- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
Cherry romot próbálta valaki? Állítólag stabilabb és kevésbé melegszik a telefon.
Ulefone-tól vettek pár powert és átcímkéztékFlare S5 Power
Közben jön a Power 2 is.
-
tatita
tag
válasz
Lenovo spec. #2398 üzenetére
Komolyan mondom, mióta felbukkantak az első rossz hírek a telefonnal kapcsolatban, minden nap lesem, az enyém mikor mondja be az unalmast. Titokban remélem, hogy nem fogja.
-
Lenovo spec.
csendes tag
Sziasztok.
A tinydealről rendeltem a telefont, valakinek van tapasztalata a garanciával kapcsolatban náluk? Nagyon haldoklik a telefon, az ujjlenyomat olvasó nem működik, úgy néz ki az akkumulátor is meg hasalt. Próbáltam már teljesen más töltővel, tegnap újra lett flashelve. 2016.04 hónapba vettem a telefont, de nem használtam rögtön..
Többet vártam volna ettől a telefontól :-\ -
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #2396 üzenetére
Én még azóta sem mértem meg pontosan
a sok hotspot használat mellett nem kapnék reális eredményt. Viszont biztosan jól bírja. Külön öröm számomra, hogy ezzel a telefonnal órákig tudom használni a navigációt, töltő nélkül és alig harap ki valamit az akksiból. Egyébként sem kell aggódnom. Ellenben ma olvastam akkumulátor problémákról is egy fórumon. Igaz nem sokat.
-
Bár most nem vittem túlzásba a nyomkodást, de ez sem rossz eredmény annyira azért sztem: 5 és fél nap, 7 és fél óra SOT, de sztem meglett volna a 8/ 8 és fél óra is, ha kicsit még nyomkodom. A grafikon végén azt a kis kiugrást ne nézzétek, 2 percet volt pc-re dugva, valamit rámásoltam, de a kis kurv@ egyből elkezdett tölteni
-
kesigomu
csendes újonc
Sziasztok! Eddig teljesen jól szuperál a teló. Egy dolog, ami zavar. A kocsi kihangosító rendszerével összekapcsoltam bt-n. Eleinte jól működött. Jelenleg viszont a hangot nem viszi át, de csak a telefonét. Zene megy, a híváslista is megjelenik, az SMS-ek is megjelennek a kocsi kijelzőn. Megnéztem a telefonon kapcsolódást követően a bt beállításokat, ahol minden ki van pipálva, csak a telefonhang nem. Azt viszont nem engedi becsekkolni. Nincs elképzelésem, hogy miért. Töröltem a bt kapcsolatot és újra párosítottam a telót a kocsi kihangosítójával, de azóta is ugyanez a helyzet. Valakinek valami ötlete?
-
whisky71
tag
válasz
nagyarcz #2383 üzenetére
Szia! Sajnos van, nekem is kijelző probléma volt-van. A panel bal felső széle színeződött el.
Szóval, először is kell nyitnod egy "ticket"-et a Gearbest support center-én. Ott leírod a problémát, csatolhatsz képet és elküldöd. 1-2 napon belül elméletileg válaszolnak. Nekem konkrétan sajnálkoztak és felajánlottak egy kisebb összegű jóváírást GB pontokban, mivel szerintük a hiba nem jelentős. Nem húzom a dolgot, három opciót ajánlottak, ebből én a kedvezményes készülékvásárlást választottam.
Ha szervizbe küldöd (neked szerintem ez az opció játszik), az Kínába fog történni, nem kevés pénzért, de ha Paypal-lal fizettél, ha jól tudom, térítést igényelhetsz a Paypal-tól. Ami fontos, ki kell tölteni a CN22-es nyomtatványt, ellenkező esetben visszafelé fizeted a vámot. Hogy pontosan hova kell címezni, azt a GB mondja meg. De az egész kiküldési procedúráról nagyon pontos leírásokat találsz a neten, szerintem itt is van ilyen fórum, ahol többet tudnak mondani.
A lényeg, hogy nyiss egy ticket-et az induláshoz. -
nagyarcz
tag
sajnálnám a telefont, már nagyon a szívemhez nőtt, nyúzom csak ez az érintő panel probléma ne lenne vele
-
nagyarcz
tag
sziasztok!
tavaly szeptember 22én lettem tulajdonosa az uleFone Power készüléknek, sajnálatos módon az érintőpanelje ment rottyra, az alsó rész nem reagál semmire, le is fotóztam. Gearbesten vásároltam. Tudnátok segíteni hogy lehet a lehető leggyorsabban visszaküldeni, mi a menete és mi kell hozzá? Van esetleg ezzel kapcsolatban valakinek tapasztalata? -
Bernath
tag
Újra húztam a romot a legújabbra+biztonsági frissítés. Tapasztalataim alapján valamivel jobb lett az aksi üzemideje,az újlenyomat olvasó viszont klasszisokkal frankóbb
Gyakorlatilag már teljesen használható max másodikra,de inkább elsőre felismeri a praclit. A sima 6.0-nál nálam nem így volt....
-
zitrone88
aktív tag
Nekem sikerült, fentebb képeket is tettem fel róla, tökéletesen illeszkedik az üveg rajta, de volt egy olyan felvetés is, hogy kicsit máshogy ívelődik ugyanaz a telefon itt-ott, szóval nekem szerencsém volt ez alapján. És igen, utána volt, hogy a cseretelefonon már másnak is sikerült, mert annak is passzolt.
-
typer91
újonc
Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy mi lehet a baj az üvegfóliával amit rendeltem? Eddig még mindig olyat sikerült vennem aminek a szélei nem ragadnak oda (íves kijelző miatt vagy csak simán a fólia vége nem ragasztós?). Ebay, Aliexpress ahonnan szoktam rendelni de eddig vettem drágábbat, olcsóbbat de egyik se passzolt. Kissé gusztustalan így a telefon
Köszönöm!
-
zitrone88
aktív tag
Nektek megy másfajta töltőkkel a töltés? Nokiával pl ugrál nekem, egyszer tölt, egyszer nem, kijelzőt ébren tartja, de ahhoz meg kevés a cekasz, hogy így töltsön rajt egy százalékot is normálisan. Samsung, 2A-es töltővel meg meg se nyikkan, pedig korábban töltöttem vele. Most meg semmi.. Gyári töltővel minden oké. Ötlet?
-
válasz
Meggyi001 #2368 üzenetére
Sima apk-s + root-os verzió, nem kell flash + twrp + terminal.
-
válasz
marthdavid #2367 üzenetére
Remélem, jó vége lesz az ügynek.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Más, mindenkinek: Szóval, úgy néz ki, hogy kicsit talán rá tudott tenni az akksi időre ez a cuccos. Az egynapi/egynapos akksi időt természetesen nem tudom lemérni, mert ugye nem tudom folyamatosan nyomkodni 13-18 órát át a telefont, (fizikai képtelenség
) de a 3/4 napos SOT idő növekedett valamennyivel, 6-8 óráról 9 és félre. Játék csak nagyon minimális volt benne, és több wifi mint adatkapcsolat, természetesen végig online minden, ami eddig is. Root és custom recovery kell hozzá (pl twrp).
Cikk: Jelentős mértékben megnövelhető az androidos telefonok üzemideje. XDA oldal: [link].
Installálás:
"How to install:
A flashable zip to be flashed via recovery, which installs scripts of the latest iterations of most profiles (some legacy profiles had to be eliminated for more convenience) and a master script that takes control of all the installed scripts and applies your desired profile at will as soon as you recall it via Terminal Emulator app and get guided by the on-screen instructions.
So to wrap it up:1- Download the latest AKT_Profile_vX.x.zip file
2- Reboot into TWRP recovery and flash the .zip file
3- After you boot up the phone, leave it to settle for a minute
4- Open up your favorite Terminal Emulator app
5- Grant it superuser permissions by typing in "su" without the quotes
6- After superuser permissions are granted, type in "AKT" without the quotes (yes capitalized)
7- Follow the on-screen instructions and information, don't worry they are very intuitive and easily understandable
8- Profit!"Előjön majd egy választó menü, ahol kiválaszthatjuk, hogy a telefon gyorsasága kerüljön e előtérbe, vagy az akkuidő, vagy balanszban legyenek e. Én az extrém akkuidőt választottam. Lassulást, laggolást nem tapasztaltam a telefon működésében. Van még további beállítások menü is.
-
marthdavid
csendes tag
Írtam az az akksi miatt a Gyártónak és a gearbestnek is.
Egyik válasz:
Hello,please reset your phone to factory data, fully charge and drain the battery 2 times, and then the battery performance will go normal.
Have a nice day!
Best RegardsMásik: Szerintem ők nem fogták fel teljesen mi a helyzet!
Dear Marth,
Thank you for very much for your order and also for kindly bringing the issue to our attention.
We wish to apologize for the difficulties you have been experiencing regarding the functionality of your device.Please kindly tell us following points:
1.How long can the battery last if the phone keep standby mode?
2.How long did you use for an average day on calling ,Internet, listening to music, play games?For most of smart phones,it is normal the battery can only last one day.The more time you have used the phone,the battery will last short.
We have some suggestions for you:
1.Close unused apps when you don't use the phone.
2.Don't connect to Internet all the time.
3.Use phone after the battery is full charged.
Please kindly review our warranty here : http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html.
Thank you for your understanding.Szerencsére kaptam közben egy cégest,szóval annnyira nem gáz,hogy haldoklik. Csak az nem bírja másfél napot
Először kipróbálom amit írt a gyártó,aztán ha az sem,akkor rendelek egy akksit aliról..
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2364 üzenetére
Én a tabletem 2 amperes töltőjét használom elég gyakran. Nem olyan gyors, mint a sajátja, de jól tölti.
-
válasz
HuaweiU8500 #2364 üzenetére
A 49 sztem nem gáz.
-
-
zitrone88
aktív tag
Mindig leírom, de mindig szinte lehülyéznek, pedig csak azt mondom, amit az okosok
A lítium akkuknak az tesz a legjobbat, ha minél gyorsabban töltődnek, paradox módon viszont a hő nem tesz jót nekik. Azt kell kitalálni, melyik károsítja jobban az akksit, a forróság, vagy a lassú töltés. Azt is tudni vélem, hogy 80 és 90% között érzik a legjobban magukat, így meg lehet próbálni ebben a tartományban tartani, ezzel is kímélve az akkut. (Erre szokták mondani, hogy honnan veszem, hogy a 100% eleve nem 90%, stb stb.. Sehonnan
Úgysem fogja senki 80 és 90 között tartani, tökmindegy..)
Azt már magamtól hozzátenném, hogy jellemzően azért használunk ilyen telefont, mert olcsón kapunk jót, és nem fáj annyira, mintha az ájfón menne tönkre 200ezerért, ha kileheli a lelkét, ami megjegyzem jó eséllyel fog megtörténni még az akkumulátor életciklusa alatt. Én imádom ezt a telefont, és bárcsak soha nem menne tönkre, de sajnos eddigi tapasztalataimból kiindulva majd jön váratlanul valami ökörség, amit produkál, és ki kell majd dobni, jó akksival -
tatita
tag
Szerintetek a gyorstöltés mennyire nyírja az akkut?
-
B_I_G
tag
jelentem kivitelezhető minimális forrasztási tapasztalattal a hangszóró csere.
hegyes páka kell hozzá, nagyon közel vannak egymáshoz a forrpontok, de 2500ftért újra szól a telefonom -
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2353 üzenetére
Hát igen, de így vágunk bele mindenbe
-
tatita
tag
válasz
HuaweiU8500 #2351 üzenetére
Valószínűleg áldoznék rá a többéves gondnélküli használat reményében
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Mini-ITX
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest