- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ratkaics #4125 üzenetére
F@sza...most ezeket olvasgatom.....
-
-
válasz
ratkaics #4118 üzenetére
Ha jelzi a készülék, hogy van újabb firmare, akkor lehet úgy frissíteni, hogy minden megmarad.
Ha te akarsz egy külső programmal rá flesselni egy romot, akkor repül minden. Sztem.
Vagy keresel olyan újabb firmware-t, ami frissebb, mint a telodon van, és az olyan legyen, hogy zip, nem fastboot módos. A zipet asszem recoveryből tudod nyomatni, és ott sztem megmaradnak a dolgok . Ha jól tudom, régen flesseltem már. De ha van oldal, ahol írnak róla, adj linket, ránézek.
-
válasz
ratkaics #4101 üzenetére
Sok ötletem sajnos nincs, mert alig kamerázok, és most nem "védett mikrofonos" telefonom van. De próbáld meg ezt: HD kamera
Hátha....aztán majd a többiek is lehet mondanak valamit. És ajánlanám még ezt a kettő topikot, sztem kérdezd meg ezt ott is. Hátha esik szó benne telefonos felvételekről is. Videós, mozgóképes topik , Videószerkesztés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged