- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- A karcsúság ára
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
--HARDCORE-- #4066 üzenetére
3 év alatt volt 1 restart nálam a Nokia 8 Sirocco-val, heti 2 az tragikus.
Én is viszonylag kicsi, IP68-as telót keresek, de már túl vagyok az összesen, elolvastam minden fontos tesztet, és semmi sincs továbbra se, ami szóba jöhetne, mert van egy halom extra igényem/kívánságom is. Pedig nyitott lennék amúgy bármelyik gyártó termékeire már.
Ezeknél a gumidugós Ulefone telóknál a gumidugó mennyire tartós? Csak a kosz ellen van rajta, vagy szükséges a szigetelés miatt is, vagyis dugó nélkül nem él az IP68? (Samsung belülről szigetel, nincs is dugó.)
-
válasz
Meggyi001 #4042 üzenetére
Meg is van rögtön, mit hagytam ki, a Nord 2-nél hiányzik az IP67 vagy IP68 minősítés. A strapateló vonal ezért is tetszik, nem csak a dizájn vonz. Egyébként remek telónak tűnik ez a Nord 2, ha lyukas kijelzős és vízállótlan is. Az én feleségemnek S10e-je van, az is bejön a kameralyuk ellenére is, viszont az akkuja elég vacak, azt leginkább azért nem venném. Xcover 5 tetszik nekem kinézetre a legjobban, de ott is gyenge az akku, ráadásul egy fórumtárs írta, hogy az új One UI mellett már dadog is a rendszer. A Samsung nagyon nem tud szoftvert optimalizálni.
-
válasz
Meggyi001 #4040 üzenetére
Gondolom, jó tapasztalataid vannak a márkával, ha elfogult vagy feléjük, ami számomra azt jelenti, hogy jobban utánuk fogok olvasni.
Már úgy 3 éve egy Nokia 8 Sirocco a telóm, ami akkuban egyre gyengébb, viszont egyszerűen semmit nem találok, ami úgy válthatná, hogy ne legyen nagyon kompromisszumos. Bármi, ami csak szóba jöhet, komoly hátrányokkal is jár, mégha elmegyek 150k-ig is (előző telóváltásnál is ennyi volt a max határ, ezt nem növelném).
Nagyon kéne egy erős akku, zavar a kijelzőn lévő előlapi kameralyuk, kéne 6 GB RAM (perpill 4,5-5-öt használok el odafigyelés nélkül), egy normális SoC, de kamerából például elég egy közepes is, stílusban pedig legjobban a strapateló vonal tetszik, viszont nem szeretem a nagyon nagy telókat. Kijelzőben az IPS nem zavar, ha az OLED kicsivel szebb is, viszont igényelnék legalább 300 ppi-t leginkább 18:9-es képarány mellett, de a 16:9 vagy a 18,5:9 is még egészen oké, a Sony 21:9-e viszont szerintem szörnyű. Szóval akárhogy nézem, nincs olyan teló, ami maximálisan megfelelne számomra, csak kompromisszumos telóm lehet. Lehet, kihagytam valamit, de talán semmi fontosat. Keresgélek.
-
válasz
Amerigo57 #4035 üzenetére
Nekem akkor már a Power Armor X11 Pro kéne inkább, méretben számomra jobb, akkuban meg még az is bőven elég.
Mondjuk az ismertebb gyártókat jobban kedvelem, ez az Ulefone tuti valami gagyi kínai, viszont teli vannak olyan telókkal, amiknek a kijelzőjét nem rondítja kameralyuk, akkuban pedig jók. /Éppen telókat keresgélek a korábbi kereséseimnél szélesebb spektrumban.
/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- A karcsúság ára
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest