- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SharpSA #2479 üzenetére
Be lehet azt már 4.0-tól vagy 4.1-től, nem is emlékszem már.... Hát én azt sejtem, ha itt eleve be volt kapcsolva, akkor más gomb nincs, de nem értem igazán most.... mégsem......a home gomb, ha home gomb egyáltalán, abban van ugye az ujjlenyomat-olvasó, de az szokott lenni a home gomb is, de két home gomb meg nem szokott lenni.
-
Norby86
őstag
válasz
SharpSA #1305 üzenetére
Amúgy az "intelligens energiatakarékosság készenlétben" opciót amit az akkumulátor beállításoknál lehet aktiválni, konkrétan milyen szerepe van a telefon működésében? Pl. GPS-t készenlétbe kikapcsolja? Mert az utóbbi időben mióta megvan ez a telefon, arra lettem figyelmes hogy a strava alkalmazásban ami egy gps alapú kerékpáros tracking program, nem mér pontosan. Van hogy bizonyos ideig nem érzékel gps jelet a térképen és ilyenkor csak egy egyenes vonalat húz. Kérdés hogy ha én ezt az energiatakarékossági opciót kikapcsolom, akkor jó lesz a gps vétel készenléti állapotban is? Még nem tudtam kipróbálni élesben azért is kérdezném, hátha valaki már jártasabb ez ügyben mint én. De talán hétvégén már kifogom tudni próbálni.
-
Kristyon
csendes tag
válasz
SharpSA #1285 üzenetére
Köszönöm, még keresgélem a problémát, mert látja a fejegységet, csak egyszerűen nem hajlandó párosodni...
egyébként KENWOOD KDC-BT8044UY tudom nem éppen mai darab de pl. a legfrissebb elérhető firmware rajta van a BT-hez. mondjuk így is utoljára a sony ericson w300i-ről ovasott SMS-t. Azzal is megelégednék ha a telefonhívásokat ki tudnám rá küldeni, a zenelejátszást amúgy sem szoktam használni... -
woodlandarts
tag
válasz
SharpSA #1166 üzenetére
Ezt megcáfolom 2 telenoros simel is kiprobáltam a telo eldobja a 4G t egyszerüen nincs 4G és ezt 2 ulefone power telon probáltam ki , ingadozik a térerö majd ledobaj 3G re .
Az Asus zenfone selfie meg stabilan tartja ugyanazzal a sim kártyával max lemegy 1 csikot néha de sose dobja el .
Erröl enyit , a telo vagy szoftveresen vagy hardveresen érzékeny a Telenor 4G re a Telekomét meg be se adja .
Ezt kéne javitani , nem tudom hogy te milyen helyen laksz hogy neked van 4G d és nem dobja el a telo .
Csak ez zavar lehet emiatt passzolom le és maradok a naponta 2 töltésü Asusnál .... -
Norby86
őstag
válasz
SharpSA #1172 üzenetére
Én is igy vagyok evvel, de biztos lesz előbb utóbb kihívója ennek a készüléknek is ami már üzemidőben kb. ezt a szintet fogja hozni és jó kamera lesz benne. Legalábbis remélem e felé fejlődnek majd a mobilgyártók készülékei.
A 2G-vel kapcsolatban mire érted a lassúságot? Mert nekem most úgy van beállítva hogy ha mobilnetre kapcsolódom akkor automatikusan vissza vált 4G-re. Tehát csak akkor vagyok 2G-n ha nem használom a mobil netet, csak telefonálok rajta mert épp kirándulok, vagy fenn vagyok a hegyekbe. Bár ez utóbbi helyen még 2G sem nagyon szokott lenni. -
válasz
SharpSA #1149 üzenetére
Ennek most ellent kell mondjak
, hugoméknak vetten kintről egy ilyet csak kicsit olcsóbbat (az csak négy magos és 1 gb ram), felraktam rá a nova launchert, satöbbit, szóval ugyanúgy személyre szabtam mint a telómat, ezért ment rá az mx player is pluginnal, és visz normálisan minden filmet/formátumot szépen
-
Norby86
őstag
válasz
SharpSA #1136 üzenetére
Köszi! Ma kipróbáltam jópár képpel élesben is ezeket a programokat plusz a Camera MX-et is és igazából ez utóbbi vált nekem be legjobban.
Érdekes hogy videofelvételnél a kamera lencséje nem homályosítja el a kép bal szélét, míg fényképnél rendszeresen. Viszont Camera MX-ben fényképek készítésénél is jó, nem csinál homályt a bal oldalra. Fura... -
Norby86
őstag
válasz
SharpSA #1082 üzenetére
Köszi!
Közben tanulmányoztam és valóban, egész jó dolgokat tud, úgyhogy ezt fogom használni, gyári app hiányában.
Közben a tegnap telepített Viper4Android zip fájl néha furcsán viselkedik, ennek meg nincs külön törlő fájlja amivel lepucolhatnám. Szóval nem tudom mennyire macerás, de újra húznám a 6.0-ás meglévő rendszerem egy frissen telepített 6.0-ás telepítővel, az a tuti.
A leírást néztem, EFS-IMEI backup programot letöltöttem, feltelepítettem, de mikor menteném el a backupot, csak üres mappát csinál, nincs benne semmilyen fájl. Már vagy tízszer próbáltam, de semmi. -
Norby86
őstag
válasz
SharpSA #1080 üzenetére
Azon a teszten amit linkeltem az 5.1-et mutatja. Létezik hogy a 6.0-ból kivették ezt a nagyon hasznos funkciót?
Szomorú vagyok. Amit linkeltél app, az beépül a rendszerbe? Mert mi van ha valaki bemegy a beállítások - alkalmazások részbe és törli ezt az app lockot? Akkor utána használhatja az alkalmazásokat. De lehet én gondolom túl a dolgot és nem tudja letörölni a védelmet az illető aki ezzel próbálkozna.
-
Norby86
őstag
válasz
SharpSA #1067 üzenetére
Közben sikerült.
Ki kellett kapcsoljam a telefont. Sejtettem hogy ez lehetett a gond, csak a leírásban ezt külön nem láttam kiírva. Úgyhogy most fenn van a TWRP, a root és a zip is amit fel akartam flashelni. Minden szuperül működik. Az xposedet érdemes feltenni még? Akkut nem szívja jobban?
-
Norby86
őstag
válasz
SharpSA #1067 üzenetére
Én így csináltam most, de továbbra sem működik. Melyik Vcom driver-t kell feltenni? Van XP, Vista, Win7... de win 10 nincs. Először a win7-et próbáltam, most a win 8-at, de semmi.
Telefont ha recovery-t akarom feltenni ugye bekapcsolt állapotban kell a gépre dugni? Mert én úgy olvastam, de biztos ami biztos megkérdezem inkább. -
HuaweiU8500
senior tag
Én a gesture -t kikapcsoltam, mert egy vizszintes képernyő áthúzás miatt folyton bekapcsolta a zenelejátszást. Azután nem vettem észre fogyasztás csökkenést, bár egy ekkora akkunál ez elég nehéz feladat.
Kiváncsi vagyok mit fogyaszthat az ujjlenyomat, bár kétségkívül kényelmesebb, mit a képernyő tapicskolás. -
Keeperv85
nagyúr
A tárhelyükön nincs fent. (Alul van a drive link).
-
woodlandarts
tag
Most pillanatnyilag a mininál és a közepes közt van a 4G térereje kiprobálom a Vodafonenal de nem szivesen veszem ki a sim tálcát mert nehezen megy vissza meg kitolja a micro sdt is majd megirom hogy haladtam vele .
Tul vagyok az elsö töltésen 3 orán át tartott .
Az enyémen 06.08 as pinges rom van a 07.09est még nem forditották le .... -
A jó hír, hogy továbbra ia segíteni akarok
, a rossz meg hogy neked is meg kell kicsit érte dolgoznod
. Sztem kitörölhettem azokat amik le voltak fagyasztva az ujj lenyomat olvasónál. Ezért nem látom őket. De ha rászánsz pár percet és küldesz nekem 6-8-10 ilyen scrennshot-ot privibe, akkor meg tudom mondani, hogy miket kell fagyasztani.
Szépen sorban lefelé, hogy látszódjon minden app.
-
Bár aktívan még nem használtam az ujjlenyomat-olvasót, ezért arról nem tudok mit mondani, de a dupla kopp egyszer be kapcsolva maradt pár napig, ott nem vettem észre nagyon sok változást az akkuidőben. De ma fogom tölteni megint a már megszokott 3 nap 6-7 óra sot után az akksit, most tesztelem, hogy jobban merül e. Hozzá aktiválom a nova dupla koppos lezárását is.
-
Jank
tag
Kopasz vagyok még android fronton....
az eddigiekben felmerült problémák a Windows Phone-on alapból kezelhetők voltak. Ettől függetlenül egy hét használat után nagyon elégedett vagyok a Powerrel. Azok amitől féltem nem jelentkeztek, a rendszer lassulás mentes, kicsit más de logikus felépítésű. Amit tud a telefon hardware felépítése, azt hibamentesen tudja, az üzemidő több mint kielégítő. A beüzemelés pillanatától eddig 3 frissítés... nincs magára hagyva a készülék. Én előnyként értékelem a telefon súlyát , masszivitását. méretét.
A hétköznapi mellett munkára is jól használható, gps nagyon gyors stabil és ez vonatkozik a wifi-re is. A pillanat rögzítésére maximálisan kielégítő a kamerája is.
Két dolog ami zavar. Az első az, hogy 3 fülhallgató 3.5 csatlakozója is rövid a telefonhoz.A zenei kvalitásról ezért fogalmam sincs.
A második, hogy a gyári kontakt kezelő felületnek nagyon" halvány " a kereső funkciója.....nem egy ligában focizik a Blackberryvel. Gondolom a Marketben van jobb, de nincs tapasztalatom melyik a jó...
A sok fanyalgó "az a másik teló sokkal jobb" meg " kínai gagyi, bezzeg a ........ na az már igen" vélemény nyilvánító emberkék elfogytak, és akik maradtak azoktól kapott tanácsok segítettek a megoldás keresésben. -
Jank
tag
Az Ulefon Power gyári állapotban van, a gyárilag telepített launcher fut... gondolom ez az egy van rajta. Még a 2.1 androidos emlékeim szerint amennyi új launcheri telepítettem annál sz@rabb lett a működés. Lehet, hogy ma már ez nerm így van, de nem mertem ezzel kísérletezni.
Elég egyszerű feladatnak gondoltam, de megállt a tudományom, pedig a munkámhoz szükséges lenne egy csoport tagjainak a gyorshívási lehetősége.
Ezért szeretnék segítséget a tapasztaltabbaktól. -
Jank
tag
Akkor valamit nem jól csinálok.
A modulok menüpontban szereplő " közvetlen tárcsázás ikont - ikonokat raktam ki és rendeztem egy mappába a fő képernyőn. Rákattintva nem működik hanem kéri az engedély módosítást.... ez még érthető is és a kapott válasz szerint mentem az alkalmazásokhoz de ott nem találom ezt a " közvetlen tárcsázás " alkalmazást és így nem is tudom az engedélyeit változtatni.
Nem külső alkalmazást használok, hanem az droid 6.0 lehetőségeit.
Ha nem ez a megoldás a kíbvánt eredményhez, akkor osszátok meg velem.
Köszönöm az eddigi választ! -
KisTé
tag
Igen most sikerült nekem is és mindegyik levelen ugyanannyit mutat!
A Value adatokat le tudod ide írni Level 0-6ig mert azt lehet véletlenül elállítottam???Level 0 - 112
Level 1 - 136
Level 2 - 160
Level 3 - 184
Level 4 - 208
Level 5 - 232
Level 6 - 180Csak másold ki innen azt amelyik nem jó írd át az értéket és visszamentem !
-
Norby86
őstag
Oké.
"Dear Norbert,
I'm so glad you are interested in our products.
If you place an order, we can arrange for you to deliver the goods by direct transport, which is generally not charged, but it is required to pay a certain amount of freight.
If you do not agree, we can ask the supplier to see if can arrange the shipment from the eu warehouse, please contact us after 2-3 days"Igazából a középső mondatot nem értem, hogy milyen szállítás, hiszen én arról érdeklődtem, hogy mikor lesz az EU raktárban a készülékből. Illetve leírtam hogy én kínából nem tudom megrendelni,mert akkor plusz adót kell fizetnem. Erre jött ez a válasz.
-
woodlandarts
tag
Facebookra , instagramra akkor ponnt jo lessz
2 kérdésem lenne meg , melegszike magyon a telo itt 45 höfokra gondolok mert az Asus addig felmegy ,
Illetve a duppla kopp ès képernyö rajz müködike jol ès fel lehete cserèlni az also bal jobb gombok funkcioját ?
A telot a ping digitaltol rendeltem igy full magyar nyelvü lessz . -
woodlandarts
tag
Nem az eredeti tul sok volt a mega a feltöltèshez . Igazság szerint nekem nem az èesség a fontos hanem a szinek eltaláláaa , nem nagyitok bele igy elfogadhatonak láttam a lenti forum társ álltal belinkelt képeket .
Selfinek a beauty plusst szoktam használni .
Itt van egy kültèri foto .....
Ez beltérri ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged