- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolorado
tag
Korábban volt szó a tokokról. Ma érkezett meg az alábbi, természetesen kínai tok.
Flip tokból csak ezt az egy típust ("OCUBE") találtam, úgyhogy a legolcsóbbat rendeltem. A műanyag része nagyon tetszik, jól illeszkedik (nekem pl. a "gyári szilikon tok" mozgott rajta), jó helyen vannak a kivágások, elég masszívnak is tűnik.
Erre a műanyag részre van ráragasztva egy elég vékony PU műbőr külső rész. A ragasztása nem tűnik túl erősnek, és a külső részen mintha máris meg lenne pár helyen szakadva. Biztos hamar le fog rongyolódni.
Cserébe a belső része legalább jó puha. Bár a belső réteg is elég vékonynak tűnik, szvsz hamar le fog kopni a műanyag merevítésig.
Letámasztható, megáll, nem igazán csúszkál.
Szóval nem egy nagy eresztés, de a gyári szilikonnak hazudott izénél mindenképp jobb. 1300 forintért nem kell csodát várni, annyit azért talán megért. Ráadásul amikor rendeltem, nem is volt más típus Ulefone Powerhez.
Az ujjlenyomatolvasót meg kell tanulni használni. Ha megfelelően viszed be az ujjlenyomatot, és megfelelően teszed rá az ujjad, akkor szinte mindig működik. Most nyomkodtam meg: 10-ből 10-szer nyílt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest