-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
--HARDCORE--
senior tag
-
válasz
Amerigo57 #4035 üzenetére
Nekem akkor már a Power Armor X11 Pro kéne inkább, méretben számomra jobb, akkuban meg még az is bőven elég.
Mondjuk az ismertebb gyártókat jobban kedvelem, ez az Ulefone tuti valami gagyi kínai, viszont teli vannak olyan telókkal, amiknek a kijelzőjét nem rondítja kameralyuk, akkuban pedig jók. /Éppen telókat keresgélek a korábbi kereséseimnél szélesebb spektrumban.
/
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Amerigo57 #3932 üzenetére
[Ulefone Armor 10 5G] vagy ha nem baj hogy vastagabb, akkor Power Armor 13.
-
--HARDCORE--
senior tag
válasz
Amerigo57 #3909 üzenetére
Kíváncsi lennék mennyire vastag ez a készülék. (PA14)
Egyébként kezdem megszokni a PA13-at. Hasznos ez a személyre szabható gomb. Lehetne 2-2 oldalanként belőle.
Sajnos a fotókra csak azt vízjelet teszi ki, hogy mivel készült. Azt hogy mikor, már nem.
Felmásoltam a legtöbb zenémet, a hosszú filenevekkel meggyűlt a baja. Azokat egyesével újra kellett keresnem, átnevezni, másolni, majd visszanevezni. Sikerült.
A Bluetooth hatótávja nem tűnik rossznak, bár volt, hogy egy nagyon picit akkor is megállt a zenelejátszás, ha 2méteren belül voltam. Meg egyszer a bal oldalt megállt a zene. Vezérelni tudott, de nem szólt. Akkor indítottam újra először a telót. Elsőre a nagyon gagyi fülesre gondoltam, de a másikkal is ezt csinálta, szóval a teló BT vezérlője vicceskedhetett. -
válasz
Amerigo57 #3869 üzenetére
Megint elgondolkodtatott a strapateló-projekt, amit bő egy éve feladtam. Vajon melyik 5g-s lehet vállalható darab? Az oukitel alis visszajelzései között elég meredek dolgokat olvasni, főleg szoftveres oldalról.
-
válasz
Amerigo57 #3837 üzenetére
Ezeket már láttad gondolom:
Ulefone Armor 10 5G Durability Test at Banggood
Az első 5G-s STRAPATELEFON. Vagy nem? | Ulefone Armor 10 és X8
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Amerigo57 #3822 üzenetére
Valóban elég guszta kis cucc, csak ez, hogy vékonyabbnak tüntetjük fel a képeken, ez borzaszt mindig. Videón néztem, szerintem élőben is guszta, de a képeken teljesen távol áll a vastagsága a valóságtól :D
Nem kéne ezt szégyellni, ez egy vastag, robosztus állat, lennének rá büszkék :D -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged