- Mobil flották
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Én megtartottam, néha még nyomkodnám is csak úgy, heccből, csak ugye azért cseréltem le, mert nem működik felül és alul a kijelző, aztán vettem a Xiaomi Mi A1-et (amit megultáltam, és teljesen elment a kedvem a mobilpiactól, mert mindennel csak a baj van, a gond, meg a bánat
)
Most egy Samsung A6 Plust nyúzok, ég és föld, mint a Xiaomi volt, pedig talán még gyengébb is a hardvere, de ezerszer jobban optimalizált és stabilabb, megbízhatóbb.. Lehet fikázni a Samsungot, de nem véletlen kerül ennyivel többe. Nekem a kínai telók leszerepeltek, egyedül az Ulefone volt az a márka, amivel elégedett voltam, minden apró hibájával együtt szerettem (talán a kamerát annyira nem), egyik sem volt olyan idegesítő (vagy én nem voltam ilyen igényes)
Bár a Samsungnak meg a frissítésével nem vagyok kibékülve, mert elvettek egy jó funkciót, ami miatt visszatettem a régebbit, csak ott meg b...sztat, hogy van frissítés, és nem lehet kilőniHa ez tönkremegy, szerintem megint Ulefone-om lesz
Mikor ezt a Samut nézegettem, volt talonban az is, de nem mertem cégre Ulefone-t venni, mert még megszólnak, ha esetleg hamarabb tönkremegy, mint illene. Azt majd inkább saját pénzből
-
tatita
tag
Na, megnéztem. Az új Mate 10 Pro kb 140-150 ezer újonnan, tehát többért vettem, mint a fele. Végülis mindegy, nekem megérte. Remek akksiidő, bitang erős, vízálló és nagy, Oled kijelző. Nekem ezek számítottak. Hátránya, hogy az EMUI rendszerében néha elveszek, valamint jól be kell burkolni, mivel elöl és hátul is üveg. Ezzel együtt lehet élni. Egyébként kisebb, mint a Power 1
Hihetetlenül jó, hogy ez a topic még él, kíváncsi voltam, a többiek milyen cuccokat használnak azóta, megtartották-e a Power 1-et stb.
-
Született hozzá vagy 4-5 rom asszem: 5.1 + 6.0. Itt is van egy kettő, más biztonsági szintekkel, vagy portolt: [link]
-
cadj92
csendes tag
Ulefone féle és Cherry Mobile féle.
(Lehet vannak frissebb verziók.) -
zitrone88
aktív tag
power 3s-ről feedback, itt a fórumon? vagy félreértelek? ha nem itt van, linkeld be légyszi, megnézném
SZERK: na most fogtam fel mit mondasz, bocs
az oldalon.... látom már, hát lehet, hogy az ilyen "gyári" feedback, ami a megjelenés napjától ott van
Nem szaporodott azóta sem. Kamerára kíváncsi lennék, változott e, vagy tök ugyanaz..
-
zitrone88
aktív tag
-
zitrone88
aktív tag
Ez a Thor? Újraindítás megvolt gondolom. Másik launcherrel próbáltad? (Lehet amit használsz kapott egy félresikerült updatet) valami tisztító program van rajt gyári? Ha nincs akkor is meg lehet próbálni egy cleanmaster után, hátha valami beragadt. Egy vírusirtó futtattás is esetleg. Sajnos az én hozzá(nem)értésem kb eddig terjed, szóval nekem ezek után jönne a factory reset..
-
brian1974
tag
Na, megjött. 😃 A kamera szerintem rendben. Arra jó, amire kell. Viszont a sok gomb.... Na, azt tényleg szokni kell. Iszonyatosan egyben van, tényleg masszív. TWRP recovery-t már rátettem. A rootoláson gondolkodom, de akkor lehet, h az NFC-s fizetéssel gondjaim lehetnek. Amúgy hogy kell rootolni?
-
brian1974
tag
Igazából nem kell telefonszerelő zseninek lenni, h valaki megcsinálja a SAJÁT telefonját. A youtube-on szinte minden fent van. Direkt írtam, h a SAJÁT!!!!!! Mivel vannak igen érzékeny és szarul tervezett kütyük. Másét én sem szívesen bütykölöm másét. Szinte robbant fel a kezemben LiPo akku.... gyönyörű látvány volt egy pillanat alatt kitéptem a telóból, belenyomtam a mosogatóba és még a víz alatt is égett és a konyha megtelt szép füsttel.....
Azt tudtátok, hogy ha a Beállítások->A telefonról->Build-szám menüpontra hétszer rákoppintunk, akkor előjön a fejlesztői beállítások menüpont?
-
zitrone88
aktív tag
Köszi, és hány szalagkábellel csatlakozik a telefonhoz a panel? Legalább kettő elvileg, ugye? Szóval valamennyire külön van, csak rajta van a panelen? Csak mert a képernyőm alja tökéletesen érzékel továbbra is, csak a gombok nem..
Egyébként Meggyi által linkelt programmal egész elviselhetővé tudtam tenni, nagyon-nagyon vékonyan,
de konstans jelen van a gombsor a kijelző alján, elég kicsit rásimogatni alulról, de pontosan rábökni sem nehéz, így már majdnem olyan, mint volt, csak picit feljebb kell keresnem -
croxx55
csendes tag
Power 1-nél(2-nél már lehet nem így van) , a gyári fülesen kívül, a többi nem csatlakozott rendesen. Azaz lötyögött a nem gyári fülhallgató jack csatlakozója az aljzatba, így hol érintkezett, hol nem. Ennek oka az, hogy nem szabványos 3.5-ös csatlakozót rakott a gyártó a telefonba. A gyári fülhallgató meg kicsit dobozhangzású, amit 1 év alatt se sikerül megszokni. Ezért folyamodtam ehhez.
HPM-70-re meg azért lenne szükségem, mert annál csak a kábelt kell átforrasztani, és esztétikusabban nézne ki. -
Zöldbéka
tag
Én a TomTop.com cégtől rendeltem eddig mindent! A mostani Power 2-es telómat is!
Igaz ez erre egy kicsit kellett várni mert annyira újonan rendeltem, hogy szinte meg sem jelent meg még!
De nagyon teszi a dolgát, elegáns készülék, és 4 Gb RAM, meg 64Gb ROM.
Tehát a számok magukért beszélnek!
Az aksi továbbra is 6050 mh. Ami nekem nagyon lényeges nincsen idegzetem naponta töltögetni!
Tehát sztem nagyon jó vételt csináltam, eddig teszi a dolgát nagyon primán, és remélem nem is fogok csalódni benne, Nem is akarok ilyenre gondolni!
És nagyon a szivemhez nőtt a szerkentyű!! Nem szívesen válnék meg tőle!
Üdv. mindenkinek! -
Zolorado
tag
Én egy 10 dolláros kerékpár sebességmérővel "szívtam meg" náluk. Eleve a doboz is nyomottan érkezett, valami zörgött is benne és ezer különböző baja volt, egy szóval használhatatlan. Már az első levelemben leírtam nekik, hogy nem kérek se pontokat, sem árleszállítást, sem újraküldést, hanem a teljes összeget vissza paypalra... pár hét leforgása alatt nagy kegyesen mindegyik opciót felkínálták, végül mégis a paypaltól kértem vissza pénzt, 3 nap alatt vissza is jött.
Ahogy mondod, kutyaütők.
Mindig fizessetek paypallal... -
zitrone88
aktív tag
Én az 1-et használom, amíg nem leheli ki a lelkét szerintem
Ha akksi vagy kijelző baja lesz, még meg is javítom szerintem, nagyon nincs keret új telefonra, de nem is igazán érzem szükségét, amíg a 8 mag és 3 giga kevésnek nem bizonyul. Amiben kevésnek találtam ezt a telefont, az a 3d-s képességek, vagy mik, tehát a grafikus teljesítménye elég gyatra, de ezt csak most fedeztem fel igazán, mert játszottam volna pár komolyabb(an megrajzolt) játékkal. A szomorú, hogy ezeknek a játékoknak nem kéne ilyen bonyolult, lassú grafika, és akkor elég lenne a telefon... De erről éppenséggel le tudok mondani
-
szaszab
aktív tag
Köszi! Hétfőn megyek is a Walmart-ba.
-
zitrone88
aktív tag
Most lehet hülyeséget mondok, de UK-ban ugyanúgy 220v van, usában meg 110, nem? Lehet, hogy elavult a tudásom, vagy rosszul vagyok informálva, de, ha jól tudom, az nem csak egy csatlakozó fordítás, hanem valami aktívabb eszköz kell legyen. Mondom, lehet rosszul tudom.
Meg nem is értek a lovakhoz
-
Ghard
őstag
A középső gombot nyomva tartva a gyorskeresés jön be, a futó alkalmazások a bal gombra kerültek. Így nincs menü gomb, ezt sajnos se gravityboxszal se mással nem tudtam visszaállítani.
Egyébként ugyan az mint az ulefone rom, volt néhány cherrys alkalmazás, ezeket töröltem. -
kesigomu
csendes újonc
Hát megmondom őszintén én is abban bíztam, hogy az enyémmel nem lesz semmi probléma. Aztán itt van. Még egy telefonom sem volt, ami cca 2 havi használat után nyűgös lett volna. Valószínű, többet nem fogom ezt a márkát választani. Ezek után egy típusában sem bíznék meg, akármit is írnak róla.
-
kesigomu
csendes újonc
Január 25-én érkezett a telefon. Azóta használom. Csak a saját töltőjével és csak akkor töltöttem, amikor már rinyált a telefon, hogy nagyon alacsony az akkumulátor szintje. Írtam az eladó felé és jeleztem a garanciális igényemet. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Így most félve teszem akármilyen töltőre, de muszáj, mert használnom kell a telefont.
-
jobbiik
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Mini-ITX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest