Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
-
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Szét szedted a settings apk-t? Vagy rosszul értem?
-
Ghard
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Light Flow - LED Control-al annyit lehet csinálni, hogy programokhoz rendeled a színeket, pl gmail fehér, messenger kék, hívás zöld.
Sajnos csak alternatív módban tudtam beállítani, ilyenkor nincs villogás csak folyamatosan világít a led.
Xposed ledcontrol és Light Manager sem működik nálam. -
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Hogyan, mivel sikerült?
-
Jank
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Amióta megemeltem a speaker hangerejét a hiba nem jelentkezett egyetlen alkalommal sem, pedig azt megelőzően a fejemhez kocogtattam a Powert majdnem minden bejövő és kimenő hívás alatt.

Nem tudok tényszerű magyarázatot , hogy miért volt hatásos az állítás ha jól emlékszem 64 egység volt a gyári beállítás . Ez 200 fölé állítható de csak 120 - ra állítottam. Mind az elnémulás , mind az időnkénti recsegés elmaradt. A hangerő javult, normálisan hallható.
Meg kell próbálni veszteni való nincs. Ha másnál is használ akkor majd kidekázzuk együtt, hogy miért lehetséges. Talán alacsony lehet a feszültség amit a gyári beállításon keresztül a speaker kap?
Biztosan van közöttünk hozzáértő.
-
Zolorado
tag
Hasonlót én is tapasztaltam.
Eleinte nagyon rossz volt, már csak kicsit rossz.
Az ebayről rendelt 10 cm-es jack "hosszabbító" pedig eleinte jó volt, de már állandóan kipattan a telefonból is, és a fülesem is kipattan belőle.
Ja, és szilikontok nélkül használom. (Lehet hogy az ebayes kábelt pont az tartotta bent?) -
Jank
tag
Még egy számomra érdekes dolog. Panaszkodtam itt a fórumon, hogy a rendelkezésemre álló fülesekkel nem működött a teló. Pár tized mm. -el rövidebbnek bizonyultak és kipattantak a csatlakozóból a jack-kek. Csak a saját fülese volt stabilan bedugható de azzal nem egy nagy élmény zenét hallgatni. Fúrás, faragáson gondolkodtam és pár hét után újra próbáltam a füleseimet .... és mind működik rendesen. Bepattannak a helyükre , minden kontakt hiba nélkül.
Nem nagyon értem a dolgot, de 
-
Jank
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Nálam ez volt a speaker probléma (#1333)
és ez lett a megoldás.(#1337)
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, úgy tűnik belefutottam egy beszédhangszóró problémába
.
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban? -
Kristyon
csendes tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Megpróbálom a teljes flasht...
Előbbre már próbálkoztam a töltés mérésével, inulásnál 9V 1,6A szokott tölteni:
csak a végére szokta leejteni 5V-ra:
Kikapcsolt állapotban 7V 2A-al töltött, most így is 5V-al tölt. Nem tudom, hogy ennek a mérő kütyünek mennyire lehet hinni, de mah-ba most pumpált a legtöbbet
idáig 3500-4000mah között megállt a töltés
A töltő a sajátja, az USB kábel viszont már másikat használok, mert a sajátjával valóban csak 9V 0,8A-al tölt...
Érdekes, hogy még így sem tudtam vele elérni hogy a teljes töltés beleférjen 2 órába, 2 óra alatt éri el a kb. 85%-os töltettséget, de ezektől függetlenül valóban brutálisan jól bírja az akksija. szeressem
-
Kristyon
csendes tag
Üdv. Urak!
Csináltam egy kis hülyeséget. A lényeg, hogy neki indultam rootolni a készüléket, és véletlenül a LeTv x600 recovery-ét flesseltem fel. Nem értettem miért nem tölti be a TWRP-t, csak mikor a SP_Flash_Tool-al álltam neki a flesselésnek akkor kidobta, hogy bizony ez a recovery nem hozzá való.
LeTv x600:
Ulefone Power:
Különösebb problémát nem okozott, csak mikor töltésre került a sor, ugyan is a gyors töltés funkció ugrott.
Ennyi idő kellett 2%-ról a teljes feltöltésig:
A képen már ugyan nem látszik de 5V 1A -nél nem ment feljebb a töltési teljesítmény.
Arra gondoltam, hogy a kernel-ben írhatott át valamit.
Esetleg ezt a gondolatomat meg tudja valaki erősíteni, és ha igen mi egyszerű módja lehet ezt visszaírni?Válaszokat előre is köszönöm

U.i.: Végül is a hozzávaló TWRP is felment és a rootolás sikerült.
-
tatita
tag
Valakinek sikerült már az értesítési led működését befolyásolnia?
-
samitas
csendes tag
Gyerekek rég nem jártam már itt eszméletlen jó ez a teló nálam nem jelentkeznek a képernyö problémák.Meggyi001 Köszönöm a korrekt leírásokat. -
Ghard
őstag
Kb 2 hónap alatt sikerült gariztatnom a telefont

Kínába elsőbbségi ajánlott levélként ment 5300Ft-ért, 8 munkanap alatt ért vissza a webshophoz.
Sajnos nem tudtam, hogy vámárunyilatkozatot kell kitölteni, ha vissza is várom a csomagot (CN22 vagy CN23), így visszafele 13000Ft+2500Ft vámot kellett fizetnem.
Kínai bolttal folytatott levelezést és feladóvevényt mellékeltem az ügyintézéshez, bizonyítva, hogy használt és javított cucc érkezett, amit én küldtem vissza előzőleg. Le se szarták, fogták az eredeti januári paypal számlát és kivágták rá az áfát.
Örültem neki...
Ha nem levélként megy, hanem csomagként, akkor úgy tudom a CN23 kitöltése kötelező, itt már nem fordulhat elő, hogy visszafele megvámolják. De le kell ezt is fényképezni, mert ha új csomagot küldenek Kínából, akkor biztos nem ragasztják rá vissza ezt.
Mikor megjött a csomag, akkor láttam, hogy nem javított a telefon, hanem új. Más az imei szám és a gyártás is júliusi. A folyamatról nem sokat tudtam, sosem írtak, hogy megkapták már, vagy visszaküldték-e. Nekem kellett mindig ticketet nyitni, de ezekre 1 nap alatt válaszoltak legalább.
Most a régi helyett van egy új telefonom, igaz ráfizettem 20 000Ftot.
A vámolás elkerülhető lett volna a nyilatkozattal, és a paypalnak is van visszatérítése a postaköltségre, ha 14 napon belül jelzitek a visszaküldést.
Szóval ezekre figyeljetek, ha vissza kellene küldeni Kínába valamit
-
Zolorado
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Nekem időnként előjön, de betudtam az android hülyeségének (a régi telefonom sokkal hülyébb volt).
Van itt olyan, aki nem használ mobilnetet? Mert én csak wifiből használom, nincs mobilnet csomagom, de már vagy négyszer tapasztaltam, hogy annak ellenére, hogy le van tiltva, felmászott pár kilobájt erejéig a mobilnetre. (Ez alkalmanként 300 Ft, ami elég bosszantó a semmiért cserébe
). -
Ghard
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Januári volt az enyém.
Visszaküldtem Kínába javíttatni, jövőhéten talán vissza is kapom. Akkor kiderül, hogy javították vagy újat küldtek. Még a vámon is fent akadt visszafele, mert nem töltöttem ki rá CN22-t. Erre figyeljetek, ha gariztatni vissza kell küldeni valamit EU-n kívülre.
De majd később leírom mennyi idő volt a gariztatás meg a postaköltség.(#1367) Lajbymester
Te sem gondoltam komolyan, hogy a szilikontoknak ehhez köze lehet
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Lajbymester
üzenetére
Köszi, erre próbáltam rájönni, h lehet e összefüggés...
Más: tapasztalta már valaki, h a letöltések nem sikerülnek, és újraindítás utan megjavul?
Pl a play aruhaz sem tudott frissiteni, és a fajl letoltes is folyton ujraindul?
Köszi -
Lajbymester
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Szia, a miénk asszem februári. Miért, az újabbakon már nincs ez a hiba?
Amúgy most néztem meg szilikontok nélkül és ahelyett, hogy az érintés "elcsúszik" az ujjam alatt, egy új érintésnek veszi úgy, hogy még a régire is azt hiszi, hogy le van nyomva, tehát mint ha a csík tetején és alján is nyomnám. Szóval a hiba ugyanúgy megvan... -
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Úhhh ....hát az ővé nagyon régi, talán Jan/február, de majd mingyá mondja

-
Ghard
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Én nagyon ritkán használtam a gyorstöltőt (pcvel volt töltve szinte mindig), mégis meghalt az érintőpanel.
A mágnes tok is ki lett zárva, én sem használtam ilyet. -
válasz
Attilawap
üzenetére
Én ezzel flesselek: SP_Flash_Tool_v5.1552.00.000, itt nincs fejlesztői opció (vagy csak nem találom). Gyári visszaállításnál nem tűnik el a root, max a root jogot kezelő alkalmazás; pl supersu/kingroot, stb. Fel flesselsz egy új romot, és minden eltűnik.
(#1362) HuaweiU8500: Nálam több mint 5 hónap után jött elő, és sztem nem a gyorstöltés miatt, legalábbis csak megérzés, ugye ezt nem tudjuk sajnos bizonyítani....

-
Attilawap
csendes tag
Még pár kérdés:
Ha fel akarom tennia TWRP Recovery-t akkor engedélyeznem kell-e flashelésnél a fejlesztői opciót?
Ha visszaállítom a gyári beállításokat, akkor a rootolás is megszűnik? -
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Pl nálam, márciusban kaptam kézhez, a gyártási dátumot nem tudom most megmondani, mert a dobozzal együtt küldtem fel a telót mindenestül.
-
HuaweiU8500
senior tag
A képernyő érzékelési probléma kinél jelentkezett, és milyen gyártású készülékkel?
Nem lehet, h valami előszériás probléma?Köszi

-
válasz
Attilawap
üzenetére
Igen, meg. Flesselni kell a twrp recovery-t, aztán recovery-ből a supersu-t.
-
Lajbymester
tag
válasz
Attilawap
üzenetére
Az Xposed egy keretrendszer, ami lehetővé teszi, hogy az Android rendszer gyakorlatilag bármely részébe belenyúlj anélkül, hogy módosítanál rendszerfájlokat. Pl. régebben a SystemUI modokat (amik mondjuk az állapotsor színén vagy az ikonjain változtatnak, esetleg funkcionalitáson változtatnak) minden készülék minden ROM-jára külön el kellett készíteni. Az Xposed segítségével az ilyen módosításokat készülékfüggetlen módon lehet alkalmazni. De ehhez modulok szükségesek. A GravityBox a legösszetettebb modul, amely rengeteg módosítást tartalmaz: kiteheted az akksi százalékot az állapotsorba, újra bekapcsolhatod a zárképernyő widgeteket, amelyek az Android 5.0 óta ki lettek véve hivatalosan. Beállíthatod, hogy a zárképernyőn ha megnyomod valamelyik hanverő gombot, akkor kapcsolja be a zseblámpát. És még rengeteg ehhez hasonló dolog. Gyakorlatilag a CyanogenMod plusz funkcióit megkapod a gyári rendszeren, és még sokkal többet. Én pl. egy olyan modul miatt használom az Xposed-ot, amely minden alkalmazásnak teljes írási jogot biztosít a külső SD kártyának, mint ahogy a KitKat alatti verziókon kezelte az Android.
-
Lajbymester
tag
válasz
Lajbymester
üzenetére
Most jutott eszembe, hogy a védőfólia miatt is lehet, mert a Sony SP-mre vettem fóliát pár hónapja, és utána elég nehezen akarta érzékelni az érintéseket ha az asztalra letettem. Sokszor csak ötödjére vette. Mikor felvettem a kezembe egyből jó volt.
-
Attilawap
csendes tag
Üdv!
Augusztus végén jött meg a Power-em 6.0-ás Androiddal. Lekopogom, eddig semmi bajom nem volt vele, csak melegszik gyors töltéskor, de ez nem zavaró. Az lenne a kérdésem, hogy meg-e lehet csinálni csak azt, hogy nem flash-elem a romot, csak a TWRP Recovery-t teszem fel és utána SuperSu-val root-olom?
Más:
Mire való az Xposed meg Gravity akármi?
Mindenhol csak annyit olvasok, hogy honnan lehet letölteni, de hogy mire való, azt már nem. -
Lajbymester
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Na erre nagyon kíváncsi vagyok. Legközelebb megnézzük tok nélkül.
(#1350) Norby86 Nekem most újraindítás után még működik. Egyébként szerintem egyszerűen csak a windows a saját driverét akarja ráerőszakolni az eszközre, mert valamiért jobbnak látja... nem tudom, majd meglátjuk mi lesz a vége

-
Norby86
őstag
válasz
Lajbymester
üzenetére
Nincs mit!
Abszolút véletlen találtam ezt a fél megoldást, addig szórakoztam vele míg csodák csodájára fel nem ismerte a telefont.
Biztosan vissza fog neked is állni, mert nekem is sajnos ezt teszi.
De legalább már tudjuk hogy a windows 10 a hibás e tekintetben, ők csesztek el valamit nagyon. Azt kizártnak tartom hogy azért nem ismerné fel mert nincs digitálisan aláírva a vcom driver, inkább az lehet a gond hogy sok tekintetben az új Redstone 1 kiadású windows 10 már más fajta drivereket használ és valami összeakad a rendszerbe. Ha nagyobb közönsége lenne ennek a telefonnak, talán XDA-n vagy valahol fórumokban lehetne kutakodni a megoldás után, én egyenlőre semmi használhatót nem találtam. De mint mondtad, legalább használható a telefon a géppel. -
válasz
Lajbymester
üzenetére
Akkor a szilikontok miatt van, mert nálam is abban volt

-
Lajbymester
tag
válasz
Norby86
üzenetére
Szia, köszi a tippet. Még jó, hogy benéztem ide. Az Oukitel K6000 Pro-mat sem ismerte fel a Windows 10. Most így jó. Lehet hogy reboot után nekem is visszaáll, de legalább használható a telefon a géppel valahogy

(#1320) Meggyi001: Van egy Power a családban, és azzal is ugyanez a probléma. Pont ugyanott nem akarja érzékelni normálisan, ahol bekarikáztad. Szilikontokban volt a telefon eddig, semmi mágnes nem is volt a közelében.
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Gondoltam restart után rádugom a telót, megint nem látja...
Pedig amikor kiválasztom az általam irt módszerrel a megfelelő driver-t a telefonhoz addig szépen működik is vele, míg ujra nem indítom a gépet...aztán most ujra nem látja, csak ha megint végig megyek ezeken a beállításokon. Ez a win 10 makacsabb mint az öszvér, nemtudom miért állítja vissza a rossz drivert, amikor én kiválasztom neki a megfelelőt amit el is fogad "Ez az eszköz megfelelően működik", majd ujraindítás után eldobja. Azt hiszem hozzáértőbb ember kell ide.
-
Norby86
őstag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Úgy néz ki megtaláltam a problémát!

Akinél szintén nem látná a windows 10 a telefont ha ráduja a gépre az kövesse az alábbi lépéseket:
Eszközkezelőbe bemászunk, ott van elvileg felkiáltójellel egy "ismeretlen eszköz" nevű szöveg a hordozható eszközök között, amire ha jobb egérrel rákattintunk majd az illesztőprogram frissítését válasszuk, előjön két lehetőség. Itt válasszuk az alsót "Illesztőprogramok keresése a számítógépen", majd "Választás a számítógépen található illesztőprogram listából"-ra kattintunk. Itt bejön három lehetőség, amik közül a legalsóra kattintunk: MTP-USB eszköz és alul a tovább gombra. Ezután nálam felugrott a telefon külső és belső tárhelye és 10-ból 10 próbálkozásra mindig bejött.
Remélem nem áll vissza, de eddig úgy néz ki hibátlanul működik. -
Norby86
őstag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Ezt nekem akartad írni?

Arra esetleg te vagy bárki más tud megoldást hogy a windows 10 ha rádugom akkor lássa a belső és külső tárhelyet is? Mert a frissen telepített windows 10 kereken egy napig látta a telefonom aztán megint vagy jött rá frissítés vagy önmaga letiltotta a driver-t de most eszközkezelőbe azt írja hogy "Power" és tesz rá egy felkiáltójelet hogy az eszköz hibásan működik. (Gondolom emiatt nem indul el a tárhelyek beolvasása ha rádugom a gépre)
-
tatita
tag
Eddig csak csendes szemlélő voltam itt. A Power tulajdonosok fel-fel bukkanó problémái viszont engem is "szóra" bírnak. Szerencsére kijelző problémám még nem volt(érintés) , viszont a hangerővel nekem is gondjaim vannak. A nevezett apk-ban melyik értékeket kell állítanom a hangerő emeléséhez(fejhallgató és hangszóró)? Másik gond, a kijelző háttérvilágítása időnként elfelejt kikapcsolni. Ezzel találkozott már valaki?
-
Jank
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Én is találkoztam a speaker problémával, időnként elhallgatott és az indított , vagy fogadott hívásoknál csak a kihangosítás segített. Azt gondoltam hardweres hiba és már éppen készültem a visszaküldésére a telónak, meg nézegettem a szerelési útmutatókat, hogy talán én is ki tudnám cserélni a hibásnak gondolt hangszórót.
Szerencsére itt a fórumban talált információk megoldáshoz vezettek . Az mtk engineering mode beépített lehetőségével megemeltem a speaker hangerejét 64-ről 120 ra és a recsegés és elnémulás eltűnt. Az beállítás óta eltelt kettő hétben egyszer sem tért vissza a probléma, és a megelőzően kicsit ( nagyon ) halk hallhatóság is tökéletessé vált.
-
whisky71
tag
válasz
Meggyi001
üzenetére
Akkor bocs. Nem tudtam, hogy expert user vagy.

Ez a képernyő probléma viszont kicsit belém tette a frászt, bár nálam - egyelőre, lekopogva - jó. Viszont a speaker sz*rakodik. Hívásnál időnként nem hallok semmit, kihangosítva jó. Remélem, az időnként nem megy át állandóba. -
Norby86
őstag
Én ujra húztam friss telepítéssel az egész win 10-et. Eddig látja, kíváncsi leszek meddig... Valami frissítés okozza ez tuti. De hogy őszinte legyek és ez off is kicsit, ez az új kiadású windows 10 (kódnevén Redstone1) nem valami jó. Nálam valami visszafogja a gápet, lehet a defender. De legalább még felismeri a telefonom belső és külső adattároló részét. Kitudja meddig...
Más: Valaki tapasztalt már közületek olyat hogy egyszercsak megbolondul az ujjlenyomat olvasó? Ma kerékpározás közben kézbe veszem a telefont (miután a telefontartóról levettem a kerékpárrol) és látom hogy folyamatosan azt irja ki egymás után hogy az eszközt nem sikerült feloldani, mint ha én nyomkodtam volna egymás után az ujjlenyomat olvasót. Az istennek sem akart megszűnni a probléma ezért kikapcsoltam ezt a funkciót, majd most hazaérve ujra indítottam a telefont és ujra bevittem az ujjlenyomatomat, most ismét működik. Nem értem mi lehetett a baja, pedig semmi szennyeződés, még víz vagy izzadtság sem volt az ujjlenyomat olvasón.
-
veen
csendes tag
filmet akartam rá tenni de igy unatkozni fogok 16 óra utazás
-
veen
csendes tag
Akkor ez win vagy telo probléma?
-
válasz
Keeperv85
üzenetére
Jaja, ezt vágom, hogy nálad és még másoknál is ez van.....de nekünk nem frissül a win10 soha. És elötte 2 napja még látta a régebbi 6-os rommal, most meg nem a legújabbal. A csajom laptopján meg ugyanazok a driverek, progik vannak fent mint nekem, az meg látja, ezért nem is értem....érdekes....

-
veen
csendes tag
Hali
Miért nem látja egymást az ulefon és a számitógép usb-kábelen,vlk-nek vlm ötlet? -
Úgy látszik ez lesz a telefon egyik típushibája. Nálam is előjött ez a csíkhiba/érintési hiba jelenség. Hétfőn küldöm vissza, azt mondták így előre, hogy kb 2 hét.
Puremobile:
"Szia,
Első körben be kellene juttatni hozzánk a készüléket, mi elküldjük szervizbe bevizsgálásra és javításra.
Hétfőn és szerdán viszik el a készülékeket tőlünk és 2 héttel érdemes számolni.
Mikor tudnád bejuttatni?"De érdekes, mert 5.1 és 6-os rommal is csinálja, tehát tuti biztos, hogy kijelzőhiba, nem szoftveres. És nem is mindig csinálja. 5-10 percig jó, aztán 20-30-ig megint nem. Elég zavaró, ezen intézek sok ügyet, tök gáz hogy nem tudok odanyomni ahova akarok.....vagyis oda nyomok, csak nem reagál.... ebben a sávban sokat sokszor nem érzékel.

-
Ghard
őstag
válasz
Szasza1985
üzenetére
Azóta nem is jött elő újra a hiba? Érdekesen hangzik

-
Szasza1985
csendes tag
válasz
Szasza1985
üzenetére
Egy elektroműszerész ismerősöm mondta:
Rakjam be a telót 10 percre kikapcsolt állapotba a hűtőbe és megjavul a képernyője.
Igaza lett...
Hátha segít másnak is!
-
Zolorado
tag
válasz
Szasza1985
üzenetére
Itt biztosan tudnak segíteni.
-
Zolorado
tag
válasz
Szasza1985
üzenetére
Típushiba. Küldd vissza garanciában, ha paypallal fizettél, akkor elvileg vissza tudod igényelni a posta árát.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Szasza1985
üzenetére
sajna ez valami olyan hiba ami többeknél előfordult , ahogy olvastam...
-
Szasza1985
csendes tag
Hali!
Nektek volt olyan hogy egyik napról a másikra felül egy ujjnyi csíkon nem érzékel a képernyő!?
Kép van csak nem érzékel...
Mit lehet tenni? Azt ne mondjátok, hogy HR mert már kb. naponta csinálom, mindig van valami!
Köszi a válaszokat, ötleteket! -
Norby86
őstag
válasz
SharpSA
üzenetére
Amúgy az "intelligens energiatakarékosság készenlétben" opciót amit az akkumulátor beállításoknál lehet aktiválni, konkrétan milyen szerepe van a telefon működésében? Pl. GPS-t készenlétbe kikapcsolja? Mert az utóbbi időben mióta megvan ez a telefon, arra lettem figyelmes hogy a strava alkalmazásban ami egy gps alapú kerékpáros tracking program, nem mér pontosan. Van hogy bizonyos ideig nem érzékel gps jelet a térképen és ilyenkor csak egy egyenes vonalat húz. Kérdés hogy ha én ezt az energiatakarékossági opciót kikapcsolom, akkor jó lesz a gps vétel készenléti állapotban is? Még nem tudtam kipróbálni élesben azért is kérdezném, hátha valaki már jártasabb ez ügyben mint én. De talán hétvégén már kifogom tudni próbálni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Projektor topic
- Parfüm topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Spórolós topik
- iPad topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Crimson Desert
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Azon belül viszont nem találom ezt az időjárás, akkumulátor, stb. adat kiíró témát. Ez melyik letölthető témában van benne?

Nem nagyon értem a dolgot, de 
.
Megpróbálom a teljes flasht...

).