- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zöldbéka
tag
Két hete már azt mondta a TomTop csajszi, hogy elküldve.
De ha csak a munka napokat számitóm akkor is még a POWER 2 időben van az ide érésre!
Csak már türelmetlen vagyok, nem mintha a sima POWER nem lenne jó, csak már ha rendeltem akkor hip-hop máris kellene!
Nem tudom majd a testre szabása hogy fog menni, remélem nem tettek bele rafinált dolgokat ami neheziti majd!
Bár én is a tárhely, meg az aksi és a RAM miatt váltok!
Kiváncsi vagyok nagyon a sebességére a régihez képest! A régi meg eladóvá fog válni fél évesen!/no root/
Ha meg jön az új leirok mindent amit tapasztalok nála-vele!!!Kérdeznék valaki hozzá értőt, hogy a nano sim kártya ugye létezik magyar országon, mert a leirás szerint azzal műkszik!
Köszi ha valaki tud infót adni!! -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
zitrone88 #2547 üzenetére
Mindenesetre bosszant...
Hát nem tudom, most a J5-tel nyomulok... az ujjlenyomat olvasó naon hiányzik..Viszont a kijelző és a zenehallgatás minősége nekem jobban tetszik a Powernél. Az akku borzasztó...
Új telóra 3 alternatíva van (Blackview P2/Ulefone Power2/Oukitel K6000+). Majd ha lejjebb megy az ár és az eu raktárban is lesz.... Mondjuk a Power 2 és a K6000+ a 7.0 android miatt játszik jobban. -
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2546 üzenetére
Gondolom a padlónak is baja lett, nem kicsi jószág ez
Viccet félretéve részvétem, de így talán nagyobb a motiváció egy power 2 felé kacsintgatáshoz, amit talán már meg is rendeltél, hogy mesélj róla majd, hogy ÉN könnyebben dönthessek.....
-
HuaweiU8500
senior tag
Nekem sikerült elejteni..
a Powert
Mindenjó, csak a kijelző nem megy.. kénytelen voltam átköltözni egy Samsungba -
SharpSA
veterán
Meet Ulefone 2 in factory
És egy bemutató: [link] -
Nézzetek már bele a téma összefoglalóba társaim lécci, azt várom a javaslatokat, észrevételeket. Oszt csak pozitívat ám, mert mentek a levesbe
.... na nyomjátok, ne kíméljetek
...na majd nemsokára átszabom a screenshot-okat, azt már látom, hogy a méretek nem jók...
-
szaszab
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2535 üzenetére
170 dodó Google szerint 50k. Annyiért megérné...
-
Ghard
őstag
A középső gombot nyomva tartva a gyorskeresés jön be, a futó alkalmazások a bal gombra kerültek. Így nincs menü gomb, ezt sajnos se gravityboxszal se mással nem tudtam visszaállítani.
Egyébként ugyan az mint az ulefone rom, volt néhány cherrys alkalmazás, ezeket töröltem. -
Ghard
őstag
Nekem cherry rom van fent, nincs újabb belőle. Tényleg kevésbé melegszik, de az üzemidő nem lett jobb, se rosszabb. Értesítésekkel nem volt problémám egyik romon sem, root nélkül is megy minden.
Szerintem nincs mit javítgatni a romokon, egyedül az 5-ös verzió értesítési led színek hozzárendelését hiányolom az appokhoz. -
cadj92
csendes tag
Cherry-s van januári is, de azóta nem rakott föl senki frissebb ROM-ot. Kérdés, hogy van-e újabb, csak needromra nem nagyon rakják föl, ha meg nincs, akkor lesz-e még valaha?
Lehet Ulefone már inkább az újabb telefonokra koncentrál, pl. Power2.Jelenleg nekem is a decemberi Ulefone-os ROM van, nincs vele különösebb gond, talán jobb is az üzemidő, mint a régebbiekkel, de azt azért megjegyezném, hogy root nélkül lesznek problémák az értesítésekkel néhány alkalmazással (pl. viber, fb messenger). Ha nincs a memóriában, akkor nem jönnek értesítések.
Ha rootolva lesz a teló, akkor system appot kell csinálni az alkalmazásokból, amelyekkel gond van.Én nyárra szerintem mindenképp felrakom a Cherry-s verziót, többen írták, hogy kevésbé melegedik vele a telefon. Halogatom még, hátha jön belőle újabb verzió mostanság.
-
fisticZ
csendes tag
Nekem is előjött az aksihalál dolog. Teljesen váratlanul. Kezdetben még pár óráig bírta egy töltéssel, most már töltőről sem bírom bekapcsolni.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
zmarton #2516 üzenetére
En is javaslom a gyari visszaallitast elso korben, es mondom a tovabbi javaslataim:
A naptar nekem is csinalt ilyet, de egyetlen alkalomra emlekszem, újraindítás után rendbejott nalam. Nova launchert hasznalok, nem éhes, es nagyon jol testreszabhato. Órának nekem a timely alkalmazas van, amit szinten csak dicserni tudok, ennek a widget-jet hasznalom a kezdokepernyon, majdnem ugyanolyan, mint a gyari. Egyebkent az ebresztesi lehetosegek miatt tettem fel. -
Ghard
őstag
válasz
zmarton #2516 üzenetére
Ha még nincs tele adattal a telefon, nyomj egy rendszer visszaállítást. Ez töröl minden adatot, az androidot gyári állapotba helyezi. Remélhetőleg ez elég lesz.
Beállítások->biztonsági mentés és helyreállítás->gyári adatok visszaállítása.
A widgetre egy launcher csere elég lehet(vagy másik widget playstore-ból), de a jobb felső óra más miatt fagy meg. -
zmarton
újonc
Sziasztok!
Szereztem egy Ulefone Power-t én is, két gondom adódott, amire nem lelek megoldást:
A naptár widget nem ugrik át éjfélkor. Tehát a naptárba lépve tudja, hogy milyen nap van, de a widget csak újraindítás esetén vált napot.
Az óra időnként lefagy (nem tudom érinti-e a gond az ébresztőt). Azaz először a fenti sarokban lévő óra áll meg, azt követi a nagy widget. Az időt amúgy tudja, de a kijelzőn nem frissül. Újraindítás megoldja a problémát. Csatoltam képeket!
A legfrissebb gyári 6.0-s androidot használom root nélkül. Így érkezett a telefon.
Tudtok okosságot, hogy miként lehetne ezt a két hibát orvosolni?
Köszi!
-
zitrone88
aktív tag
Nem valóság kérdése szerintem, mert ott van a videón, lithium polimer az is, ez is, az pucér volt, ezen meg rajt a telefon körbe, nyilván töltöttség is számít, stb stb, ezek tükrében lehet, hogy még így is kevésbé intenzív az akció a powernél, de ja, a lényegen nem változtat, nem aludnék így mellette
-
Ghard
őstag
válasz
zitrone88 #2511 üzenetére
Ez a videó közelebb áll a valósághoz
Ulefone Power Will Not Explode Like Samsung Note 7 -
zitrone88
aktív tag
Most egy kicsit amúgy elkezdtem egészségesen félni a saját telefonomtól
Ide kattints -
cadj92
csendes tag
válasz
kesigomu #2506 üzenetére
Valószínűleg tényleg akksi a gond. A jövőre nézve, szerintem ne várd meg, hogy rinyáljon, 70-80% alatt nyugodtan tölts rá. Ez a telefon amúgy is elég melegedős, hát még a fast charge-os töltéssel, a hő pedig rossz az akksinak. 0-ról maxra töltéskor fel tud melegedni rendesen, míg 70-80-ról nem annyira.
Másik ötlet, amit több helyen olvastam, hogy a Cherry ROM használóknak nem melegszik annyira a telefonja, egy próbát az is megérhet. -
tatita
tag
válasz
kesigomu #2507 üzenetére
Úgy veszem észre, elég nagy a szórás a Power telefonok között. Szerencsére én még mindig ott tartok, hogy mások történetein szörnyülködök. Az enyém bő hét hónapos és ezidáig nincs vele gond. A térerő szokott hülyéskedni, de az valószínűleg nem a készülék hibája. Azért mindig bennem van, mi lesz, ha elromlik? Vannak több öreg okostelefonom, 5-11 évesek és a mai napig szépen működnek. Egyesek már halott rendszerekkel. Időről időre használom is őket. Ez a mérce nálam. A baj az, a Powert is megszerettem, tényleg sajnálnám, ha beadná a kulcsot.
-
kesigomu
csendes újonc
Hát megmondom őszintén én is abban bíztam, hogy az enyémmel nem lesz semmi probléma. Aztán itt van. Még egy telefonom sem volt, ami cca 2 havi használat után nyűgös lett volna. Valószínű, többet nem fogom ezt a márkát választani. Ezek után egy típusában sem bíznék meg, akármit is írnak róla.
-
kesigomu
csendes újonc
Január 25-én érkezett a telefon. Azóta használom. Csak a saját töltőjével és csak akkor töltöttem, amikor már rinyált a telefon, hogy nagyon alacsony az akkumulátor szintje. Írtam az eladó felé és jeleztem a garanciális igényemet. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Így most félve teszem akármilyen töltőre, de muszáj, mert használnom kell a telefont.
-
-
Zöldbéka
tag
Na akkor az új android 7.0 miket fog produkálni, remélem velem együtt nem fog felrobbanni majd az új Power 2.
De lemondani sem lehet, remélem valamit finomitottak már a cuccon, de lekopogom, a régi droid 6.nekem nem csinált semmmi cirkuszt!! -
Franc ezekbe az aksikba bele már, grrr
, nagyon dühítő!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Apple Watch
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android játékok topikja
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest