- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- iPhone topik
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
mhydas99 #2151 üzenetére
Na az ilyen kedvezményes dolgok nálunk pont kb. soha nem szoktak bejönni, még akkor sem, ha maga a szolgáltatás megy.
Van itt kiherélt Microsoft Rewards, meg Google Opinion Rewards ami üres... szóval nincsenek illúzióim itt mit hoznak be a Samsung-os kedvezményekből.
BTW ha valaki még nem kapta meg a telefont, hogy saját maga szét tudja szerelni (persze csak miután lepattintotta a kamera gyűrűket) addig tudja nézegetni a Jerry gyerek szétszedős videóját.
Úgy tűnik, van ott coil az S-Pen töltéshez... -
válasz
mhydas99 #239 üzenetére
Mert a te TCL tévéd tudja a google cast-et. A mi TCL tévénk nem ismeri a google cast protokolt. A Samsung azt használja a tévével való kapcsolathoz. Az LG tévénkben van google cast támogatás, ezért azzal megy a vezeték nélküli dex. Viszont a Huawei nem ezt a protokolt használja képátvitelhez, hanem valamelyik másikat, ami nem meglepő módon a szintén kínai TCL tévével remekül működik.
-
DithenS
senior tag
válasz
mhydas99 #224 üzenetére
Szoftveres támogatás se nagy cucc ma már, még a 150k-s Honor telefonom is 3 android főverziót és 5 év biztonsági frissítést ad, és egyre többen adnak ennél is többet a középkategóriában is. Ez az AI meg nekem akkora baromság, a telefonomban is benne van, de kb csak fotókból való betű másolására használom. De ezen kívül semmi mást.
-
janeszgol
félisten
válasz
mhydas99 #226 üzenetére
De nem az a lenyeg, hogy ki erte utol a Dexet. Sok gyartot amugy sem erdekli, nincs is asztali mod. Hanem az a lenyeg, hogy a Dex jo volt es szar lett. Mint sok minden a Samsungnal mostanaban.
Magyar nyelv vesztes a One UI 6-nal. A Google uzenetek az alapertelmezett, a Samsung uzeneteket kulon kell beallitani hozza. Ami regen 1-2 szinten volt kapcsolhato, az most 3-4-5 szintes lett.
Haromfele vezerlesbol egyet elvettek az AI vagy a Bixby miatt csak ugy.
Akkor most direkt visszafogtak az A15-ot, hogy avval adjak el az uj telokat. -
válasz
mhydas99 #226 üzenetére
Ezt a dexet ne akarja utolérni egyik gyártó se. A Huawei P30-on rendszeresen használtam a desk módot kábel nélkül LG és TCL tévén is. Ez a butított dex leszoktatott a telefon számítógépként használatáról. Ráadásul a TCL tévére nem is tud csatlakozni az S23 kábel nélkül. Szóval nekem többszörös visszalépés az S23 egy öt éves Huawei P30-hoz képest. Se kamerában se dex-ben nem tudja azt a Samsung amit a P30. És amint látom az S25-re se lett jobb a helyzet.
-
qltsar
veterán
válasz
mhydas99 #222 üzenetére
Sokan ezeket elfelejtik, vagy valoszinuleg nem is hasznaljak.
Good Lock-ot, meg nem is emlitetted, pedig a tobbi gyartohoz kepest ez is iszonyat sokat dob a konfiguralhatosaghoz.
Lehet kijonni szuperszonikus kamerakkal, akkuval, 5 ev frissites igeretekkel masik gyartoknal, szuper, de akinek a szoftver minosege es konfiguralhatosaga a fo szempont annak nem kerdes a Samsung.
Ezekre tesztekben sem ternek ki az esetek donto tobbsegeben sajnos.
Ez rossz is egyben, mivel a szoftveres konkurencia hianyaban, Samsung egyszeruen ellustul az alap (AI) nelkuli szoftveres innovacioban.
-
válasz
mhydas99 #222 üzenetére
A dex is ugyanúgy visszafelé fejlődik mint az egész telefon. Az S9-en még olyan dex volt, amivel linuxot lehetett használni. Aztán megvettem az S23-at, rádugtam dokkolóval egeret billentyűzetet, rákötöttem az 50"-os tévére, elindítottam a dex-et és néztem mint aki rossz ajtón nyitott be. Se linux támogatás se normális, használható nézet az appoknál. Nézd meg dexen pl. a youtube-ot. Hát annál még a telefontükrözés is átláthatóbb kinézetet ad. Pár napig vacakoltam a dex-el, aztán vettem egy használt NUC-ot, azt kötöttem tévére. Igy van linux, van windows, minden alkalmazás átlátható, és tökmindegy milyen a telefon.
-
prolad
addikt
válasz
mhydas99 #127 üzenetére
Abban egyetértek hogy a jó szoftver nagyon fontos. De egy csúcsmodellnél a hardver és szoftver is a legjobb kell legyen, ne legyenek ekkora kompromisszumok a konkurenciához képest. Emellé egyrészt a Samsung szoftveres előnye olvad a konkurenciával szemben (bár még mindig a legjobbak között van), másrészt ha ugyanazt a szoftvert megkapom a 2 évvel korábbi hardveren is, akkor minek vegyem a legújabbat. Legyen szó az AI képességekről (aminek egy része amúgy is Google-lel közösen készül és idővel alap Androidos feature lesz), akár bármilyen más szoftveres újításról. Vagy épp a szoftveres supportról, remek a 7 év támogatás, de ahhoz olyan hardver is kell, amit 7 évig akarok használni.
-
ddaydome
senior tag
válasz
mhydas99 #128 üzenetére
A 3. legnagyobb gyártó már. Szóval ők fejlődési pályán vannak. Ha a többiek nem lépnek valami nagyot, akkor bizony egy pillanat műve és már nem lesznek menők.
Amúgy egyik fiatal (20-n éves) Iphone fan ismerősöm sincs elájulva a mostani Iphoneoktól, inkább maradnak még 13/14-nél. És egyik sem érzi azt, mint régen, hogy Úristen ezt most nagyon kell. Samsung dettó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest