-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
Nemrég kezdtem el használni a Power Armor 18T.
Sokminden tetszik benne, de egy dolog nagyon zavaró és nem tudom, hogy hibás-e a készülék van mindegyik ilyen. Szóval, ami nagyon zavaró, az a videófelvételek esetén a hangminőség. A hírtelen zajokat "felerősíti" és nagyon zavaróan kiemeli. Van erre valami megoldás? Hibás lehet az én készülékem, vagy "ez ilyen"? -
válasz
Peterke75ös #4097 üzenetére
Egy másik telefonnal próbálj meg nfc-vel kapcsolódni, ha az sem megy, beszart az nfc sztem.
-
Peterke75ös
friss újonc
Üdv mindenkinek ✌️ Egy Ulefon Armor 7 - tel lenne problémám sajnos.
Véletlenül nem tudja valaki, hogy mi miatt nem működik az nfc rajta ? Hiába töltöttem le a wallet (Google pay) alkalmazást + a banki alkalmazásommal sem működik az "érintéses" fizetés bekapcsolt nfc mellett sem ☹️☹️😡😡😡. Már szerintem mindent bekapcsoltam rajta , ami ehhez szükséges lehet 🤔.
Nagyon bosszant, pedig abban a hitben voltam hogy van rajta, és alkalom adtán majd használt is tudom. -
válasz
--HARDCORE-- #4095 üzenetére
Hm....érdekes jelenség
-
--HARDCORE--
senior tag
Mostanában ki kellett szednem a hívásra alkalmas SIM-emet, mert minden hívás előtt újra kellett indítani a telefont, és meguntam. (nem hallott a hívó)
Élete 90%-ában bluetooth zenélgetésre van használva, normálisan lekapcsolom a BT-t, de a mikrofont nem kapcsolja vissza a teló. (power armor 13)
Próbáltam már mikrofon jogosultágokat törölni, bluetooth párosított eszközöket törölni, egyelőre nem jártam sikerrel.
Frissítés tudtommal nem érkezett a telóra, semmi sem.
Restart után tökéletes egy újabb BT párosodásig a mikrofon, szóval valami hiba ott lesz. Ugyanazt a fülest használom, az sem változott. -
válasz
Rimuru danna #4091 üzenetére
Hát....ha lefagy az nem jó.....
1: bekapcs gomb hosszan, 10-30 másodperc
2: bekapcs gomb + hangerő le, együtt, hosszan, 10-30 másodperc
3: bekapcs gomb + hangerő fel, együtt, hosszan, 10-30 másodpercha bejön egy menü, ott tudsz dolgokat csinálni...
-
Rimuru danna
friss újonc
Heló. Tudnátok segíteni. Nekem lefagyott ulefone telo azt próbáltam újra indítani amit még is tett de megint lefagyott a logója kiirasa közben. Hallottam hgy van gombos újra indítás ős lehetőség is. Mit kellene megnyomni?
-
-
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Meggyi001 #4080 üzenetére
Ahhoz képest amit kínál, árban exponenciálisan elszállt magával a gyártó.
Reméljük azért idővel ez lesz olcsóbb is.
De most komolyan. Fele akkora akksi mint a PA13ban, + 120hzes kijelző (1-2 éve már nem akkora nagy szám) [meg sem említem, hogy lehetne 1440p felbontás is ilyen áron] meg egy valamire papíron alkalmas kamera már 300at ér? így leírva lehetne akár Samsung vagy bármilyen más gyártó is.
5G-t tudja egyáltalán??
Virtuális +5GB RAM nem tudom minek.
inkább rakhatnának bele lassan 2db 8magos (vagy 3x4magost) procit is, egy értelmes managementtel, hogy sokkal ne fogyasszon többet, de gyorsabb is legyen.
Ulefone üdv a Huawei, Apple, Oneplus, Xiaomi Samsung útján!
Ki az a marha aki még nem jött rá, hogy nem a gyártó neve számít, hanem hogy mit kínál és mennyiért? Ne vicceljünk már! Szégyen! -
-
Juhi113
csendes tag
Köszi
Sajnos a leírtak alapján se működik úgyhogy arra jutottam hogy ténylegesen az EMMC chip adta meg magát
köszönöm a segítséget
-
--HARDCORE--
senior tag
Egyébként egyetértek veled, jó lenne belőle egy kisebb. (persze nem vékonyabbm hogy azért az akksi maradjon ekkora)
Lehet csak speciális esetem miatt kell neki az újraindítás. Borzasztósok mennyiségű zeném van a teló memóriában, nem ellenőrzött filenevekkel stb, és a lejátszóból sem a gyárit használom. De mivel egyébként működik, tölteni 10-12 naponta egy alkalommal fél napot kell csak, így inkább ez mint egy vékony telefon amit naponta kell tölteni és akár le is merülhet miközben használnám. (jó lehet mondani hogy töltő... de most nem töltök.)
A gumi dugó elég jól szigetel, szoros nagyjából ha átlag 10 naponta töltéssel számolok és 1 éve megvan a teló akkor már legalább 40x kinyitottam és visszazártam. Nem tört le, nem esett benne kár. És még mindíg újszerű. -
válasz
--HARDCORE-- #4066 üzenetére
3 év alatt volt 1 restart nálam a Nokia 8 Sirocco-val, heti 2 az tragikus.
Én is viszonylag kicsi, IP68-as telót keresek, de már túl vagyok az összesen, elolvastam minden fontos tesztet, és semmi sincs továbbra se, ami szóba jöhetne, mert van egy halom extra igényem/kívánságom is. Pedig nyitott lennék amúgy bármelyik gyártó termékeire már.
Ezeknél a gumidugós Ulefone telóknál a gumidugó mennyire tartós? Csak a kosz ellen van rajta, vagy szükséges a szigetelés miatt is, vagyis dugó nélkül nem él az IP68? (Samsung belülről szigetel, nincs is dugó.)
-
Juhi113
csendes tag
Ezt nem tudtam kicsomagolni illetve ha Drive- ról nem engedi letölteni
-
Vesa
veterán
válasz
--HARDCORE-- #4066 üzenetére
Nagyon nagy méretű nekem sajnos. Már az 5" is határeset, de max. 5,5".
Ez meg közel 7", az már egy kisebb tablet mérete, sehova nem tudom betenni, kocsiban a középkonzolon kialakított helyén nem férne el, nadrágzsebemben nem fér el, egy kézzel lehetetlen kezelni. Szóval telefonként én nem tudom értelmezni, nekem meg főleg arra kéne.Kár, hogy nem létezik belőle 5"-os verzió, mert egyébként bejön a cucc.
-
Juhi113
csendes tag
Szia
csak nem hagyott nyugodni a dolog ezért tovább próbálgattam az SP tools-okat volt amit nem is hagyott elindítani aztán egyszer csak lett egy olyan verzió ami lefuttatta a flasht de valami fájl hiányzik neki. Nemtudod véletlenül ez mi lehet?
Amit belinkeltél hely onnan vagy nem lehet letölteni vagy a mi lejön Stock ROM nem lehet kicsomagolni ezért másik helyről szedtem le egyet lehet hogy azzal van a gond? -
Vesa
veterán
válasz
Meggyi001 #4061 üzenetére
Köszönöm!
Keret az van, 170-200k-ig nem gond. A vastagság direkt előny -utálom a vékony telefont, mert állandóan kicsúszik a kezemből és olyan érzésem van, mintha egy harmat gyenge hímes tojást fognék-, viszont a kijelző méreténél nem tudom minek erőltetik ezt a kvázi mini tablet méretet? Irtózatosan nagy, nem lehet betenni egy farmer zsebbe, alig lehet egykézzel átfogni. Nekem ez kényelmetlen, használhatatlan, zavaró, és felesleges, mert alapvetően csak telefonként használom, minden másra "PC masterrace".
Kicsit olvasgattam közben, és eléggé elriasztott a support hiánya. Állítólag nagyon rossz a Ulefone support, gyakorlatilag nem létezik, ritkák a frissítések. Ez igaz? Mert ahhoz képest meg drgágának érzem, hogy zsákbamacskát vegyek. Vicces egyébként, mert normális gyártóknál valamiért nincs ilyen termékvonal, egyedül a Samsung-nál találtam valami Xcover szériát, de azt is lehúzzák, főleg a gyenge akku miatt, amit én sem értek. Az Xcover 5-ben van egy 3000mAh, ami eléggé a vicc kategória. Szóval nem egyszerű, pedig azt gondolná az ember, hogy telefont nem nehéz venni.
-
Helló, "szinte" az összes strapa telefonnál a mikrofon és a hangszóró minősége elmarad a normálhoz képest. A por és a víz védelem miatt. Jók sztem az ulefonok, de a többi márka között is vannak jók persze. Amúgy...az 5-5.5 colnál mindenképp nagyobb lesz a vastag keret miatt (védelem). Mennyi a keret rá?
Ulefone Armor X7 Pro: [link] , hozzászólások, [link]
Ulefone Armor X10 Pro: [link] , hozzászólások , [link] , [link]
Ulefone Armor X9 Pro: [link] , hozzászólások , [link] , [link]
-
Vesa
veterán
Üdv,
Nézegetnék egy strapafont, de annyi féle Ulefone telefon van, hogy nincs idegrendszerem mindegyiknek utánaolvasni. Régebben, pár éve még eléggé lehúzták ezeket, jellemzően a rossz minőségű kijelző/kamera/mikrofon/hang miatt, a strapa képességük már akkor sem volt rossz. Na mindegy, a kérdésem az lenne, hogy a gyártó termékeit jobban ismerő kollégák mely típusokat ajánlanák az alábbi igények mellett:
- strapafon tulajdonságok
- nem túl nagy kijelzővel (max 5-5,5 inch)
- elemlámpa, lehetőleg a hátlapon
- normális minőségű mikrofon és hangszóró (értsd: olvastam olyan tesztet régebben, hogy a mikrofon minősége kritikán aluli volt, ez ugye gyakorlatilag egy telefonnál a használhatatlansággal egyenértékű, szóval ilyet nem szeretnék venni)Ár kevésbé érdekes, főleg a minőség, -bár kínai gyártóról lévén szó, inkább úgy foglamaznék-, hogy a jobban sikerült szériák érdekelnének.
Vagy ha ismetek más márkát ami ajánlható, azt is szívesen venném!
-
Juhi113
csendes tag
Szia
igen így
mire gondolsz mi lehet a gondja? -
Juhi113
csendes tag
Sziasztok
Egy Ulefon Armor X8-l akadt egy kis problémám egyik napról a másikra nem kapcsolt be és a töltést se mutatta kikapcsolt állapotban se. Aztán sokkszori próbálkozás után a bekapcsoló gomb megnyomásával a gyári beállítások felületre belép de csak elkezdi például a Factory resete-t de aztán újraindul és újra ugyanott van.
gondoltam egy Flash tool megoldhatja a problémát de ott is hibát ír ki és nem tudom pontosan mit jelenthet ez az üzenet:"The storage in your device has reached end of life, please change to use new device to do operation."
Lefordítani le tudom csak nem értem a jelentését.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Netfone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xbox Series X|S
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest