- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
zitrone88
aktív tag
Nem valóság kérdése szerintem, mert ott van a videón, lithium polimer az is, ez is, az pucér volt, ezen meg rajt a telefon körbe, nyilván töltöttség is számít, stb stb, ezek tükrében lehet, hogy még így is kevésbé intenzív az akció a powernél, de ja, a lényegen nem változtat, nem aludnék így mellette
-
zitrone88
aktív tag
Hat, en naprakesz vagyok, ugyhogy az sajna kilove.. mindjart radugom, kivancsi vagyok, hatha tortent valami az eroben
amugy ma meg ujraindult,.meg megfagyott egy percre, es azt tortenetesen sejtem, hogy a bluetooth hangszorora csatlakozas okozhatta valamiert.. mert mast nem csinaltam vele :/ ezt nem szeretem a telefonokban amugy, mindig elojon valami egy ido utan, ami miatt akarmennyire szereted es mondod, hogy ez az eddigi legjobb telefonod, ezek miatt a logikatlan, random hulyesegek miatt fogod lecserelni.. pedig tok jol el lennek vele meg sokaig, remelem ennel tobb marhasagot nem csinal
amig a 3 giga eleg arra, hogy igy hasitson, nekem jobb nem kell
kapcsolattartasra es tartalomfogyasztasra tokeletes
-
whisky71
tag
Nem rosszak a Redmi-k, csak az a fránya Miui... Nekem személy szerint nagyon nem jön be, annak ellenére, hogy anno Defy-n még miui romot használtam.
Viszont sikeresen leejtettem a Power-t asztallap magasságból, laminált parkettára, pont a kijelzőre, nem a sarkára. Eredmény: GG repedt. Szerencsére finoman, olyan, mint egy karcolás.
-
-
Keeperv85
nagyúr
"A legtöbb szervizbe is gondolhatjátok kiket vesznek fel, aki elmegy a lehető legalacsonyabb fizetésért is."
A ló... azt! A szervizben ez a teló sem jár valószínű soha... ahogy még sok-sok társa. Ha szervizbe megy, akkor olyan szervizes nincs, aki ezt ne szúrja ki. Elég komoly meló a szervizes, nem kevés dokumentációval: hülyegyereket oda nem vesznek fel... és tegyük hozzá, hogy nem rossz a fizetés....
-
Norby86
őstag
Nekem Viper alatt mentett hangprofilom volt és csak a fülhallgató effekjeit aktiváltam, ezt használtam előző készüléken is és ott szépen működött. Álíltgattam már mindenfélét hogy jobb legyen, de sajnos nem lett jobb.
Nem hiszem hogy a Viiper hibája lenne, pontosabban ad egy extra hangerő és hangzás löketet a készüléknek és ezt a telefon nem honorálja valamiért. Tuti hogy van benne valami védelem. Most mondanám hogy kipróbálom 5.1-el, de a mostani 6-os droidom szépen be van konfigurálva és megy pöpecül, nem akarom megpiszkálni.
Illetve max akkor ha megoldható valahogy hogy a teljes telefon tartalma bele értve a system, data, recovery stb. egyben lementsem és ezt vissza tölthessem a későbbiekben valamivel akár SP flash tool vagy TWRP. Még nem csináltam ilyet, de van erre valamilyen módszer? Ha igen, mi a menete? -
GeryGreyhoun
tag
A saját fülesével, vagy mással sem? Mert most előkotortam a sajátját, és azzal jó, csak annak a hangminősége szar. Mint ha annak hosszabb lenne a dugója, mint a többi jackdugós eszköznek, vagy nem tudom, mi lehet az ok, de elég frusztráló... Ha más nem, majd levágom a gyári füles dugóját, és ráforrasztok egy TRRS anyát.
-
sio01
újonc
Kedves Ghard,
a Te problémád kapcsán kezdtem el még mélyebbre ásni magam a telefon kapcsán (túl az "általános" magyar és főképp német-angol tesztek kapcsán), épp már rendelnék..
egyre több videó található a youtube-on is ezzel a hibáva, az uleFone support (G+ oldal) oldalán is többen jelzik ezt, amelyre a válaszok szerint a gyártói megoldás hogy visszaküldeni a telefont. (az sem lelkesít hogy a touchscreen paneljét is árulják már bőszen a neten, többhelyen olvasva hogy 2 hónap után jött elő ez a nyavalya, itt-ott a ragasztást vagy azt említik hogy nagyobb hőt kaphatott a készülék)
Láttam olyan hozzászólást is ahol ezt a problémát egy hozzászóló tapasztalta a tabletjénél is, megjegyezve hogy mágneses tokot használt hozzá - esetleg okozhatta Nálad is ez a nyavalyát?
Megkérdezném Tőled, visszaküldted vagy így használod?
-
Ghard
őstag
Na mindegy, SP flash toolal simán felment.
-
woodlandarts
tag
Köszi , át olvastam . Igazság szerint a Touch 3ra kérdeztem rá , hogy valaki használta e mert azt hamarabbegtudnám venni minnt a Powert . A fókusz tényleg nem az igazi , de a szinek kicsit jobbak a jelenlegi Cubot H1 telomnál . Ott a fekete szürke , és trükközni kell az elkészült képeken meg kiegészitö alkamazásokat kell használni hozzá . Jó tudom egyik telefon sem egy Samsung galaxy s7 de az meg iszonyat drága . Mindenesetre még várok a Touch3 al 1hónapot , hátha addig a Powerre betudok nevezni .
-
-
milu111
csendes tag
Van I5-öm, de amíg nincs benne magyar karakter támogatás addig nem írja ki a hívó nevét csak a telefonszámát, amellett úgy néz ki hogy allergiás vagyok a fémcsatjára.
Nem vagyok fotós beállítottságú de csak a felső részt kérdezed? Mindenhol szemcsés, homályos, még nem találtam rajta éles részt. Próbáltam másik app-okat, beállításokat (kisebb felbontás, nimőség, hdr), de semmi vagy minimális a különbség. A kijelzőn visszanézéskor még elmegy a kép de amikor valami részletre rá szeretnék közelíteni tiszta szemcse.
-
-
Hát fasza.....ahogy olvasom a samsung vr-jébe van giró is, ebben lehet nincs. De a legalább a filmekre jó lesz, az már régi nagy álmom. Aztán ha megjön, megírom úgyis, hogy mi van vele, stb....
Vágom, hogy mit mondasz persze...... ez ahogy videót forgatom, akkor nem lesz elég a játékokhoz, mert azoknak konkrétan a giró kell ugye? Na, majd ha játszani akarok,nem filmet nézni, akkor beleteszem az asszony telóját, abban van giró....
-
Na, végre sikerült, Volt még az elejéről twrp mentésem a rom-ról, abban még benne volt a galéria. Mert nem elég csak simán telepíteni / a galéria apk-t bemásolni a system/app-ba, meg permission, hanem kell neki odex fájl is, meg: liba3m.so + libja3m.so fájl is. Ezzel: Nandroid Manager, ki lehet szedni a cuccokat a twrp mentésből, így már meg tudtam változtatni a képet. Lett volna még egy út, csak tovább tartott volna, raw módban az adott apk-t, ami a lock screen-t kezeli, szerkesztem.
-
-
xtend
senior tag
"A beszédhangszóró nem túl hangos max hangerőn sem más telefonokhoz viszonyítva." - nekem Ulefone Be Touch 3 van, az asszonynak Ulefone Paris és néha megsüketülök amikor maxra van állítva a beszédhangszoró, nagyon hangos tud lenni éles hangokkal, pedig CNC üzemben dolgozom.....bár mint írtam ezek egyik sem Power bár Ulefone....szvsz ez is olyan, hogy kinek mi a hangos
-
szaszab
aktív tag
Tehát akkor amit apámnak rendeltem, nem Belgiumból jön?
-
jimmy5
aktív tag
igazából csak a fingerprintet szeretném használni.
A telefonon viberezek,levelezést nézem igazából semmi extra.Neked milyen színű van ? Nem recseg,ropog a hátulja ?
Összeszerelés akkor jónak mondható ?Látom azt írják hogy februárban jön hozzá a 6.0 android, ami elvileg még takarékosabb mint az 5.1es
Processzor elég mindenhez?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest