- Milyen okostelefont vegyek?
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Na egy pár hete használom új töltőt (power armor 13hoz) eléggé jó , úgy tölt mint a régi ,nem tudom hogy rövidebb e de az előnye az hogy még kattania is kell hogy kezdődjön vagy véget érjen a töltés szóval nincs ez a kimozgolódás gyakorlatilag nem gond. Kettőt vettem 8000 Ft darabja szóval egy új képernyő digitalizálóval olcsóbb majdnem de hát úgy néz ki nem kockáztatnak
Szóval még vagyok elégedve vele , rendeltem 3 biztonsági kamerát is azokat is kipróbálom majd mert bolt 4,9es értékelésüMás:
Vettem pár lámpát de valahogy lehet frissenteni Android 12re állítható fényű lámpa miatt újra telepítés nélkül? Mert 2+1 TB SSDk OS(ez a Kc3000ren van , A2000 az gaming meg programok max mert documentset és appdata 3 mappáját szereti tömni pár játék különösen Minecraft és Space Engineers , érdekes telón Pojav launcher nem rendelkezik abszurd mérettel), gaming és programok van 1,26 TB szabadon szóval 4-6 tbos hddt veszek vagy 2 TBos TLC hbmes ssdt Gaming+backup célra addig is ötször elég a 1,26 TB mivel 80 GB fénykép van max a telón videók meg mennek YouTubera privatban pár csatornára+ SD kártyát is majd kinézek két power armor 13hoz de azt belföldön, kamerához 64 GBost lehetett kérni
[ Szerkesztve ]
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
imis
senior tag
Sziasztok, egy kis segítséget kérnénk. Ulefone armor x12 pro telefonnal kapcsolatban van egy olyan probléma, hogy eddig sikerült wallettel, nfc-vel fizetni, de most valamiért nem engedi. Kártyát sem lehet regisztrálni. Nem rootolt a készülék. Van ötletetek?
-
Topikgazda
Eskü néha az jut eszembe, hogy ezeket a telókat katonáknak csinálják
https://gamergep.hu/
-
Topikgazda
Ulefone Note 18 Ultra Hands-on: 5G Speed & Sleek Glass Design
De jó, van rajta dedikált gomb is, imádom azokat
-
Topikgazda
-
Lokii
aktív tag
-
Amerigo57
őstag
Egy hete került magyar forgalomba az Ulefone Armor 26 Ultra telefon.
Az ára még egy kicsit borsos.
Link: -
Lokii
aktív tag
válasz Smllfarmer91 #4185 üzenetére
Nem is tudtam hogy van ilyesmi, tôkjó
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Topikgazda
válasz Smllfarmer91 #4186 üzenetére
Pécsen a Telekomnál tettek fel nekem egy Samura ilyesmit. A gépet sajnos nem láttam, de nem kézzel csinálták. A srác eltűnt egy szobában, és 2 perc múlva már hozta is ki a telót.
-
Smllfarmer91
friss újonc
válasz Smllfarmer91 #4185 üzenetére
Elég bugyután fogalmaztam meg inkább szilikonos fólia. 🤔
-
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4182 üzenetére
Ez így van , megnyugvást ad ^^
Ulefone Power Armor 21 17 19 16 18T X11 13 14 Pro Clear Tempered Glass 9H 2.5D Premium Screen Protector Protection Film
[link]Erről mi a véleményetek? Én leszek az első tesztelő, értékelés egyelőre nincs a bolt viszont megbízható, meg jó ára van 3 db fólia/csomag 2400 5 százalék kedvezménnyel mennyiség miatt
-
Topikgazda
válasz Smllfarmer91 #4181 üzenetére
A topikgazdának ez a feladata, a gyorsaság.
(még ha nem is tudja a választ néha )https://gamergep.hu/
-
Topikgazda
válasz Smllfarmer91 #4179 üzenetére
Engedheted, minden adatod megmarad. Úgy vannak megcsinálva a firmware frissítések és a biztonsági frissítések, hogy nem vesszenek el a felhasználók adatai.
-
Smllfarmer91
friss újonc
Sziasztok.
Adott egy ulefon armor 8pro.
Napok óta dobja az üzenetet hogy elérhető vezetéknélküli frissítés. Kérdésem az lenne, ha engedem frissíteni, fájlok, képek utólag letöltött alkalmazások elveszenek e?
Lehet bugyuta kérdés, viszont nem vagyok otthon a témában.
Köszönöm szépen a segítségeteket!! -
Lokii
aktív tag
[link] Yuoyio
[link] Xunqiyi /Aibaoqoi (majdnem azt hittem rossz linket raktam be)
[link] BinYeNing
[link] ez csak Xunqiyi kábel de ha megtört usb csatlakozónál vagy bárhol Pl jó cserének
Armor 20 wt de eléggé hasonló töltője van ránézésre még át tanulmányozom (Seagate merevlemezeket is , ott Firecuda SSD+HDD csábító marketing ) [link]
BinYeNinget nem találtam elsőre de felső linkbol meglett
Kérdésem az lenne hogy továbbra is a második/harmadik a valószínűleg megbízható? Most jutott eszembe hogy érdemes power bankon vagy hasonlón tesztelni bár lehet hogy annak sok és jobb egy mezei 10 wattos
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4171 üzenetére
Hát úgy értettem hogy van e rá opció hogy ne mindet külön, hanem valami logisztikai központban egybe rakják , de gondoltam hogy nem csak hátha
Most nézem védő fólia , motoros sisak értékeléseket, képernyőt+digitalizálót majd később rendelek lehet
SSDnek majd utána nézek , Lexar az tuti jó kínai márka ha nem másolat/fake, Dahua régen csinált, talán még Ankke
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4169 üzenetére
Valahogy amúgy ilyen logisztikai raktárban egybe lehet rakatni a tételeket vagy mindegyikért külön rendelési költség van? Mert így ebaynel is hasonlóan volt, gondolom amazon temu Alibaba bangood dettó
-
Lokii
aktív tag
Töltő árak jól felmentek ebayen és alin power armor 13nak csökkenő készletek miatt gondolom meg ugye több mint 2 éves telefon
Dust plug borsos szintén viszonylagosan
persze más töltő is jó pl parksideos stb csak ugye ennek van nagy sebessége , vagy Power 5s adapternek.
SSD árak talán nem emelkednek annyira már SN580 és pár hasonló jó TLC HMBvel, HDD téren WD és Seagate emelt Toshiba nem tudom x300-n300 jó áron van , viszont ez a jó hír
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4166 üzenetére
Jó ötlet, akkor két forrásból tudok tájékozódni mondjuk PROTRON SSDs topikban azt mondta értékelések lehetnek félrevezetőek de akkor is jó támpont
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
Ebayen , AliExpressen milyen fóliát érdemes venni Power Armor 13hoz? Mint ár érték arány vagy ami nem scam
2022ben vettem ebayrol 2 csomagot ami eléggé jó csak 1 rétegű. izopropil alcohol és LCD kijelző Frosch Bio ethanol valamennyi film réteget hagyhat szóval gondolom sensitive törlőkendővel lehetne rétegmentes fólia felrakas előtt?
Kinéztem jó flip tokot is
Ugye ha zsebből kicsúszik vagy lyukas és képernyőre esik akkor tompító hatással bír
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
Én power Armor 13 utódot várok majd szerintem, új képernyőt rendelek mostanihoz valszeg mert fólia nélkül használom nyár vége óta kisebb kihagyásokkal
Bár csak övtáska miatt van rajta pár kisebb karc , ugye fólián is ez miatt volt
Kíváncsi vagyok milyen lesz a 11T
-
bepe79
addikt
Ez ugyan itt kicsit off, de a többi ulefone topik kicsit halott, és meg szeretném osztani a tapasztalataimat egy új 11T rendeléssel: megjött ma kínából (alibaba) az Ulefone Armor 11T-m, bontatlan, új kondícióban, a gyári fólia hibátlan, sehol egy feljövés, sehol egy buborék, szöszmösz, semmi (kínai telefonoknál nem is találkoztam még ennyire tökéletesen felrakott gyári fóliával), a telefon 96%-ig feltöltött akkuval érkezett, érzetre valóban új gyártás, tehát nem régi akksi van benne, a telefon nagyon jól néz ki, és tökéletes a mérete. Egyelőre csak belakom, setupolom a fiókjaimat, és megvárom, amíg az aliexpressről illetve ebayről rendelt szilikon fekete TPU tokjaim megérkeznek hozzá, használni csak onnantól fogom. A FLIR kamerát még nem teszteltem, de fogom (meg használni is), eddig minden tökéletes a cuccal, egy nagyon jó telefon, habár az Android főverzió nem a legfrisebb rajta de engem nem zavar egyáltalán (főképernyő elhúzással google hírfolyam már van a 11-ben, security patch jön rá). Egy szó mint száz, ez az Ulefone egyre jobb telefonokat csinál, és örömteli, hogy idehaza is egyre több embernek van ilyen telefonja.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4150 üzenetére
Es még annyi hogy milyen adatkábeleket ajánlotok? Töltő kábel(adapter, asztali lámpa , Parkside eszközök stb) van jópár itthon szerintem nem kompatibilisek e célra, Bluetooth meg nem lenne kifejezetten gyors gondolom de az se zavarna csak ugye akksi igényesebb
Meg esetleg Google photora fel és onnan letölteni, vagy bármilyen másik 15 gb méretét adó szolgáltatóra, mert úgy pár csomagban el lehet osztani és leszedni Pcre, csak ugye azért a klasszikus adatkábel , Bluetooth se rosszak
Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4155 üzenetére
Köszi , ez is tök jó , így ha gépet (NASt meg különösen ransomware gyártók rá vannak állva azt halottam), akkor marad külső mentés . Nekem két merevlemez brekrepalt régebben, WD 500 gb és black 1 tb , szóló merevlemezek voltak gépben többi ATAs(80+120 gb) winyora ráfért volna CAT nyomogombos telefon képek lazán , ott volt ott egy jó pár , mondjuk egy párra emlékszek szóval rekonstruálhatom
Elsőnek 2x2 TB használt winyot tervezek majd 2x valami újat, SSDbol van 3,25 TB hely , merevlemez alig 1 TB
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4153 üzenetére
Köszi , igen fényképek fontosak , 8-12 mpx(szóval nem extrém méret ), videók mennek youtubera valszeg privátban. Régen Google photosban 16 mpxig vagy addig tömörítve lehetett korlátlan mennyiségben tárolni. SD kártya + 2 winyo valszeg , később lehet NAS. Mondjuk NAS se kell feltétlen
-
Lokii
aktív tag
Adatkábelnek milyet használtok? Gondolom havonta érdemes backupolni, veszek merevlemezt , SD kártyát, nehogy úgy járjon az ember mint CDkkel anno
És valamilyen teló karbantartási tevékenység van e? Mint gépnél portalanítás stb
Képernyő tisztítás igen(isopropil alkohol vagy Frosch képernyő tisztító?)az esés felfogó gumira plMondjuk flip tokot akarok tavaly óta venni szóval végre meglépem, jobban hozzá vagyok szokva irl elmenetelhez mondjuk ebayen és alin is van
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4150 üzenetére
Köszi , és az félreérthető volt , ott az SD kártya ajánlásokat köszöntem meg (abban 128-256-512 mentén gondolkodok főleg)
Bár körbe nézhetek ,csak a Lexart ismerem mint Kínai gyártó de az is SSD , Sdt nem tudom csinálnak e[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
válasz Meggyi001 #4148 üzenetére
PL [link] Yuoyio
2. [link] Abaiaoi
3. [link] BinYeNing
Meg van egy jó pár még
Akksit is tervezek cserélni talán, meg új képernyő/képernyő+digitalizáló mert ezen pár enyhébb karc van , ugyanis egy ismerős/haver mondta hogy neki se karcolodott fólia nélkül(valami Xiaomi vagy Samsung non rugged), hát sajnos nem jött be , balga voltam , pedig hát tudtam hogy ami jobban bírja a törést az karcolodhat esetleg jobban (tradeoff bár PA13 még kevésbé is karcolodik)de PL esetleg napfényes időben látom, különböző benti fényeknél nem. Bár fólia elrejti még jobban
+Flip tok de azok legkevésbé rizikósak talán , mert Karabiner tok/keret védi valamennyire , de inkább hátulról és a sarkokban
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
Köszi szépen az SD kártyákat , ebayen, AliExpressen láttam 2100,2600ért és 3800forintert ugyanolyan kinézetű töltőt+kábelt? Töltési sebesség a különbség vagy más (jobban megnézem specifikációt)? Úgymond melyik a "legit" és melyek az "érdekesek"?
[ Szerkesztve ]
-
Lokii
aktív tag
válasz --HARDCORE-- #4138 üzenetére
Hogy lehet mérni ? Batterypro Botot használok G droidból
Mondjuk nekem is úgy bírja a Power armor 13 mint anyáé kb, és olyan másfél évvel régebbi az enyémEgyedül az Android 13ban állítható fény hiánya zavar, de ahhoz appok+képeket lementeni és reinstall kb
-
Lokii
aktív tag
Na még jó hogy megtaláltam a topikot
1 power armor 5 és 2 Power armor 13om/unk van
Power 5hoz új képernyő kell de amúgy teljesen kafán működik... Na meg egy reinstall mert boot lassúMilyen SD kártyát ajánlotok hozzá? 128-256 gigán gondolkozok , kép mentések redundanciája lenne , később/ előbb merevlemez
-
Topikgazda
Váááá ................ 4G képes malacdobó - Ulefone ARMOR 24
-
zitrone88
aktív tag
Zseniális reklám
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
Topikgazda
-
Topikgazda
-
--HARDCORE--
senior tag
2 év használat után még mindíg bírja a Power Armor 13.
Akksi degradálódás 'szinte' nulla. 12-16 napokat megy. Ha nem nyúzom akkor többet alszik.
Nehezen lesz meg az 1000 ciklus...
#NemSz@rszung#Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Topikgazda
-
ratkaics
senior tag
válasz Meggyi001 #4122 üzenetére
Igen, vannak vele furcsaságok. Időnként "lefagy". De ha lezárom a kijelzőt és visszanyitom, utána működik. A legbosszantóbb az, hogy előfordul, hogy beszélgetés közben (fülhez tartott állapotban) úgy érzékeli, mintha nyomogatná valaki a telót és össze-vissza beírások keletkeznek, úgy hogy a kijelző végig sötét, amíg beszélek, de a háttérbe mégis lezajlik a nyomkodás, és közben időnként még rezeg is.
Ezen kívül is van néhány érdekesség, de azokkal együtt lehet élni.
Szóval gondoltam, hogy egy frissebb progival legalább egy részük megoldódik...Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
Topikgazda
válasz ratkaics #4120 üzenetére
Na, megnéztem a videót. Teljesen egyértelmű amit csinál, romot flessel. Ezzel a módszerrel egy tiszta rendszert teszel fel, azaz mindent gyalulsz. Miért akarsz amúgy másik vagy újabb romot tenni rá? Ami fent van nem jó? Vannak vele bajok?
[ Szerkesztve ]
-
ratkaics
senior tag
válasz Meggyi001 #4119 üzenetére
Én itt találtam hozzá firmware-t. Meg van itt youtube link is valamelyik fájlban, de elég kapkodós és kínai.
A jelenlegi [kép] verzió ez.
Automatikusan azt mondja, hogy naprakész a szoftver...Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
Topikgazda
válasz ratkaics #4118 üzenetére
Ha jelzi a készülék, hogy van újabb firmare, akkor lehet úgy frissíteni, hogy minden megmarad.
Ha te akarsz egy külső programmal rá flesselni egy romot, akkor repül minden. Sztem.
Vagy keresel olyan újabb firmware-t, ami frissebb, mint a telodon van, és az olyan legyen, hogy zip, nem fastboot módos. A zipet asszem recoveryből tudod nyomatni, és ott sztem megmaradnak a dolgok . Ha jól tudom, régen flesseltem már. De ha van oldal, ahol írnak róla, adj linket, ránézek.
-
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Egy Power Armor 18T szeretnék firmware-t frissíteni, de a "gyári" leírás nem túl szájbarágós és kínai is.
Szóval van esetleg valahol stepbystep leírás ilyen témában? Olyan megoldás lenne jó, amivel nem kell újra "belakni" a készüléket.Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
Topikgazda
-
--HARDCORE--
senior tag
[link] talán így.
Vicces az emagos ára. 1,5x-et neki.Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Topikgazda
válasz --HARDCORE-- #4113 üzenetére
Számomra még ismeretlen márka, de nem néz ki rosszul...
-
Topikgazda
-
--HARDCORE--
senior tag
[link] Akad azért értelmes áron legalábbis papíron jó vetélytárs.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Jocy 78
friss újonc
Sziasztok
kérlek segítsen valaki !
Ulefone Armor 18T kb 2 honapja szenvedek hogy az okosórával össze hozzam, kapcsolódnak ugyan de semmilyen értesítés nem megy át az órára. ha el veszítik egymást a távolság miatt nem kapcsolódik az órához. manuálisan kell újra kapcsolni. továbbá semmihez nem kapcsolódik bluetooth-on magától a telefon, pl Auto,hangszoro stb ugy hogy korábban már össze kapcsoltam. -
--HARDCORE--
senior tag
válasz Amerigo57 #4105 üzenetére
Jé a 18 és a 18T tudja az 5G-t! Wáóóó!
Csodálatos.
Na már csak egy 1440es kijelzőre várunk. Melyikbe lesz? Én a Power Armor 31-re tippelek 2029ben. Bocs, nem csak arra, hanem hogy esetleg videózásnál 30fpst elhagyjuk végre. akkor újabb 10 év késés gondolom.[ Szerkesztve ]
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
Amerigo57
őstag
Mai hír :
2023-01-20 16:56 - Mobilaréna
"Hatalmas lelkesedéssel dob piacra újabb és újabb gigantikus méretű okostelefonokat az Ulefone, és speciel az Armor 17 Pro pont elég jó sikerült szívós külsővel, kint is használható kijelzővel és meglepően jó 108 megapixeles főkamerával, hogy megerősítse a márka: szintet lépett. Mondjuk a nagy tempó nem feltétlenül garancia magas minőségre, és már túl is vagyunk a hőmérővel szerelt Power Armor 18 és a FLiR kamerával felvértezett 18T startján: megérkezett ugyanis a Power Armor 19."
Link: és Link:
Már itthon is előrendelhető:
Link:[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz ratkaics #4101 üzenetére
Sok ötletem sajnos nincs, mert alig kamerázok, és most nem "védett mikrofonos" telefonom van. De próbáld meg ezt: HD kamera
Hátha....aztán majd a többiek is lehet mondanak valamit. És ajánlanám még ezt a kettő topikot, sztem kérdezd meg ezt ott is. Hátha esik szó benne telefonos felvételekről is. Videós, mozgóképes topik , Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest