- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtend
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3343 üzenetére
12€ árkülönbség (legalább is amikor én vettem 182€ volt) az S javára plusz 270mAh nagyobb akksi kapacítás de - 2GB memóra....hát fene tudja, annyival nem több/jobb/olcsóbb
-
tatita
tag
válasz
Itt már feedback is van a vásárlóktól...
-
válasz
Csak a ram változott?
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #3285 üzenetére
Megnézem, a power1 mit produkál sim nélkül, ha hasonló lesz, akkor továbbra is kérdés marad, hogy a 2 procija mit kezd tétlenként simkártyával
Úgyhogy remélem nem, mert akkor megválaszoltad
-
Nikaré
őstag
válasz
HuaweiU8500 #3283 üzenetére
Használod egyáltalán ezt a telefont ?
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3271 üzenetére
-
Zolorado
tag
válasz
HuaweiU8500 #3271 üzenetére
Ugyan nem mértem le, de úgy emlékszem, a SIM sokat eszik. Legalábbis amikor két SIM-kártyával használtam, érezhetően gyorsabban merült.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3262 üzenetére
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #3268 üzenetére
Na, az Oukitel nem spórolta ki az NFC-t. Az a K6 kifejezetten tetszik. A Thor Plust bevallom azért vettem, mert olcsó volt és persze a Super Amoled miatt. Eddig nem bántam meg. Amire nekem kell, arra elég plusz nem is csúnya valamint nagyon jól össze van rakva. Az akksi is jól bírja.
Ettől a fórumtól nem szeretnék megválni, mindig jól éreztem itt magam. Amíg a Power megvan, legálisan lehetek itt
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #3262 üzenetére
Az nem semmi : o
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #3240 üzenetére
Igen, igazad van, ezt még én is ki akartam emelni amúgy, csak elfelejtettem. Igazából az új középkategóriás telefonokban lévő snapik jellemzően alacsony fogyasztásúak, amikkel találkoztam, mig az MTK-k meg nem, szintén, amikkel találkoztam. Túl nagy kockázat és fáradság lett volna a piacon lévő kinálatból bogarászni, melyik MTK-s telefont vegyem, hogy ez ne jelentkezzen, és, ha nincs benne ekkora akksi, mint a powerben, és ez az a1 annyira kézenfekvő választás jelenleg ebben az árkategóriában, hogy aztán fel sem merült, hogy bogarásszak. Egyébként, mióta megvan, azóta nézegetem a power 3-at..... Ilyen kamerája biztos nem lesz, de minden másban, ami fontos lehet nekem meg lehet jobb lesz. Az a baj, nagyon zavart, hogy nem érzékel fent és lent a power, és hogy alsó hangon 3 hét, mire megjönne a karácsony miatt egy kijelző bele, hogy be is vásároltam. Csak rohadt nehéz elengedni a POWER életérzést
Úgyhogy legközelebb a Power 5...
Esetleg egy screenshotot majd lősz, amikor alkalmasnak érzed, hogy bemutasd, mennyivel jobb a telefon-tétlen dolog? (Meg majd, ha valaki vesz egy 3-ast, az is tegye meg) -
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #3174 üzenetére
Kérdés!!!
Mi ez a nagy lelépés a POWER 2-k felől, nem Te vagy az első, én meglepődve olvasom a híreket!
Nem győzöm hangsúlyozni, és nem vagyok lefizetett a kínaiak által,nekem szuper és nagyon bejött készülék! Jó volt nekem az 1-es is, csak nagyon kevés volt a memória, és azért váltottam!
Vagy amire váltotok az jobb , többet tud a készülék annyival, és az azok aksija cserélhető-e ha meghal!
Bár úgy látom itt sem esik nagyon kétségbe senki, hanem rendel egy aksit és neki lát!
Bár én nem gondolkodok cserében, mert a kettes még egy éves sincsen, nagyon jól szuperál, az aksija is bírja,nem kell megszakadnia nálam nagyon!
Szóval néztem Megyinek is az új gépét, bár neki nagyon fájt a foga sztem rá! Nekem nagyon nagyot dob a sok ROM, és a 4 GB RAM sem megvetendő, bár a csúcs telók is elkezdték ezt a vonalat csinálni, az aksik túl méretezését nem nagyon csinálják!
De lehet tényleg, hogy más forrásokból épitkeznek nem az MTK-ból!
De én egyenlőre maradok itt, és majd csak akkor váltok lehet, ha széria lesz a műholdas teló, hogy az űrben is tudjam használni ha arra támad úri kedvem, vagy a marsra reppenek ki éppen kikapcsolódni egy szép benszülött lánnyal!
A Kukitel K3 ban azért nagy az aksi meg a RAM is szuper de MTK-s az is még!
Na majd látjuk hogy szuperál, és tényleg nem annyira elegáns mint a POWER 2, nekem ez tetszik jobban! -
válasz
HuaweiU8500 #3174 üzenetére
Várjuk az észrevételeket róla majd
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #3111 üzenetére
Köszi szépen az infót!
Az én Power II-em is tokban van, meg üveg fólia a kijelzőn!
Tehát minden féleképpen nagyon vigyázni kell a cucccra, nem nagyon bírja a röpködés utáni landolásokat!!
Na ezt akartam tudni, és stabil helyen van mindíg a készülékem, nem akarom,hogy valami érje szegénykémet, nagyon a szívemhez nőtt, meg szoktam, és nem akarnék áldozni egy újabbra, Nekem ez is tökéletesen megfelelő mindenképpen!!Köszi még egyszer!
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #3100 üzenetére
Ajaj, leejtetted?
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #3100 üzenetére
Mi történt a kijelzővel!
Magától ment szét vagy eltörted, és hol tudsz hozzá szerezni cuccot, és mennyi az ára??
Légyszi írd már le ha nincs terhedre!
Köszi előre is! -
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #3026 üzenetére
Úgy tűnik megvan: a BT megosztás appban letöröltem az adatokat, most lecsükkent a BT fogyasztás
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #3024 üzenetére
Valószinűbb a valamelyik progi!
Nézz körül és szedd le, ha megtalálod!!
Én is ezt csináltam, de már nem emlékszek milyen progik a zabálók!!
Ja és én még rádiót is hallgatok rajta,Buetoothon, na az jobban eszi a feszkót!!! -
szaszab
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #3022 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyet, pedig non-stop csatlakoztatva van a karperecem BT-n keresztül.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #2984 üzenetére
Viszont kevesebb a fogyasztása, a BT annál inkább fogyaszt
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2982 üzenetére
A procival mi a baj? Gyengébb, mint az 1, vagy ugyanolyan, vagy nem kellően gyorsabb?
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2772 üzenetére
Ez a felugró gombsor ami elvesz a kijelzőből szerintem nagyon gagyi. Erre gondolok...
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2770 üzenetére
Nem rossz telefon de az 1-et valamiért strapabíróbbnak érzem. És nincs a 2-ben infra (bár ez biztos nem sok embernek hiányzik) viszont ez a navigációs gomb megoldás szerintem kritikán aluli.
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #2755 üzenetére
És ha azt a telóra felragasztható ujj bedugót felteszed akkor az ujjadat beledugva csak lötyögve bármit csinálhatsz a kezeddel, mert az ujjadon fityeg felakasztva a telcsi!
Csajos megoldás, én nem alkalmazom, nekem fix helyen /övtáska rendszerint/ van a készülék! Jobban védve van külső erőszakos behatásoktól, esetleges rongálódástól!
Szóval én ezt a megoldást használom amikor jövök, megyek!!
Nálam már fenn van az üveg képernyő védő,és nagyon stabilnak fiksznek tünik, de nem tudom majd meddig marad életben, bár vigyázok a dolgaimra mindig!!/hozzáértő szakival rakattam fel/
Ja és ez a POWER 2 nekem valahogy a koromhoz illőbb elegánsabb darab, Bár van amit az 1-eshez képest kivettek belőle, de nekem nem hiányzik! És nekem kellett a 4GB RAM, és a 64 GB Rom!!
Talán a kamerán a fényképezésnél az nem megy amikor a belső és a külső fényképet egybe kapcsolva csináljak felvételt! Na azt még nem találtam meg expoziciónál, mondom sztem nincs is meg ez a funkció!
De mivel karbantartási, kezelési utasitást én nem kaptam egyszer sem igy ez a helyzet! -
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2753 üzenetére
Jól hangzik
A bőrös tokról tudsz valami linket küldeni, hogy miféle?
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2747 üzenetére
A beállításnál a kereséshez írd be. Ha a telcsin van akkor feldobja és meg tudod nyitni.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
Alul az a szutyok, amik a gombok? Azt hívják navigation barnak? Mert akkor elvileg úgy, hogy alulról felhúzod az ujjad a kijelzőre, mintha lecsúszna a kijelző alá, és de visszahúzod a kijelzőre.
-
Zöldbéka
tag
válasz
Ha újra töltöd az áruházból és benne van. akkor nem jön össze??
De benne van az áruházban sok ilyen, csak nem tudom melyik tűnt el!/ Megnéztem és láttam/
Keresgélj ott, és hátha rá akadsz!Próba cseresznye!!!!
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2701 üzenetére
Hogy áll az új telcsi? Megkaptad már?
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2691 üzenetére
Na akkor az is akku gond. Sajnos nem vagyok előrébb. Nagyon gondolkodom én is a power 2 megéri-e a lányomnak. Akkor lenne egy teljesen felújított power ha megjönnek az alkatrészek. Alszom rá egyet és reggel meglátom. De azért köszi.
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #2691 üzenetére
Hol veszed a a készüléket???
Én a sima Power-t és a Power 2-t is a TomTop kinai cégtől szereztem be!
Frankón , baj nélkül épségben ide is értek!
Lekopogom eddig egyikkel sem volt semmi baj! Remélem igy is marad!
És én nyugodtan csámcsogok a kinált szolgáltatásain!
Nem egy ájfon, de gyors, és a 4 Gb Ram,meg a 64 Gb Rom az magáért beszél!!!! -
szaszab
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2630 üzenetére
Ahogy írtam: "Akár a gyári kamera app, akár az open camera appról van szó."
Az általad javasoltat felraktam most, de semmivel sem csinál szebb képet, mint az általam említettek. Vagy csak én nem látom a különbséget.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2625 üzenetére
Hm, én is, majd mesélj róla, főleg az e-ink módról
Lehet cégesnek majd beújítok olyat, ha nálad beválik
-
szaszab
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2596 üzenetére
Az korrekt. Köszönöm!
Végül nem bírtam ki, rendeltem egy akksit is meg egy power 2-t is. Nincs pofám eladni rossz akkuval a sima power-t.
-
szaszab
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2590 üzenetére
Köszönöm! Mennyi idő alatt érkezett meg? Csak mert 26-án mennék külföldre
-
whisky71
tag
válasz
HuaweiU8500 #2585 üzenetére
Azt a mindenit! Már elérhető?
-
válasz
HuaweiU8500 #2583 üzenetére
Reméljük csak az akku
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2569 üzenetére
Jó korán kezdted. Én tulajdonképpen nem is akartam, mert hülyeségnek tartottam. Aztán Abádszalókon a strand parkolójában találtam egy babapiskóta Alcatelt, úgy 16 éve...
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2546 üzenetére
Gondolom a padlónak is baja lett, nem kicsi jószág ez
Viccet félretéve részvétem, de így talán nagyobb a motiváció egy power 2 felé kacsintgatáshoz, amit talán már meg is rendeltél, hogy mesélj róla majd, hogy ÉN könnyebben dönthessek.....
-
szaszab
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #2535 üzenetére
170 dodó Google szerint 50k. Annyiért megérné...
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2467 üzenetére
Lehet érdemes lenne egyre beruházni.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2465 üzenetére
Most az enyém 51%-on van. 15 és fél órája van bekapcsolva. 2 óra 20 perc képernyőidő. Viszont 2 óra 30 perce megy a hotspot. Azelőtt 82%-on volt. Mobilnet folyamatosan bekapcsolva, szinkronizálás is megy. Úgy néz ki, nekem még bírja, viszont a hotspot ennyi idő alatt 30%-ot lerántott.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2462 üzenetére
Azon gondolkozom én is, hogy lehet ez, ha minőségi Sony akksi van benne. Mi nyírhatja ki?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
HuaweiU8500 #2434 üzenetére
"Meg kéne szoftverelni, apropó, nincs olyan módszer 5.1>/6.0 váltásra ami sd-ről történik?"
Nincs.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2364 üzenetére
Én a tabletem 2 amperes töltőjét használom elég gyakran. Nem olyan gyors, mint a sajátja, de jól tölti.
-
válasz
HuaweiU8500 #2364 üzenetére
A 49 sztem nem gáz.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2353 üzenetére
Hát igen, de így vágunk bele mindenbe
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2351 üzenetére
Valószínűleg áldoznék rá a többéves gondnélküli használat reményében
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2348 üzenetére
Én cserének a Lenovo p2-t néztem ki, de tényleg csak végső esetre. Nem nagyon szeretnék ettől megválni.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2344 üzenetére
Mennyi idő alatt?
-
válasz
HuaweiU8500 #2287 üzenetére
A jóisten tudja, hogy ez mi, itt kéne olvasgatni esetleg: [link]
(#2288) Norby86: Sosem használtam vibert, remélem a többiek tudnak érdemben válaszolni erre.
-
cadj92
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #2252 üzenetére
Jó ötlet, megvártam vele az estét, hogy pontosabb adatok legyenek.
Nekem
Phone idle: 8% 29 óra alatt -> 0,28%/óra
Wifi: 8% 20 óra alatt -> 0,4%/óraEz alapján a phone idle tűnik elég szépnek, neked mennyi a wifi %/órád?
-
cadj92
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #2250 üzenetére
Helló!
Nekem gyári legfrissebb van, mármint a 6.0 v2-ből és nincs ilyen gond, tegnap 40% körül voltam, lejjebb nem próbáltam még menni.
Én éppen úgy gondolom, hogy jobb lett az akksi idő, viszont ezzel a szoftverrel ugyanannyi %-ot ír fogyasztásnak a Wifi-re, mint a Phone idle-re, eddigi szoftvereken toronymagasan Phone idle volt az első és Screen a második.
A kérdés csak az, hogy a Phone idle ment lejjebb, vagy a Wifi fogyaszt többet?Az egyetlen problémám, hogy Viber és társainál nem jön (jött) értesítés, ha az alkalmazás nem volt a RAM-ban. Ezzel a buggal legutóbb 5.1-en találkoztam, viszont egyszerű megoldani rootosoknak: System appot kell csinálni az alkalmazásokból melyekkel gond van. (Non-rootosoknak pedig RAM-ban kell tartani mindig - tehát minden újraindítás után meg kell nyitogatni az alkalmazásokat.)
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2172 üzenetére
Felraktam most én is. Jó a gps. Viszont egy gyári visszaállítás akkor valszeg megoldja úgy mint nekem.
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2170 üzenetére
ZaZaRemote app nincs feltelepítve nálad? Én úgy vettem észre hogy az bolondította meg az enyémet de ma tesztelni fogom.
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2168 üzenetére
Tudom. De a lányom nyílván nem csak telefonál. Megy rajta minden. De nem is lényeg ezzel bír egy napot nem lóg töltőn a telefon az nekem jó. Nem neked volt gond a gps-el?
-
jfcvfc
tag
válasz
HuaweiU8500 #2164 üzenetére
Jó de a lányok csacsogósabbak.
-
whisky71
tag
válasz
HuaweiU8500 #2151 üzenetére
Nos, nem jött be a dolog.
Az eddigi legrövidebb levélben közölték, hogy 100 USD újraküldés vagy 40 USD jóváírás.
-
whisky71
tag
válasz
HuaweiU8500 #2151 üzenetére
Nem rossz, nem rossz. Majd meglátjuk, mit mondanak rá.
-
válasz
HuaweiU8500 #2132 üzenetére
Ja, kapcsold át "Nagyon pontos" módra. Vagy az engineering módban is van rá talán valami. Vagy a playban esetleg keress valami gps fixet.
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2132 üzenetére
Nekem is csinált ilyet mikor nyáron trackingeltem. Aztán bekapcsoltam rajta a nagyon pontos helymeghatározást ami mobil cellákat is használ és akkor beállt egy helybe.
Reset itt nem segít az biztos.Más: Van esetleg olyan képernyő tesztelő program amit ha megnyitok mondjuk bejön egy szines teljes képernyős felület amin ha bárhova pöttyintek akkor annak nyoma marad? Tesztelném ezt a fantom képernyő érintést, hogy nem e ez a gond a telefonomnál.
-
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2124 üzenetére
Nem, az xposed van feltéve rá a gravity box pluginnal, meg a viper4android hangzásjavító, meg ugye a TWRP meg a root.
De szerintem kizárt hogy ezek okoznák a gondot. Fogalmam nincs akkor mi okozhatja.Az a durva hogy haveromnak is ilyen telefonja van, neki sem zárja be, de nekem meg állandóan.
Nincs valami program amivel ezt kilehetne deriteni hogy mitől áll le? Olyanra gondolok ami készít valami logot, figyeli a programokat, bezárdásukat, megnyitásukat stb. Hátha valami olyan okozza amit házilag megtudnák barkácsolni a romba és máris jó lenne. -
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2118 üzenetére
Én próbáltam a swype billentyűt amit még annó vásároltam, ezelőtti telefonomon tökéletesen működött, azon 5.0 dorid futott, ezen az Ulefone-n már a 6.0 gyári.
Próbáltam még a Gboard billentyűzetet is, de azt is folyamatosan bezárogatja.Ráadásul már párszor telejesen ujra telepítettem a telefont, de sosem oldotta meg ezt a problémámat. Nem értem ez mitől lehet akkor.
-
Nikaré
őstag
válasz
HuaweiU8500 #2114 üzenetére
Blackview P2 ennek 80ezer ft felett van az ára, most néztem. Ér ez ennyit?
-
Norby86
őstag
válasz
Hm, ez a telefon nem is lesz rossz így első ránázésre.
Kiváncsi elszekmennyire fogják optimalizálni, illetve neki is lesz e kamera lencse hibája mint sajnos ennek, hogy oldalt elhomályosodik a fotózott kép.
Amugy esetleg azt nem tudja valaki aki ért hozzá és szaki az android világában hogy a billentyűzeteket (bármit is töltök a telefonra) miért lövi ki folyamatosan hol böngészés hol messenger használata közben? Random bezárja a billentyűzetet ugyanis és általában vele együtt magát a programot is. Olyan mint ha a háttérben a memória kezelése a telefonnak nem hagyná a memóriában az appokat hanem kilövöldözné. Pedig 1,5 giga általában szabad, szóval érthetettlen ez számomra. Viszont minap olvastam egy másik telefonnal kapcsolatos tesztet amiben 6 giga ram volt és ott is ugyanez a probléma hogy túl hamar kilövi a háttér appokat a telefon. Annál a készüléknél valami patch-el megoldották hogy a háttérfolyamatokat ne lőjje ki olyan hamar, csak ha már tényleg ellfogy a memória. Itt ennél a készüléknél ezt nem lehet valahogy megoldani? Mert ez a folyamatos billentyűzet bezárogatás nagyon idegesítő megmondom őszintén. :/ Van amikor 5-10 másodpercenként is ujra és ujra bezárja ha elkezdek írni messengerben pl.
-
whisky71
tag
válasz
Most néztem, eBay-en 67 AUD egyben a digitizer+LCD. Viszont nem hiszem, hogy én nekiállnék kicserélni.
Mindenesetre most írtam nekik, meglátjuk, mit válaszolnak.
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #2022 üzenetére
Köszi a választ!!
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #2019 üzenetére
Köszi, én is inkább a 65 Gb-on gondolkozok ha már csak egy sim kàrtya lesz benne!!
A màsikat meg bele teszem a régi Lenovo telómba, csak ott 1 Gb Ram és 8 Gb Rom van csak. Tartaléknak jó lesz!!
A telód root-olt???? -
Keeperv85
nagyúr
válasz
HuaweiU8500 #1884 üzenetére
Teljesen normális: ezek az SoC-k 100%-os terhelés esetén lazán 70-75 fokon mennek.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1876 üzenetére
Cserélni kell, nincs mese, de nem olcsó a kijelző, mint már korábban írtam.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1873 üzenetére
Van, szerencsére a Poweren még nincs, de sok egyeben igen. Összetörted?
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1848 üzenetére
Az viszont jó. Kár, hogy kivettek pár funkciót a 2-ből, de majd kiderül minden később.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1846 üzenetére
Amíg a szókereső játék nem akad, addig a mostani is megteszi
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #1813 üzenetére
És a processzort is kicserélték benne MT 6750re.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1831 üzenetére
Túl sokat frissítik, egy ideje már nem frissítem. A végén a telefon egy nagy Fb+messenger lenne, semmi több
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #1777 üzenetére
Akkor Neked sincsen semmiféle infod, hogy a Power 2 mikor is kerülhet nemzetközi forgalomba!!??
Nekem a régi Power-el sincsen gondom, egyedül a ROM lehetne 32 Gb és akkor nekem tökéletes lenne.
Igy sem rosz, csak keveslem mondom a ROM-t.
De kivárom és szerzek majd egyet.
Ha lesz infod akkor írd majd meg legyszi!!
Köszönettel előre is!!!! -
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #1796 üzenetére
Ebayen is van még bőven belőle 150 usd körül (~43ezer Ft)
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
HuaweiU8500 #1795 üzenetére
Habár 150 USD az nem rossz ár:
[link] -
tatita
tag
válasz
Jó dög, és a többi is
-
SharpSA
veterán
válasz
Csak legyen benne egy sokkal jobb kamera is... Egyébként tetszik a készülék.
-
zitrone88
aktív tag
válasz
HuaweiU8500 #1769 üzenetére
Nem különösebben, bár elültették a bogarat a fülemben, hogy keveset használom, ezért a tétlensége a több, mint a képernyő, de ebben azért kevés rációt látok, mert mások itt írták, hogy 3-4 napig is bírja, hát az enyém csak kevés képernyőidővel bírja ki 3 napig, tovább nemigen.. Tegnap egész nap rajta lógtam, több, mint 8 órás képernyőidőm volt, értelemszerűen a fogyasztásnál is ez volt legfelül, de közvetlen utána már a tétlenség jött, aminek sok értelmét nem látom, hiszen azt a 8 órás képernyőidőt kb 12 óra alatt hoztam össze. Bár, ha jobban belegondolok.. a maradék 4 órában az fogyaszt, sajnos képtelen vagyok átlátni, hogy most sok vagy nem sok, amit merül tétlenül
(Egyébként root és a wakelock progi telepítése óta mintha jobb lenne a helyzet, de ezen kívül semmit nem csináltam vele...) Ma Füzesabonyból mentem Székesfehérvárra, a gps+bluetooth kihangosító kb pákozdig be volt kapcsolva, mert lusta voltam kinyomni, és a következő a helyzet:
Wakelock szerint 16 órája vettem le a töltőről, és a többi a képeken: -
válasz
HuaweiU8500 #1625 üzenetére
Pedig nappal nincs minimumon, csak éjjel. Nappal úgy állítom be, hogy normális látható legyen. Nem szeretem ha sötét, azt nem látok semmit. Most van 50%-on, két nap és négy óra harminc perc sot.
-
válasz
HuaweiU8500 #1568 üzenetére
Erre gondoltam én is először, de gondoltam azt esetleg már megnézte....de nálad a pont
-
Gősi Balázs
csendes tag
válasz
HuaweiU8500 #1528 üzenetére
Kérhetek segítséget? Hogy működik a dolog?
-
Zöldbéka
tag
válasz
HuaweiU8500 #1508 üzenetére
Az áfát gondolom a NAV-nakkell fizetni!
És ők küldenek-e valami értesitést, és kinek, hogy mennyit kell tejelnem a POWER-mért!??
Hát ennyi szarakodás egy telefonért, azért már kicsit nekem sok!
Még ha valami milliós tételről lenne szó!
Remélem hamar lehet végezni a dologgal! -
whisky71
tag
válasz
HuaweiU8500 #1463 üzenetére
Nincs mit. Örülök, hogy megoldódott.
-
whisky71
tag
válasz
HuaweiU8500 #1417 üzenetére
Én is, bár annyira elégedett vagyok a Power-rel, hogy nem cserélném le.
-
whisky71
tag
válasz
HuaweiU8500 #1404 üzenetére
Nekem segített. Remélem neked is.
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1401 üzenetére
Nekem már 6.0-val jött, akkor ezen a téren ez visszalépés
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1397 üzenetére
-
válasz
Szét szedted a settings apk-t? Vagy rosszul értem?
-
Ghard
őstag
válasz
Light Flow - LED Control-al annyit lehet csinálni, hogy programokhoz rendeled a színeket, pl gmail fehér, messenger kék, hívás zöld.
Sajnos csak alternatív módban tudtam beállítani, ilyenkor nincs villogás csak folyamatosan világít a led.
Xposed ledcontrol és Light Manager sem működik nálam. -
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #1382 üzenetére
Hogyan, mivel sikerült?
-
Jank
tag
válasz
HuaweiU8500 #1389 üzenetére
Amióta megemeltem a speaker hangerejét a hiba nem jelentkezett egyetlen alkalommal sem, pedig azt megelőzően a fejemhez kocogtattam a Powert majdnem minden bejövő és kimenő hívás alatt.
Nem tudok tényszerű magyarázatot , hogy miért volt hatásos az állítás ha jól emlékszem 64 egység volt a gyári beállítás . Ez 200 fölé állítható de csak 120 - ra állítottam. Mind az elnémulás , mind az időnkénti recsegés elmaradt. A hangerő javult, normálisan hallható.
Meg kell próbálni veszteni való nincs. Ha másnál is használ akkor majd kidekázzuk együtt, hogy miért lehetséges. Talán alacsony lehet a feszültség amit a gyári beállításon keresztül a speaker kap?
Biztosan van közöttünk hozzáértő. -
Jank
tag
válasz
HuaweiU8500 #1383 üzenetére
Nálam ez volt a speaker probléma (#1333)
és ez lett a megoldás.(#1337) -
Zolorado
tag
válasz
HuaweiU8500 #1368 üzenetére
Nekem időnként előjön, de betudtam az android hülyeségének (a régi telefonom sokkal hülyébb volt).
Van itt olyan, aki nem használ mobilnetet? Mert én csak wifiből használom, nincs mobilnet csomagom, de már vagy négyszer tapasztaltam, hogy annak ellenére, hogy le van tiltva, felmászott pár kilobájt erejéig a mobilnetre. (Ez alkalmanként 300 Ft, ami elég bosszantó a semmiért cserébe
).
-
Ghard
őstag
válasz
HuaweiU8500 #1365 üzenetére
Januári volt az enyém.
Visszaküldtem Kínába javíttatni, jövőhéten talán vissza is kapom. Akkor kiderül, hogy javították vagy újat küldtek. Még a vámon is fent akadt visszafele, mert nem töltöttem ki rá CN22-t. Erre figyeljetek, ha gariztatni vissza kell küldeni valamit EU-n kívülre.
De majd később leírom mennyi idő volt a gariztatás meg a postaköltség.(#1367) Lajbymester
Te sem gondoltam komolyan, hogy a szilikontoknak ehhez köze lehet -
Lajbymester
tag
válasz
HuaweiU8500 #1359 üzenetére
Szia, a miénk asszem februári. Miért, az újabbakon már nincs ez a hiba?
Amúgy most néztem meg szilikontok nélkül és ahelyett, hogy az érintés "elcsúszik" az ujjam alatt, egy új érintésnek veszi úgy, hogy még a régire is azt hiszi, hogy le van nyomva, tehát mint ha a csík tetején és alján is nyomnám. Szóval a hiba ugyanúgy megvan... -
válasz
HuaweiU8500 #1365 üzenetére
Úhhh ....hát az ővé nagyon régi, talán Jan/február, de majd mingyá mondja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest