Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
brian1974
üzenetére
Ha 7.0 an rajta ,akkor ezzel, és itt a legfrissebbel: [link]
Ezzel: xposed-v89-sdk24-arm64.zip
-
brian1974
tag
Na, megjött. 😃 A kamera szerintem rendben. Arra jó, amire kell. Viszont a sok gomb.... Na, azt tényleg szokni kell. Iszonyatosan egyben van, tényleg masszív. TWRP recovery-t már rátettem. A rootoláson gondolkodom, de akkor lehet, h az NFC-s fizetéssel gondjaim lehetnek. Amúgy hogy kell rootolni?
-
Zolorado
tag
Újabb sikeres műtét, megosztom, hátha ti is jártok így...
A Power 1-et már több mint másfél éve nyúzom, teljes megelégedéssel.
Munkából hazafelé arra lettem figyelmes, hogy nem tudom bedugni a fülhallgató jackdugóját a telefonba. (Már bluetooth fülesen, vagy ami még rosszabb, új telefonon kezdtem gondolkodni.
)Levettem a hátlapot és lecsavaroztam az akku fölött, a kamerát és az ujjlenyomatolvasót lefedő műanyag lapot.
Így egészen jó betekintést lehetett nyerni a jack csatlakozóba. Az alján látszott valami kis fehér izé, amit ki tudtam piszkálni egy pici csavarhúzóval: egy kb 1 mm-szer 3 mm-es fehér műanyagdarab volt. A Jack csatlakozó széléből letört egy darab, az belehullott, és beleszorult.
Ismét hibátlanul működik!
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Megnézem, a power1 mit produkál sim nélkül, ha hasonló lesz, akkor továbbra is kérdés marad, hogy a 2 procija mit kezd tétlenként simkártyával
Úgyhogy remélem nem, mert akkor megválaszoltad 
-
Nikaré
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Használod egyáltalán ezt a telefont ?

-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
-
tatita
tag
válasz
brian1974
üzenetére
Nézegettem a visszajelzéseket a Gearbesten. Jó véleménnyel voltak róla. A kifogások közül talán csak a véletlenül benyomódó gombok említésre méltóak.
A "lehetne jobb a kamera" stb szerintem nem mérvadó. Ezeket a telefonokat nem azért veszi az ember, mert Pulitzer díjat akar nyerni a képeivel. -
tatita
tag
válasz
brian1974
üzenetére
Hú, szerintem azt az idő mondja meg. Én biztosan elmennék vele túrázni, egy esős napon. Navigálnék jó sokat pl a HuMap segítségével. Legalább megtudnám mit bír az akksi, a gps jól veszi-e a jelet az erdőben, plusz a vizes teszt is meglenne. Ha ilyen készülékem lenne, engem ezek a dolgok érdekelnének elsősorban. De én egy outdoor type vagyok, nem biztos, hogy más is erre gerjed

-
brian1974
tag
A héten megjön a márkahűség miatt az Ulefone Armor 2. Tudom, h nem az a topic, de azért megkérdezem, h jó döntés volt e? Valaki látta már esetleg működés közben?
-
Zolorado
tag
Nekem már két nadrág zsebét is kikoptatta a Power.
Ti tapasztaltatok hasonlót?

Van rá bugfix? -
Zolorado
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Ugyan nem mértem le, de úgy emlékszem, a SIM sokat eszik. Legalábbis amikor két SIM-kártyával használtam, érezhetően gyorsabban merült.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Na, az Oukitel nem spórolta ki az NFC-t. Az a K6 kifejezetten tetszik. A Thor Plust bevallom azért vettem, mert olcsó volt és persze a Super Amoled miatt. Eddig nem bántam meg. Amire nekem kell, arra elég plusz nem is csúnya valamint nagyon jól össze van rakva. Az akksi is jól bírja.
Ettől a fórumtól nem szeretnék megválni, mindig jól éreztem itt magam. Amíg a Power megvan, legálisan lehetek itt

-
zitrone88
aktív tag
Igazából csak humorizáltam, sajnos elég jó ez a Saomi, de, ha vennék, akkor a power 3-at megkóstolnám
Viszont a mostani készülékváltásnál csak ez a fórum és a társaság szólt a power mellett igazából, de akkor csak megjavítottam volna az 1-esem. (Utólag egyébként nem vagyok benne biztos, hogy kellett nekem új telefon... Ha mindent összevetünk, ebben abban jobb, főképp a kamerája, de, ha szembeállítom, hogy 8ezer egy kijelző, és 72-ért vettem ezt a telót, akkora előrelépés nincs, mint ráfizetés). -
zitrone88
aktív tag
Lassan eladom a xiaomit és veszek egy powert, mert én nem bírom viselni ezt a különbséget az a1 és a power fórumok között... Hiányoztok
Persze, a nagy számok törvénye alapján több a hangosabb, rosszindulatú ember-komment A1 fórumban, de itt nem is emlékszem ilyesmire, hogy bárki lekezelő lett volna a másikkal...Ezt muszáj volt elrinyálnom nektek

-
tatita
tag
A "legkeményebb" napom, igaz több wifivel, mint mobilnettel. Ez nem a Power volt, hanem a Vernee Thor Plus.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Az nem semmi : o
-
Zöldbéka
tag
http://gbe.st/pNjiYn
Na ez a link a POWER 3 szét szereléséről!
Remélem mükszik majd!Bocsi nem mükszik itt, be kell gépelni a linket csak akkor!
Direktben nem tudom betenni, nem értek hozzá nyilván!! -
Zöldbéka
tag
file:///C:/Users/Sz%C3%B6gi%20P%C3%A1l/Pictures/PZ0024B-EU-1-7e01-jSxP.jpg
Sikerült a linket bele tennem! Ha nem mükszik akkor bocsi!
-
Zöldbéka
tag
Találtam egy képet valamelyik youtube videon, és igy néz ki a POWER 2 telefonban az aksi!!

-
Zöldbéka
tag
ULEFONE POWER 3 REVIEW E SPECIFIC Android Oreo 6050 mah battery
A youtube-n sok POWER 3 videot lehet látni, bár szét szedve nem emlékszek, hogy volt-e!!
Bogarászni kell hátha valaki rá akad ilyenre is!

-
zitrone88
aktív tag
Hát.. Megrendeled, 2 hét alatt ideér elvileg a vámra. Kapsz egy levelet, hogy megfogták a vámon, vámoltatni kell, a futárszolgálat felajánlja nagykészségesen, hogy elintézi, ennyi meg ennyi az ára, itt a meghatalmatás, emailezd el nekik aláírva. Elintézik, rámegy az áfa, neaggyisten a vám is (áfához képest amúgy ez nem sok), ezeket, meg a vámoltatás díját átvételkor kell kifizetned, mintha utánvéttel rendelted volna (nyilván az alapárat leszámítva). Visszaküldéskor plusz köröket kell futnod, hogy ezt most gariztatni küldöd, visszafelé ne legyen rá áfa se vám, erről van leírás a neten, fejből hálisten nem tudom

-
vckzs
csendes tag
Meg johogy leirtad hogy mukodik ez. En azt hittem 56ot fizetek es ennyi. Kicsit meglepodtem volna hogy 80. Es igy vamolassal mennyi ido kb mire megjon?
Ha barmi baj van a telefonnal akkor mi a teendo? (Pl nem mukodik a hangero gomb) hogy kuldom vissza? Orulnek ha leirna valaki mert sose rendeltem meg igy telefont es nem tudom mi a menete -
xtend
senior tag
??? Nekem csak Hong Kong raktár van, nincs EU raktár lehetőség. Decemberben sem volt amikor elkezdték árusítani! Hol látsz te EU raktárat? Majd, egyszer biztos lesz ott is.
Ulefone hivatalos weboldala is a GB-re visz, erre a linkre, ahol csak HK-2 raktár van:
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_1434922.html -
xtend
senior tag
Ok, akkor jönni fog a teszt, ha valaki meg nem előz

(#3242) vckzs: 7.1-el jön ki és hamarosan jönni fog rá 8.1 Oreo frissítés --> ez van írva az Ulefone oldalán a teló adatlapján...nem tudom, hogy hol de valahol olvastam, hogy február-március magasságában jön rá a 8.1 upgrade
-
zitrone88
aktív tag
Én szívesen olvasnék róla

Akku fogyasztás screenshotok 20 százalék alatt, képernyő érzékelés mennyire veszi a finom érzéki simogatást
Pár tesztfotó, milyen a hangszóró hangja, hogy hallanak mások telefonon, te hogy hallod őket, jack dugó normális méretű e már, mennyire tűnik nehéznek és nagynak, meg amit még érdemesnek találsz megemlíteni
Előre is köszönjük! -
xtend
senior tag
Sziasztok!
Akit érdekel a Power 3, még két napig promós áron adják a Gearbest-en: 188.95€, én most rendeltem egy feketét, szállítási biztosítással + DHL csak 197.57€ jött ki, szerintem ez nagyon baráti ár. Rá jön a vám akkor is kb. 80.000 HUF-ba jön ki a telefon (lehet ez valakinek sok egy összegben, de szvsz tök mind1, hogy lekötöd magad 2 évre valamelyik teló szolgáltatóhoz és kamatmentesen megveszel egy 180.000 ft-os telefont, mert 100.000-el akkor is beljebb vagyok)
Ha megjön és még nem lesz róla teszt (és időm is lesz rá rendesen), akkor írok rá egy tesztet, ha van rá igény persze
Akit érdekel, írja meg, hogy milyen infó érdekli.
Üdv! -
zitrone88
aktív tag
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Zolorado
üzenetére
Egészen pontosan:
0-22 euró között vám- és adómentes
22,1 -150 euró között vámmentes, de 27 % ÁFA terheli a küldeményt
150,1- euró feletti kereskedelmi vámtarifa szerinti vámtétel + 27% ÁFAValamint maga a vámoltatási folyamat is elég pofátlanul drága, ha elvégezteted a futárral (főleg a magyar postával....). Ha magad intézed, ahhoz nem értek, de nem hallottam, hogy baromi egyszerű lenne. EU raktárból meg sokkal hamarabb is megérkezik, nem áll ott félszázezer forintja az embernek 2-3 hétig, és aggódik, hogy átverték e
Én már csak eu raktárról rendelek ilyesmit.Magánszemélytől magánszemélynek, ajándékként mások a határok, de a vámos nem hülye, úgyhogy azt nem is írom le

-
Zolorado
tag
Nem kevered össze véletlenül a 2-vel?
Én úgy tudom, hogy 3-ra még csak pre-sale van. Az UleFone oldala a Gearbestet linkeli vásárlásra, és ott január 20 körüli postázás van kiírva.Ha a 3-ról már vannak fent videók, akkor az még valószínűleg nem a végleges modell.
Az 1-nél úgy volt, hogy kijött egy android verzióval, és ígérettel, hogy lesz rá frissítés. Amikor megjelent az új android verzió, a Power - kis csúszással - megkapta a frissítést, az azután eladott modellek pedig már gyárilag a frissel jöttek.
Ha még nem vásároltál ilyesmit Kínából, akkor olvass utána kicsit. Ha nem EU raktárból rendeled (22 euro fölött), akkor a vámosok rátolnak még 27% áfát + vámolási költséget.
-
zitrone88
aktív tag
Saját kútfőből gondolom, hogy jön rá frissités oreora biztosan. Nagyon kicsi esélyt látok arra, hogy egy ilyen friss telefon ne kapná meg. Azt is hozzáteszem továbbá, hogy nincs sok különbség a 7 és a 8 android között, szóval, ha power 3-at szeretnél, ne az oprendszer tartson vissza
Szerintem. -
vckzs
csendes tag
Segítsetek már ebbe a power 3 vásárlásba. Egyik helyen azt írják hogy android 8.1 oreo másik helyen meg 7.1.1
Nézegettem a youtube videókat a telefonról és mindenhol mikor belép a szoftver adatokhoz 7.1.1 van írva.
Most akkor ez hogy van? Elvileg az ulefone 8.1 androiddal adja ki de mégse? Vagy majd jön rá frissítés? én ezt nem értem. Szeretném megvenni a telefont és már csak 2 napig akciós de így kételkedem benne hogy egyáltalán lesznek e frissítések rá.Valakinek ötlet, javaslat??
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Igen, igazad van, ezt még én is ki akartam emelni amúgy, csak elfelejtettem. Igazából az új középkategóriás telefonokban lévő snapik jellemzően alacsony fogyasztásúak, amikkel találkoztam, mig az MTK-k meg nem, szintén, amikkel találkoztam. Túl nagy kockázat és fáradság lett volna a piacon lévő kinálatból bogarászni, melyik MTK-s telefont vegyem, hogy ez ne jelentkezzen, és, ha nincs benne ekkora akksi, mint a powerben, és ez az a1 annyira kézenfekvő választás jelenleg ebben az árkategóriában, hogy aztán fel sem merült, hogy bogarásszak. Egyébként, mióta megvan, azóta nézegetem a power 3-at..... Ilyen kamerája biztos nem lesz, de minden másban, ami fontos lehet nekem meg lehet jobb lesz. Az a baj, nagyon zavart, hogy nem érzékel fent és lent a power, és hogy alsó hangon 3 hét, mire megjönne a karácsony miatt egy kijelző bele, hogy be is vásároltam. Csak rohadt nehéz elengedni a POWER életérzést
Úgyhogy legközelebb a Power 5... 
Esetleg egy screenshotot majd lősz, amikor alkalmasnak érzed, hogy bemutasd, mennyivel jobb a telefon-tétlen dolog? (Meg majd, ha valaki vesz egy 3-ast, az is tegye meg)
-
zitrone88
aktív tag
Hogy készenlétben keveset fogyaszt, míg a power jelentős százalékokat veszített egy éjszaka folyamán, ez csak pár százalékot. A power mediatek procija nagyon nem takarékos tétlenül, nagyjából ezt jelenti, de tévedhetek is (csak most a tapasztalatom megerősítette az elképzelésem).
-
vckzs
csendes tag
Es most hogy akcios a telefon (56.000) most lenne jo megvenni vagy kesobb joval magasabb lesz az ara? Nagyon vacilalok hogy megvegyem e ezt a power 3at. Jelenleg samsung a5 2016om van de a kepernyoje kicsit ossze van torve es marha draga cserelni egyebkent nincs baj a telefonnal. Kisebb lassulast vettem eszre rajta de semmi komoly.
Ja es ezen az ulefoneon youtubeon a teszteken mindenhol 7.1et ir a beallitasoknal. Most akkor ez hogy an? Szeretnek olyan telefont amin van vagy lesz oreo rendszer...
-
zitrone88
aktív tag
Amit elfelejtettem hozzátenni, hogy a képeken érdemes megnézni a Telefon-tétlen-t, ami a powernél a képernyőidővel vetekedett, javarészt ebben rejlik a válasz arra, miért bírja ugyanaddig majdnem, mint a power, fele akkora akksival. Snapdragon-MTK procik különbsége.
-
zitrone88
aktív tag
Én most megléptem a xiaomi a1-et, nem mondom, hogy el vagyok tőle ájulva a power 1 után, de azért sokmindenben előrelépés, csak azok annyira nem számítottak nekem. Pl sokkal jobb a hangja, erősítős a jack-je is, onnan is marhajól szól, a kamera egyértelműen jobb (a power szutyok, ez meg jó, ez a legszembetűnőbb különbség
). Akkumulátorban nagyon utánanéztem, visszalépés lesz e, és jól sejtettem, hogy közel ugyanott leszek, mint a Powerrel, tegnap este pl 62%-on tettem töltőre 24 óra után. Múltkor sokat olvastam, 8óra SOT kijött. Volt egy sokat netezős, meg mindenezős napom, arról lőttem fényképet:
Csak azért írom ezt a "gyorstesztet", hátha valaki power után ilyenben gondolkodik, ennyiben nem off topic.
Szóval még pár szó:
Amiben viszont a power jobb volt: erősebb volt a wifije. A konyhában, ha lassabban is, de még tudtam vele netezni, vagy digi onlinet, vagy youtube-ot nézni, kisebb felbontásban, ez pár percet tudott, sokpercenként lejátszani, majd teljesen feladta. A másik az automata fényerőszabályzás, az is rohadtul idegesít, hogy nincs olyan jó, mint a powerben volt, azzal ritkán kellett hozzányúlnom a fényerőhöz, ennél sokszor, mert nem ügyes. És amúgy nem is egy fényerőbajnok, a power sem volt az, mégis.......
Sebességben, amire én használom, nemigen látok különbséget, a power egy zseniális kis telefon volt, és hiányzik. Ez majdnem tök ugyanakkora, nem szembetűnő a különbség a kijelzők között (én nem tartom se jobbnak se rosszabbnak, nem látok különbséget), szóval általános használat közben tulajdonképpen észre sem veszem, hogy új telefonom van, csak azoknál a dolgoknál, amikben rosszabb, mint a power volt, és ez tök rossz. Na jó, fényképezéskor azért ég és föld, de azt meg nem szoktam sokat. Összességében lehet, hogy elég lett volna kijelzőt cserélnem a powerben. De majd az idő talán igazol a döntésemben
-
-
vckzs
csendes tag
Szerintetek megeri megvenni ezt a ulefone power 3-at?
Nem android 7.1 van rajta? Vagy mar frissitett 8.0ra? -
tatita
tag
A mobiltelefonok már túlnőttek a szimpla használati eszköz funkción, fontos az is, hogy szép, jó és különleges legyen

-
Zöldbéka
tag
Nagy vonalakban a következők:
Android 8.0 Oreo
Resolution 2160X1080
FullHd+
Display Type OSS
Density 424 PPI
Brightness 500CD/M2
Cpu Model MT 6763/HelioP23
Brand Mediatek Cores 8 Bit 64 Bit
Cpu Arhitecture: OctaCore 4X1.65 GHZ, 4X2.3 GHZ
GPU:MALI GZ1 MP2
CPU Frequency: 770 Mhz
Memory: 6 GB Ram, 64 GB Rom
Primary Camera Resoluion 16 MPX+5 MPX
Lihting
ual Led Fash
Selfi Camera 15 MPX +5 MPX
Network Wifi 802/11 B/G/N
20 %-al kisebb készenléti fogyasztás!!Lehet vele ezt azt amazt csinálni bátran!! Magyarosan ami jól esik ezzel véghez vihető!
Igazából Neked van igazad, meg Megyinek is, olyan vagyok mint a terhes nő, MEGKÍVÁNTAM!!!!!! -
Zöldbéka
tag
Az Ulefone Power 3 ára dec.31-ig 219.- USA dollár!
Utána 299.-lesz!
Ez elő vásárlási kedvezmény. nagyon gondolkozok ha össze jönne a pénzem akkor azonnal rendelném, nagyon sok mindent tud amit a Power 2.-nem!
Csak itt sem értem, hogy az aksi miért nem cserélhető! Amikor ügyes magyar kis amatőr iparosok szinte kis YouTube segitséggel gond nélkül meg oldják a feladatot!!!
Na alszok egyet-kettőt és a megoldást keresem a vásárlásra, meg a Power 2 eladására!!/Ez a nehezebb dolog/
De ha nem jön össze akkor sem ugrok ki az ablakon, csak a szivem fáj egy kicsit, rákattantam a telóra nagyon, és már nem is olyan nagy a 6 incses vas!!!

-
Nikaré
őstag
Nézzetek csak rá erre !
-
Zolorado
tag
válasz
vicuska12
üzenetére
Én innen rendeltem az akkut, minden a legnagyobb rendben volt.
De az 5 nap az Alin még belefér. Volt olyan, hogy egy hét után adták fel, mégis megérkezett, amit rendeltem.
-
vicuska12
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Megrendeltem az aksit az aliról, de nem figyeltem, egy kevés rendeléssel bíró eladótól. Ötödik napja nem adja fel, szerintem már nem is fogja. Tudtok eladót ajánlani? Ja, a panelra is. Vagy ha valakinek van, véletlenül...
-
Jank
tag
Minden bizonnyal akkumulátor csere a töltés probléma megoldása. Kicsit nehéz kiszedni, de menni fog. Az Usb panel ára kb. 3 dollár de ha cserélni kell akkor forrasztani is kell 2 ponton ahol a hangszóró csatlakozik. Az elég biztos kezet igényel mert nagyon kicsi a hely
Én egyszerre rendeltem aksit és panelt mert ugyan ilyen hibát tapasztaltam. Végül az usb panel megmaradt, csak aksi probléma volt.
-
Zöldbéka
tag
Kérem szépen!!
A fentebb írtak alapján, úgy veszem észre, hogy egy Ulefone élettartama olyan 2.-/max/3 év!!
Ezért nem teszik lehetővé legálisan az aksi cserét sem, vegyen újat a magyar ha gondja van a készülékével!
Bár más fajta telcsiknél sem nagyon divat gyári engedéllyel a erő forrás csere, inkább az új cucc cseréjét prefererálják!!Jól látom elvtárskáim????????

-
kisgerely
csendes tag
Bár van egy Ulefon t1-em és azt használom telefonálásra, de videózni, meg walkmannek a jó öreg Power 1-em is szolgál. Bár utóbbi már érintkezőhibás a csatlakozó és az aksi is 80-ról 100%-ra tölt, de szeretem.
Amúgy:
http://ulefone.com/page-ulefonepower3-presale.html#pow-3 -
tatita
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Elsősorban akksi hiba lehet. Ugye ezt egy csere alapján lehetne megmondani, de a korábbi tapasztalatok is erre utalnak. Nos, ha ezután sem működne (kicsi a valószínűsége), akkor charging board lehet a másik lehetőség. Az akkumulátor és a charging board kb ugyanannyiba kerülnek. Az utóbbit könnyebb kicserélni. Az akksi elég sérülékeny.
-
vicuska12
csendes tag
Sziasztok! Másfél éves Ulefone Power 1 telefonom két hete nehezen bekapcsolható, és nehezen, lassan töltődött. Ha nagy nehezen bekapcsoltam, az akksi sárga "nyíl" jele jelent meg, majd 1 %-os töltöttséget jelzett ki, ezt követően hamar kikapcsolt. 3 napja be se kapcsol,kényszerített újraindításnál csak egy pillanatra jelent meg a fekete képernyő, és csak egyszer. Azóta semmi. Kérdésem, hogy lenne-e valaki Bács megyéből vagy Csongrád megyéből, aki vállalná a javítást. El is tudnám vinni a telefont. Ja, most már tölteni se engedi magát.
-
zitrone88
aktív tag
Az a baj most ezt az A1-et nemigen tudja überelni a power 3 sem, és az indulóára is biztosan több lesz. Az A1-ben fele akkora az akksi, mégis bírja kb addig, mint a power 1 az mtk procival (A1ben snapdragon van), úgyhogy nekem egyelőre nem csábító opció az ulefone (hiszen azért voltak vele gondok sokaknak, ami az enyémmel volt, magamnak köszönhetem, de másoknak ment tönkre rajta ez-az, így nem árt, ha valami hazai garancia van rá egy év, meg, ha már kínai, eggyel komolyabb kínai)
Egyébként, ha nem jön ez az A1, igyekeztem volna márkahű maradni
De, a szívem mélyén mindig Power-user leszek 
-
zitrone88
aktív tag
No, hát én úgy néz ki, jó áron tudok szerezni egy A1-et, de egyik szemem sír, a másik meg félig sír. Ahhoz, hogy így kötődök ehhez a Powerhez, ez a kis közösség is hozzátett egy lapáttal amúgy, kéne csinálni egy "Akik Ulefone Powert használtak", vagy "Fogadó az ex Power-userekhez" topicot
Power-user, muhahahaa
Azóta, hogy áhítozok az A1-re, azon agyalok, mire használjam a Powert, hogy ne legyen az enyészeté... Megy a vitrinbe szegény, mint az eddigi legkedvencebb telefonom
Már csak egy vitrint kell szereznem.. 
-
Zolorado
tag
válasz
zitrone88
üzenetére
Még én is Power 1-et nyúzok, teljesen meg vagyok vele elégedve!
Az akksicsere óta ismét elég 2-3 naponta tölteni. A Power 2-3 nekem nem szimpi (nincs infra, ujjlenyomat-olvasó helyett arcfelismerés, stb...).
Nem érzem lassúnak, pedig már több mint másfél éves. Tettem bele egy 32 gigás memóriakártyát, így a tárhelyre sincs panaszom. Egyedül a giroszkópot hiányolom kicsit belőle, de tudok nélküle élni.
Ha most kellene újat vennem, akkor valószínűleg Redmi Note 4-et vennék, vagy valami hasonlót.
-
powershell
csendes tag
válasz
zitrone88
üzenetére
A1-re váltottam power1-ről. Még nagyon friss. Kamerát még nem is teszteltem. Készenléti ideje hasonló a fele akksival. 2h SOT, 30 perc telefonálás mellett 5 nap után 30%-ot jelzett az akku.
Power 1-nél sajnos érintőpanel alja nem megbizható. Vagy panelt cserélek és megmarad vagy eladom így és sajnálni fogom, mert egyébként nem volt igényem másra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Egyre jobban tetszik. Azt el is felejtettem mondani, hogy ebbe 2 sim ÉS i memóriakártya megy bele.

)