- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Új lapkakészlettel frissített a Vivo V60 Lite
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veron
addikt
ilyenkor amikor hibakrol irtok jo lenne ha leirnatok h hanyas versiojával volt probléma, ha meg vmi hardware gaz van akkor legalább a kernel verioját le kéne irni, úgy talán többet tudnának segiteni.
Valknutbol hányas versio van fent? (én használom a valknut-ot de nem tom h ez muxik e rajta mert még nem néztem
) Célszerű mindig a legfrissebbet hasznáni mindenből, hatha javítottak mar azt a hibat..
Amugy csomagkezelésről meg annyit h én ugyan már rég lattam uhu-t de ugy rémlik h van apt csomagkezelője, ami elég jol használható (ugyan karakteres de ennyit ki lehet birni).
pár alap parancs: apt-get install ''csomagnev'' -> felrakja a csomagot es a függőségeit is)
csomagra igy lehet keresni: apt-cache search ''csomagnev''
Persze van olyan program ami nincs benne csomagban az kulon kell felrakni de amibol van csomag azt jobb csomagként felrakni mert kesobb könnyebben frissithető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Elektromos autók - motorok
- Horgász topik
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Célszerű mindig a legfrissebbet hasznáni mindenből, hatha javítottak mar azt a hibat..