eszközöm), akkor megpróbálom kikapcsoltatni az IPv6-ot.
-
kabelmania27
félisten
válasz
bacsi2
üzenetére
Üdv!
Ezek az értékek rendben vannak. Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
Ha router üzemmódban használod a cb modemet ügyfélszolgálattal kapcsoltasd ki az ipv6-ot utána stabilabban fognak betöltődni az oldalak. -
Nordik
addikt
Meddig kell most befizetni a számlákat, hogy biztosan ne legyen keveredés? 8. után nem működnek ezek a dolgok ugye?
-
bacsi2
csendes tag
válasz
Brekkk
üzenetére
Szervusz!
Ugyanezzel szívok én is (Újbuda központ környékén), random nem mennek névfeloldások, ping válaszidők megnőnek vagy el is vesznek csomagok. Pathping kb minden hop-ra mutat csomagvesztést. Több eszközzel is próbáltam, kábelen és wifin is ugyanez a helyzet.
Tegnap volt kint szerelő, cserélte a modemet (fehér volt a régi, fekete az új), valamint cserélte a kötéseket a lépcsőház és a lakás között. Sajnos nem segített, most is ugyanolyan rossz, elvileg eszkalálta a problémát a vonalas kollégáinak, mert a lakáson belül minden jónak talált.
SW: CH7465VF-NCIP-6.15.20.2-2-NOSH
-
válasz
GoodSpeed
üzenetére
Osztott díjazású telefondíj, melyből 21 Ft büntetőkamat. Mondom nekik, hogy Nonstop L csomagom volt.... most néznek utána...
A gyönyörűségek a történetben:
1. Megkapták az eszközöket, el is van téve a feladóvevény.
2. Abban a hitben voltam, hogy megszakadt köztünk a kapcsolat, ennek ellenére az adatbázisukban még mindig benne vagyok névvel, címmel, úgyfélszámmal
Most azt mondták, hogy kivizsgálják az ügyet, és kettő órán belül visszahívnak ...
-
-
kabelmania27
félisten
válasz
gyáliSanyi
üzenetére
Üdv!
1270-es számon kérjél kártyafrissítést. -
-
Toth_Jani
őstag
Nálam meg a 2.2-es frissítés után jöttek elő a hibák, de mostanra eltűntek, lehet hogy a külső hálózat eszközeit is vagyis a sajátjukat is frissíteni kell, és fokozatosan csinálják ??
-
Brekkk
őstag
válasz
kezo0
üzenetére
Nekem a 2-2-es verziótól a hibák nagyja nálam megszünt. Lehetett használni a rendszert.
KB 2-3 napja viszont ismét használhatatlan ez a vacak.
Lehet most szórták ki ezt a firmware-t a nagyközönségnek.
Ami néhány felhasználónál még működött, tömeges felhasználásra alkalmatlan.
Mintha nem működne megfelelően a DNS feloldás a Voda oldaláról.
Vagy lehet annyira túlterhetl a VODA hálózat, hogy nem bírja.
Gondolom fut valamilyen terheléselosztás szoftver a Firmware-ben, ami elveszi a sávszélességet, ha épp nincs felhasználás.
Hasonlóra goldolnék mint az Intel Speedstep.
Csak itt nem működik.Ha Telekomos mobilnetet használok ugyanazok az oldalak szempillantás alatt betöltenek.
Míg a Voda tököl.
Vodafonnál van a probléma és ezt nagyon jól tudják, csak nem érdekli őket. -
kezo0
addikt
válasz
Brekkk
üzenetére
Ez már teljesen hivatalos, sokaknál ez van fent, pl. nálam is. Magától frissült erre. Nálam nincs probléma, sőt, a 2-1-NOHS verzióval sem volt, de ha rákeresel, többen is vannak itt, akiknek a 2-1 hibái után a 2-2 sem javított sokat. És van, aki szerint ez nem is firmware-probléma.
-
Brekkk
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Volt kint szerelő kb 4-5 hete. Az én rendszeremben nincs hiba.
A szerelő is elismerte akkor, hogy a Vodafonnál vannak a hibák.
Most is kijöhetne, de ugyanez lenne a válasz.
Azt is mondta, hogy hiába cseréli ki a fehér modemet feketére nem segít. De legalább a fekete kevesebbet tud.
Az ipv6-ot már a tömeges bevezetéskor lelövettem.
Újraindítás is volt.A vodafon egyszerűen sz.r. A felhasználó az utolsó náluk.
Költeni kéne a rendszerre és karbantartani... -
Brekkk
őstag
A f.sz kivan Vodafone internettel.
Már annyira rossz a rendszerük, hogy a Vodafone. hu sem jön be elsőre.
Kb 3 hete feltetettem a legutolsó nem hivatalos BIOS-t a fehér routerre, ment is szépen, de 2-3 napja ugyanaz a hibajelenség, mint korábban.
Azt hazudják, hogy üzemel a hálózat. Ja egy nagy francot.
Tegnap már csak 21 óra rendelkezésreállás volt a NET-nél. Ma még rosszabb a helyzet.
PING tesztre egyes oldalak nem is válaszolnak csak 3.- 4. futtatásra.A Vodafone vajon azért vette meg a UPC hálózatát, hogy leépítse?
Kötbérezni hogyan lehet a Vodafone-t?
Érdemes lenne bejelneteni az NMHH felé, hogy miket művel az elmúlt 2-3 hónapban a Voda?
Én még élénken emlékszem a tavalyi Zuglói 3 napos teljes leállásra. Ezek a mocsadékok még egy elnézést kérek levelet sem írtak miatta. Nemhogy kompenzációt.Sajnos nálunk nincs DIGI. A Telekom is kérdéses. Így még váltani sem igen tudok.
-
cocka
veterán
válasz
Papa-Het
üzenetére
Szerintem azért nem alkalmaznak szigorú szabályokat arra vonatkozóan, hogy milyen netet használhat a vodkafon TV, mert akkor atomstabil netet kéne biztosítaniuk. Ezzel a "laza" szabállyal legalább más nettel is tudod használni. Így viszont elismerik, hogy baj van a vezetékes netükkel, nem kevés. A mobilnetük meg kb. semmire nem alkalmas, de azt nem is arra találták ki, hogy a felvételeidet azon keresztül nézd vissza.
-
kezo0
addikt
válasz
csibor
üzenetére
Pontosítani kéne, hogy érted, hogy egy csatorna "nem jön be". Meg se találja a tévé egy csatornakeresésnél, vagy megtalálja, de kiírja, hogy kódolt? Mert a kártya dolga csak a kódolás feloldása lenne, de ha nincs bedugva a tévébe, a csatornakeresésnek akkor is meg kell találnia az összes csatornát, ami a Vodafone kínálatában szerepel. Szóval ha meg se talál bizonyos csatornákat, ahhoz semmi köze a kártyának.
-
csibor
addikt
válasz
kezo0
üzenetére
Lehet, de pár hete csak az alap csatornák jönnek be. Már volt kártya csere is. Oké a tv alap 2 éves Sharp, de idáig jó volt. Feledtam. Az app jó, mert HBO, Amazon van. Ráadásul baromi ritkán kapcsoljuk be. Párom alapvetően laptopon néz tv-ét, elment a net, és megnézte volna atv-n, de nem tudta.
-
csibor
addikt
Nem rég volt a kezemben vodafone tv távirányító, van rajta dedikált gomb ha jól emlékszem Amazon, HBO, Netfix-nek. Akkor rálehet tenni a választott szolgáltatót? Idáig Tv kártyával használtam, de újabban semmi sem jön be rajta. Szerelő szerint addig mokoltak rajta amíg nem fér össze a tv-vel. Szerinte cseréljem le box-ra.
-
Papa-Het
aktív tag
válasz
Masato
üzenetére
A Comedy Centralnal tapasztaltam csak eddig. Viszont ez problémás mert én a Family Guy és South Park duóra alszom el esténként... ja vicces.. de nálam ez az esti mese mintsem valami idiótaság. Érdekes egyébként, mert az összes készülékem aktiválva a myvodafone profilon belül.
@4Grider - ami írtál abból a szempontból furcsa - az ip cím tartományra - hogy más településen Telekom hálózatból néztem gond nélkül. A
UPC TvHorizonGo sokkal jobb volt, azt még gépről is lehetett nézni... ezt meg nem. Tükrözni sem lehet, mert tiltja az app. -
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Régebb óta Upc-s, most Vodafeos Tv előfizetésünk van. Havi 5000 forint. Meg van egy 10 éved Mediacard hozzá.
Na most lett egy második új Smart Tv a házba, amibe ha beraktam a régi upc-s mediacardot, akkor ment is rajta a 160? Tv csatorna.
Csak kipróbálás erejéig.
Kivettem az új Tv-ből a kártyát "hátha megy még rajta" a többi adás de nem ment. Miért is menne card nélkül.
Vissza a régi Tv-be de kártyával se ment a többi adó. Újrahangoltam, megint nem volt meg rajta a sok csatorna, csak az a 10-20, ami kártya nélkül is megy.
Azóta a kis új Tv-n se megy kártyával se a többi csatorna. Több újrahangolással se.Mi lehet vele? Valami kártyaregisztrációd hibára gondolok?
Virágbolti kérdés lett volna, hogy másolhatom-e a Mediacardot?
Szerintem nem, mert nem potyára kér a Vodafone 500 forintot minden plusz kártyára.Sokat nem akarok vele vacakolni, inkább megyek a Digi-hez.
-
KicsiDawe
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Rendben. Köszi a segítséget! Remélem nem lesz vele több gond.

-
kabelmania27
félisten
-
KicsiDawe
csendes tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Közben csináltam egy modem újraindítást és valóban több feltöltési csatorna lett. Kép.
Hirtelen tényleg úgy érzem, hogy jobban működik a net. Remélem így is marad.Maradhat így hosszútávon a koax kábel? Ha igen, akkor miért volt benne a csillapító egyáltalán?
-
KicsiDawe
csendes tag
Sikerült kivarázsolnom.
Az értékek: Downstream, Upstream.
Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és még csak 14 óra van...

)