- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Á találtam jó kis progit ami ismeri a bin/cue formátumot is és jó kis oldal a cd emulálás témában. Bővebben: link
-
Batman
őstag
köszike,kiprobaltam de nem tolti le a gmailes leveleim pedig mindent ugy csinaltam ahogy az utmotatoban van ..
hat kernel forditasban nem tudok segiteni annyira meg nem vagyok majer , majd egszer
nekem rendesen olvassa ntfs-t bar mikor vint inditok nekem is elindul a chkdsk.
2.6-os kernel a legjobb tudomasom szerint nem tudja irni az ntfs-t bar lehet neten talani olyan segedprogikat amivel tobb kevesebb sikerrel lehet irni linux alatt ntfs-t, probalj ki parat ha nagyon akarod
Szerintem annyir nem fontos mundjuk kenyelmi szempontbol jo lenne, de win tudja olvasni linuxot ha onnet akarok valamit nezni atmasolom, linux is tudja wint, plusz a win-em egy 20gb-os fat32 particion van ide tudok linuxal is irni valamit ha nagyon kell -
Veron
addikt
ilyenkor amikor hibakrol irtok jo lenne ha leirnatok h hanyas versiojával volt probléma, ha meg vmi hardware gaz van akkor legalább a kernel verioját le kéne irni, úgy talán többet tudnának segiteni.
Valknutbol hányas versio van fent? (én használom a valknut-ot de nem tom h ez muxik e rajta mert még nem néztem) Célszerű mindig a legfrissebbet hasznáni mindenből, hatha javítottak mar azt a hibat..
Amugy csomagkezelésről meg annyit h én ugyan már rég lattam uhu-t de ugy rémlik h van apt csomagkezelője, ami elég jol használható (ugyan karakteres de ennyit ki lehet birni).
pár alap parancs: apt-get install ''csomagnev'' -> felrakja a csomagot es a függőségeit is)
csomagra igy lehet keresni: apt-cache search ''csomagnev''
Persze van olyan program ami nincs benne csomagban az kulon kell felrakni de amibol van csomag azt jobb csomagként felrakni mert kesobb könnyebben frissithető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest