- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Macrodroid
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
ilyenkor amikor hibakrol irtok jo lenne ha leirnatok h hanyas versiojával volt probléma, ha meg vmi hardware gaz van akkor legalább a kernel verioját le kéne irni, úgy talán többet tudnának segiteni.
Valknutbol hányas versio van fent? (én használom a valknut-ot de nem tom h ez muxik e rajta mert még nem néztem
) Célszerű mindig a legfrissebbet hasznáni mindenből, hatha javítottak mar azt a hibat..
Amugy csomagkezelésről meg annyit h én ugyan már rég lattam uhu-t de ugy rémlik h van apt csomagkezelője, ami elég jol használható (ugyan karakteres de ennyit ki lehet birni).
pár alap parancs: apt-get install ''csomagnev'' -> felrakja a csomagot es a függőségeit is)
csomagra igy lehet keresni: apt-cache search ''csomagnev''
Persze van olyan program ami nincs benne csomagban az kulon kell felrakni de amibol van csomag azt jobb csomagként felrakni mert kesobb könnyebben frissithető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Dell Latitude 9410 i7 / 16GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijelző Profi gép, kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Célszerű mindig a legfrissebbet hasznáni mindenből, hatha javítottak mar azt a hibat..