Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
3 év alatt volt 1 restart nálam a Nokia 8 Sirocco-val, heti 2 az tragikus.
Én is viszonylag kicsi, IP68-as telót keresek, de már túl vagyok az összesen, elolvastam minden fontos tesztet, és semmi sincs továbbra se, ami szóba jöhetne, mert van egy halom extra igényem/kívánságom is. Pedig nyitott lennék amúgy bármelyik gyártó termékeire már.
Ezeknél a gumidugós Ulefone telóknál a gumidugó mennyire tartós? Csak a kosz ellen van rajta, vagy szükséges a szigetelés miatt is, vagyis dugó nélkül nem él az IP68? (Samsung belülről szigetel, nincs is dugó.)
-
Vesa
veterán
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Nagyon nagy méretű nekem sajnos. Már az 5" is határeset, de max. 5,5".
Ez meg közel 7", az már egy kisebb tablet mérete, sehova nem tudom betenni, kocsiban a középkonzolon kialakított helyén nem férne el, nadrágzsebemben nem fér el, egy kézzel lehetetlen kezelni. Szóval telefonként én nem tudom értelmezni, nekem meg főleg arra kéne.
Kár, hogy nem létezik belőle 5"-os verzió, mert egyébként bejön a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001