- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Á találtam jó kis progit ami ismeri a bin/cue formátumot is és jó kis oldal a cd emulálás témában. Bővebben: link
-
Vitus
őstag
Hi!
Milyen cd képfájlokat lehet mountolni csak iso-t? Nincs valami segédprogi amivel lehet másfajta képfájlokat is mountolni? -
Vitus
őstag
Hello!
A clamav nevű vírusírtó alapban van az uhu-ban.......... Azt szeretném kérdezni ezt nem lehet úgy beállítani, hogy folyamatosan ellenőrizzen? Meg az email-ek ellenőrzésére, hogyan lehet rábírni?
ui:. Quake3-ban hogyan lehet fps-t ellenőrizni mert ez vagy 5000fps-el megy követhetetlenül gyors.
[Szerkesztve] -
Vitus
őstag
Thunderbird a legjobb szerintem én xp-n és linuxon is azt használom.
Bővebben: link -
Vitus
őstag
Hella!
Nos minden faintos pár dolgot leszámítva. Szeretnék egy kernelt cserélni, hogy ne i586-ra legyen fordítva mint az alap hanem az Athlonomra ezt hogyan tudnám megtenni? Mplayert már újra raktam az én gépemre optimalizálva mert voltak problémáim vele és most faintos de gondolom ez bonyolultabb. A másik, hogy ntfs filerenszert nem olvassa rendesen véletlenszerűen egyszerűen befagy a másolás holott elvileg tökéletesen kellene olvasni és amikor indítom az xp-t az a chkdsk-val indul.Létezik, hogy a 2.6-os kernel tudja valamelyest írni az ntfs-t és ez nincs letiltva az uhu 1.2-ben? 1.1-nél nem volt probléma ezzel. Szóval egyelőre ennyi lenne.
thx
Vitus -
Vitus
őstag
Bővebben: link
Itt nézzél szét. Letöltöd ---> ctrl+alt+f1 ---> login:root ---> service gdm stop ---> ctrl + alt backspace (kilövi az x-et) ---> futtatod az installt ---> service gdm start --> loginolsz a saját felületedre beállírások/UHU vezérlőpult, itt kiválasztod a feltelepített ati drivert a megfelelő felbontást és frekit ---> használod.
[Szerkesztve] -
Vitus
őstag
Ide is beírom végülis uhu 1.1-ről van szó.
Szóval átnéztem a log-ot és amikor bekapcsolom a sata ntfs particiós winyót akkor jó percet áll bootoláskor és ezt írja: ....Hint: Insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters. És írja, hogy részletesebben a logban tudok olvasni a problémáról.
A logban igazándiból minden rendben ezt írja több sorba:
Mar 7 12:07:20 localhost kernel: sr1: CDROM (ioctl) reports ILLEGAL REQUEST.
És itt van egy perces kiesés a logolásban is. Csak azt nem tudom ennek mikoze ahhoz hogy a sata winyó be van e kapcsolva vagy nincs. Ütközne a sata vezérlő megszakítása valamelyik cd meghajtójéval? Mit tehetek, hogy megszünjön ez a jelenség?
Más: Felraktam a valknut-ot. Abba beállítottam a feltöltési sebességet 12kb/s-ra és nagyon nem csinál semmit megy fel max-al az anyag és teljesen lebénitja a letöltésemet. Más megoldás? Vagy ötlet miért nem müködik rendesen? Esetleg valamilyen más limiterprogramot tud valaki mondani? -
Vitus
őstag
Amikor bootol és várni kell vagy 3 percet kiír valami hibaüzenetet de a logokban nem találom és nagyon gyorsan elkapja nem tudom elolvasni se megállítani. Nincs valami parancs amivel vissza lehetne nézni a bootoláskor mik történnek?
-
Vitus
őstag
Hello! Az lenne a kérdésem, hogy van két winyóm. Az egyiken uhu a masikon xp. Az xp sata winyón van és ki szoktam kapcsolni a vezérlőt ha linuxal indulok így teljesen független a két rendszer. Az lenne a gond, hogy szeretnék átmásolni onnan videokat, zenéket a linuxra (úgy tudom olvasni tudja az ntfs file rendszert a linux). De amikor bekapcsolva van a sata winyó akkor nem bootol be a linux gondolom driver kellene neki. Hogyan? Mikor? Merre? Mennyi?
Ennyi lenne a kérdésem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest