- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
--HARDCORE-- #4066 üzenetére
Nagyon nagy méretű nekem sajnos. Már az 5" is határeset, de max. 5,5".
Ez meg közel 7", az már egy kisebb tablet mérete, sehova nem tudom betenni, kocsiban a középkonzolon kialakított helyén nem férne el, nadrágzsebemben nem fér el, egy kézzel lehetetlen kezelni. Szóval telefonként én nem tudom értelmezni, nekem meg főleg arra kéne.Kár, hogy nem létezik belőle 5"-os verzió, mert egyébként bejön a cucc.
-
Vesa
veterán
válasz
Meggyi001 #4061 üzenetére
Köszönöm!
Keret az van, 170-200k-ig nem gond. A vastagság direkt előny -utálom a vékony telefont, mert állandóan kicsúszik a kezemből és olyan érzésem van, mintha egy harmat gyenge hímes tojást fognék-, viszont a kijelző méreténél nem tudom minek erőltetik ezt a kvázi mini tablet méretet? Irtózatosan nagy, nem lehet betenni egy farmer zsebbe, alig lehet egykézzel átfogni. Nekem ez kényelmetlen, használhatatlan, zavaró, és felesleges, mert alapvetően csak telefonként használom, minden másra "PC masterrace".
Kicsit olvasgattam közben, és eléggé elriasztott a support hiánya. Állítólag nagyon rossz a Ulefone support, gyakorlatilag nem létezik, ritkák a frissítések. Ez igaz? Mert ahhoz képest meg drgágának érzem, hogy zsákbamacskát vegyek. Vicces egyébként, mert normális gyártóknál valamiért nincs ilyen termékvonal, egyedül a Samsung-nál találtam valami Xcover szériát, de azt is lehúzzák, főleg a gyenge akku miatt, amit én sem értek. Az Xcover 5-ben van egy 3000mAh, ami eléggé a vicc kategória. Szóval nem egyszerű, pedig azt gondolná az ember, hogy telefont nem nehéz venni.
-
Vesa
veterán
Üdv,
Nézegetnék egy strapafont, de annyi féle Ulefone telefon van, hogy nincs idegrendszerem mindegyiknek utánaolvasni. Régebben, pár éve még eléggé lehúzták ezeket, jellemzően a rossz minőségű kijelző/kamera/mikrofon/hang miatt, a strapa képességük már akkor sem volt rossz. Na mindegy, a kérdésem az lenne, hogy a gyártó termékeit jobban ismerő kollégák mely típusokat ajánlanák az alábbi igények mellett:
- strapafon tulajdonságok
- nem túl nagy kijelzővel (max 5-5,5 inch)
- elemlámpa, lehetőleg a hátlapon
- normális minőségű mikrofon és hangszóró (értsd: olvastam olyan tesztet régebben, hogy a mikrofon minősége kritikán aluli volt, ez ugye gyakorlatilag egy telefonnál a használhatatlansággal egyenértékű, szóval ilyet nem szeretnék venni)Ár kevésbé érdekes, főleg a minőség, -bár kínai gyártóról lévén szó, inkább úgy foglamaznék-, hogy a jobban sikerült szériák érdekelnének.
Vagy ha ismetek más márkát ami ajánlható, azt is szívesen venném!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen autót vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest