- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Kuo: egy évig még nem lesz új Apple Watch Ultra és SE
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
Meggyi001 #4061 üzenetére
Köszönöm!
Keret az van, 170-200k-ig nem gond. A vastagság direkt előny -utálom a vékony telefont, mert állandóan kicsúszik a kezemből és olyan érzésem van, mintha egy harmat gyenge hímes tojást fognék-, viszont a kijelző méreténél nem tudom minek erőltetik ezt a kvázi mini tablet méretet? Irtózatosan nagy, nem lehet betenni egy farmer zsebbe, alig lehet egykézzel átfogni. Nekem ez kényelmetlen, használhatatlan, zavaró, és felesleges, mert alapvetően csak telefonként használom, minden másra "PC masterrace".
Kicsit olvasgattam közben, és eléggé elriasztott a support hiánya. Állítólag nagyon rossz a Ulefone support, gyakorlatilag nem létezik, ritkák a frissítések. Ez igaz? Mert ahhoz képest meg drgágának érzem, hogy zsákbamacskát vegyek. Vicces egyébként, mert normális gyártóknál valamiért nincs ilyen termékvonal, egyedül a Samsung-nál találtam valami Xcover szériát, de azt is lehúzzák, főleg a gyenge akku miatt, amit én sem értek. Az Xcover 5-ben van egy 3000mAh, ami eléggé a vicc kategória. Szóval nem egyszerű, pedig azt gondolná az ember, hogy telefont nem nehéz venni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest