Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz Meggyi001 #4061 üzenetére

Köszönöm! :R Keret az van, 170-200k-ig nem gond. A vastagság direkt előny -utálom a vékony telefont, mert állandóan kicsúszik a kezemből és olyan érzésem van, mintha egy harmat gyenge hímes tojást fognék-, viszont a kijelző méreténél nem tudom minek erőltetik ezt a kvázi mini tablet méretet? Irtózatosan nagy, nem lehet betenni egy farmer zsebbe, alig lehet egykézzel átfogni. Nekem ez kényelmetlen, használhatatlan, zavaró, és felesleges, mert alapvetően csak telefonként használom, minden másra "PC masterrace". :D

Kicsit olvasgattam közben, és eléggé elriasztott a support hiánya. Állítólag nagyon rossz a Ulefone support, gyakorlatilag nem létezik, ritkák a frissítések. Ez igaz? Mert ahhoz képest meg drgágának érzem, hogy zsákbamacskát vegyek. Vicces egyébként, mert normális gyártóknál valamiért nincs ilyen termékvonal, egyedül a Samsung-nál találtam valami Xcover szériát, de azt is lehúzzák, főleg a gyenge akku miatt, amit én sem értek. Az Xcover 5-ben van egy 3000mAh, ami eléggé a vicc kategória. Szóval nem egyszerű, pedig azt gondolná az ember, hogy telefont nem nehéz venni. :D

Új hozzászólás Aktív témák