- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatita
tag
válasz
Meggyi001 #2396 üzenetére
Én még azóta sem mértem meg pontosan
a sok hotspot használat mellett nem kapnék reális eredményt. Viszont biztosan jól bírja. Külön öröm számomra, hogy ezzel a telefonnal órákig tudom használni a navigációt, töltő nélkül és alig harap ki valamit az akksiból. Egyébként sem kell aggódnom. Ellenben ma olvastam akkumulátor problémákról is egy fórumon. Igaz nem sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Ford topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint
- Asztalos klub
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest