Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jank
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nem youtube bajnok vagyok , hanem egy mezei logisztikus. Nem csináltam videót. A ragasztással kapcslatosan , ha nem kell akkor nem kell
ragasztani. Ha meg mégis, akkor újra szét lehet szedni a telót.
Humort félrerakva az amiket leírtam az a saját történetem nem Szentírás.... ráadásul készülék függő a dolog. A Blackberry keyone -t gyárilag nem ragasztották. Nem új technológia hanem elfelejtették.
Egy kérdésem lenne.
1; Mi tartja az LCD képernyőt a digitalizerrel a helyén?
Csavar, szalagkábel, antigravitáció , befőttesgumi?
-
Jank
tag
válasz
HermannG
üzenetére
Az Lcd amikor a belső vázra kerül akkor bár nagyon pontosan felfekszik mégis lehet tized miliméteres rés a belső világító diódák fénye kiszűrődhet. Hogy stabil legyen azért kenem körbe a B7000 ragaccsal.Csak egy miliméteres csíkban vékonyan.
Amikor a törött LCD-t veszed le akkor a csere könnyítéséért egy hajszárítóval szépen a széleket melegíti az ember. A gyárilag használt rögzítő anyag lágyul és szépen le tudja venni a user.Elég sok fajta telefonnak cseréltem az LCD.--t majdnem mind így van összerakva. Ezt a ragasztó fajtát egy alma szervízben javasolták. Lehet itthon is kapni de nem 1 dodo mint Kínában. Az érintkezők nincsennek ragasztás közelében. Mégegyszer mondom. A telefon összeszerelést főleg ilyen kisebb márkánál nem high-tech robotok végzik, hanem Csian Csing akit a rész feladatokra betanítanak. Misztikusnak csak addig tűnik amíg meg nem próbálod. A Power kifejezetten könnyen szerelhető a legnehezebb az aksit kivenni.... mert le van betonozva. -
HermannG
csendes tag
Áhh köszi szépen csak ettől a ragasztástól félek kicsit mert nem találok olyan videót ahol ragasztanának a telefonon belül de végül is lehet bárhová mert ezek a ragasztók kifejezetten erre valók nem gond ha az érintkezőt is ragasztom vele tehát majd csak megoldom de ezek igen hasznos dolgok amiket leírtál mert nagyot szívtam volna ezek nélkül , értem már hogy a képen is látszik a használt LCD mivel oda van írva teszteltek igen éppen ezért vettem meg azt amit te linkeltél mert kiszerelt vagy használtak valószínűleg hatalmas köszönet mindenért rengeteget segítettél már most aztán ha megjön a kijelző majd írok mi a helyzet !
-
Jank
tag
Még valami. Nem ördöglakat ez a csere. Meg kell nézni youtube videót párat. Egy jó hajszárító, egy bankkártya...( nem dombornyomott
)
Az a pár szerszám amit rendszerint küldenekaz LCD- vel elég. Jó világítás, meg egy lapostányér a kisebb alkatrészeknek. Ennyi.
Ja meg 15 perc. Bátorság.
-
Jank
tag
Ha a telefonok LCD-jét keret nélkül cserélik akkor kell a ragasztó, mert fény rés keletkezik és az sötétben kicsit zavaró, Bónuszként ha az ilyen böhönc nagy aksit nem ragasztod le akkor kisebb döccenéskor pár tized, vagy egész milimétert elcsúszik az aksi és aztán se kép se hang, vagy reboot stb. mert a csatlakozó is kimozdul. Vonatkozik a szallagkábel részére is . Ezt is a saját káromon tanultam meg. LCD a power esetében keret nélkül cserélhető. Szép, hgy eredeti az LCD de én jobban szeretem ha nem volt még használva. Pontosan így szívtam meg annó, a linkelt fotón látszik, hogy egy használt kiszerelt LCD.-t a kínálat. Látszik a hátlap részen az aksi ragasztásának nyomai. Ilyen szuper eredetit kaptam aztán elegánsan felajánlott 50% refundot. Nem rosz üzlet a sz@rt eladni féláron.Nyílván nem ez az eladó volt, csak a tapasztalatomat írom.
-
HermannG
csendes tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Igaz csak, akkor nehezen lenne 95% pozitívad meg csak 5csillagos visszajelzéseid ez mondjuk mindkét eladóra igaz de megveszem a drágábbat amit Jank linkelt mivel az jó volt nála a másik meg ezt a ragasztót nem értem az összes szerelő ragasztó használat nélkül rakta vissza az új lcdt, okvetlenül biztosan kell a ragasztó mert igazából nem is tudom hogy kell használni hova tegyek majd belőle egyátalán ha anélkül is jó :)??
-
HermannG
csendes tag
Én ezt néztem :
itt elvileg oda van írva, hogy 100% eredeti és 100% működik plusz ha jól látom keret is van hozzá csak sajnos az nincsen neki vagyis nem elérhető a keretes rendelés valami miatt pedig keret se ártana nekem a fühallgató résznél elengedett kicsit, mondjuk kereteset már sehol nem találok pedig jó lenne ezen az áron, mondjuk egy keret kicserélése az már gondolom lehetetlen vállalkozás lenne mert darabokba kéne szedni mindent aztán átpakolni azt nem tudom ki tudná megcsinálna hagyjuk is
, szóval azt mondod hogy ha ezt az olcsóbbat veszem amihez hiába van odaírva hogy jó meg 100% meg ugyanúgy 95%os mindene mint amit te linkeltél ez a kijelző hibás lehet mert te is megszívtad aztán vetted ettől amit linkeltél és az működött....értem -
Jank
tag
Nem nehéz cserélni. Ha a brutálisan beragasztott akkumulátor szerencsésen ( sérülés mentesen) kijön a helyéről azután már nem nehéz cserélni a screen-t. Sok jó videó elérhető a munkamenetről. Összeszereléskor vigyázni kell a precíz ragasztásra.Érdemes erre kitalált ragasztót vásárolni. A képernyő vásárlásánál is nagyon kell figyelni. Sokan hibás alkatrészt árulnak. Én az első vásárlásnál megszívtam. Az állítólagosan tesztelt képernyő gyári hibás volt. 50% terület nem érzéket semmit. A második eladótól már (drágábban) kifogástalant sikerült venni. Arra jó volt, hogy a reklamációt bizonyító videó készítéséhez többször el kellett végezni a csere folyamatát. Aztán már rutinból ment.
Aki egy vajas kenyeret meg tud kenni az ki is tudja cserélni.
-
válasz
HermannG
üzenetére
Sztem itt tud valaki
, én sose mertem. Majd csak szólnak. De itt is nézelődhetsz. -
HermannG
csendes tag
Hali valaki tud képernyőt cserélni Ulefone Poweremen első szériás sikerült betörnöm már megrendeltem hozzá a képernyőt ???
-
-
válasz
Meggyi001
üzenetére
Csak félő,hogy hiába a csicsa a kamera nem fogja hozni azt a szintet amit mondjuk egy redmi note 7 ami még lehet olcsóbb is mint ez a telefon.Mostanában sok faszául kinéző telefon jelent meg így kína téren dual camera meg csupa ugyan úgy néznek ki mint xy meg hármas kamera meg minden de a képminőség meg csapnivaló.Látom ennél is a sarki fény mint tesztfotó,szerintem a szokásos,hogy valami fényképezőgéppel lőtték mint ahogy szoktak más telefonok kamera fotóit is mutogatni
De maga a telefon gondolom jó lesz.Ismerősömnek pont ilyen ulefone power 5-öt rendeltünk még anno,szereti a telefont.
-
Ez is csábit engem, csak lehetne 120000 az antutuja azért legalább.....(ezek a hülye tesztek)
-
Ez az Armor 7 milyen durva már! : [link]

-
Na, egy magyar főoldalas cikk / teszt: Ulefone Armor 6E – leégés kizárva
-
Bea14
lelkes újonc
Sziasztok!
Van valami jó tippetek ulefone power 5- nél fotó és videó beállítására? Az a problémám, hogy nem fókuszál, tehát homályos a kép.
Lehet hogy én állítottam be valamit rosszul? -
jfcvfc
tag
Igen, elég dúrva a pár éves telót retrónak nevezni. Mivel a családtagoknak időközben lecseréltem a telcsiket (Xiaomi A2, Redmi Note 5, Redmi Note 6) nekem megmaradt a power. De most így belegondolva nagyon nincs olyan dolog (kivéve a sérülések és az alkatrészek beszerzésének nehézségei) ami miatt cserélnem kellene. Minden olyan alkalmazás elfut rajta ami nekem kellett és ami most is kell. De ez a fogyasztói társadalom....
-
Kéne egyet szerezzek csak úgy retrónak. A mai napig pl van egy működő LG G2-öm is, "eldzsi dzsitu"
. Imádtam a hátsó pulzáló gomb körüli ledjét, meg az elülső hétszínű értesítési ledet is.#########################################################
Ezen a z oldalon a telefonon kívűl ki találja meg az "érdekességet" ? [link]
#########################################################
És mintha lehetne még kapni: [link] [link] [link]
És a többi finomság: [link]
-
zitrone88
aktív tag
Én is, legjobb telefonom volt

-
jfcvfc
tag
Én még az első szériás power-rel nyomom!
Senki nem használja már a jó öreg telcsikét? Két darab is van belőle. Nemrég rendeltem keretet meg kijelzőt 25 dolcsiért. Egy jó barátom aki telefonokkal foglalkozik átpakolta a belsejét. Ma jött meg az üvegfólia is. Úgyhogy jövőhéten egy szinte teljesen új power-rel indulok! 
-
-
Ilyen gondolom még senkinek nincs : link
-
-
-
válasz
Meggyi001
üzenetére
Nekem az aksija tetszik,amúgy szinte ma a legtöbb telefon majdnem ugyan úgy néz ki. Pl nekem redmi note 7 van ami előlről tök hasonló,4000res aksi de mégis keveslem az üzemidőt pl a volt redmi note 5 ösömhőz képest. Power 6 nak nem tudom milyen lehet a kamera része,meg a támogatotsága.
-
Van aki már vett Ulefone power 6-ot?
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Jaaa,hogy 7....Oké.
-
-
Bea14
lelkes újonc
Sziasztok!
Ulefone power 5-tel kapcsolatban szeretnék segítséget kérni. A problémám a következő, fotózásnál a képre biggyeszti a telefon márkáját, típusát. Ezt hol lehet kikapcsolni?
Másik kérdés. Hogyan lehet bekapcsolni, hogy automatikusan rögzítsen minden hívást. Jelenleg hívás közben bekapcsolható, de én azt szeretném hogy ezt magától tegye és minden hívást rögzítsen. Tudom, hogy vannak erre nagyon jó appok, de ha már a telefonban van egy ilyen funkció, azt használnám.
Előre is köszönöm a segítséget! -
válasz
janakbacsi
üzenetére
Örülök, hogy sikerült. De sztem a drivered nincs fent jól.
[link] -
Utolsó két hozzászólónak holnap írok választ gépröl...
-
janakbacsi
őstag
egyszerűen valami driver hiba van, de nem tudom, hogy mi. már mindent próbáltam. twrp-t szeretnék felrakni. próbáltam fastboot paranccsal, kiírta hogy oké, de nem indul el a recovery. ötlet valakinek? nagyon köszönöm.

-
Ulefone power 5 nem működik a vaku,mi okozhatja?
-
fundaluk
tag
válasz
szaszab
üzenetére
Persze egy hetet simán bír. És ráadásul úgy hogy 80 százalékig töltöm általában és olyan 30-40 százalékig engedem merülni. Tehát az akku teljes kapacitásának csak 40-50 százalékát használom ki így. Napi 6-7 százalék merülés a tapasztalat hosszú távon. Ebben játék, videó, zenehallgatás nincs, de sűrű emaílezgetés, internetezgetés, Strava rögzítés és egyebek minden.
-
fundaluk
tag
Power 5-ösöm így fél év után is teljesen kifogástalanul teszi a dolgát.
Az AccuBattery app tanúsága szerint 25-ször dugtam töltőre ez idő alatt. Biciklizés közben is nagyon bevált mint GPS track rögzítő a Stravára. Hosszú, akár egész napos túrán (pl Balatonkör) sem veszített soha jelet. Minden szempontból várakozáson felül teljesít nálam. -
zitrone88
aktív tag
-
Na mizu? Ki hogy van? Augusztusban lejár az előfizetésem, vajon milyen telót hozzak ki a Telekomtól? Olyan kéne, amiben van infra meg minimum 4000-es akksi...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Arc Raiders
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ragasztani. Ha meg mégis, akkor újra szét lehet szedni a telót.
Humort félrerakva az amiket leírtam az a saját történetem nem Szentírás.... ráadásul készülék függő a dolog. A Blackberry keyone -t gyárilag nem ragasztották. Nem új technológia hanem elfelejtették.