Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ratkaics
üzenetére
F@sza...most ezeket olvasgatom.....
-
-
válasz
ratkaics
üzenetére
Ha jelzi a készülék, hogy van újabb firmare, akkor lehet úgy frissíteni, hogy minden megmarad.
Ha te akarsz egy külső programmal rá flesselni egy romot, akkor repül minden. Sztem.
Vagy keresel olyan újabb firmware-t, ami frissebb, mint a telodon van, és az olyan legyen, hogy zip, nem fastboot módos. A zipet asszem recoveryből tudod nyomatni, és ott sztem megmaradnak a dolgok . Ha jól tudom, régen flesseltem már. De ha van oldal, ahol írnak róla, adj linket, ránézek.
-
válasz
ratkaics
üzenetére
Sok ötletem sajnos nincs, mert alig kamerázok, és most nem "védett mikrofonos" telefonom van. De próbáld meg ezt: HD kamera
Hátha....aztán majd a többiek is lehet mondanak valamit. És ajánlanám még ezt a kettő topikot, sztem kérdezd meg ezt ott is. Hátha esik szó benne telefonos felvételekről is. Videós, mozgóképes topik , Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házimozi haladó szinten
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001