Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitus
őstag
Ide is beírom végülis uhu 1.1-ről van szó.

Szóval átnéztem a log-ot és amikor bekapcsolom a sata ntfs particiós winyót akkor jó percet áll bootoláskor és ezt írja: ....Hint: Insmod errors can be caused by incorrect module parameters, including invalid IO or IRQ parameters. És írja, hogy részletesebben a logban tudok olvasni a problémáról.
A logban igazándiból minden rendben ezt írja több sorba:
Mar 7 12:07:20 localhost kernel: sr1: CDROM (ioctl) reports ILLEGAL REQUEST.
És itt van egy perces kiesés a logolásban is. Csak azt nem tudom ennek mikoze ahhoz hogy a sata winyó be van e kapcsolva vagy nincs. Ütközne a sata vezérlő megszakítása valamelyik cd meghajtójéval? Mit tehetek, hogy megszünjön ez a jelenség?
Más: Felraktam a valknut-ot. Abba beállítottam a feltöltési sebességet 12kb/s-ra és nagyon nem csinál semmit megy fel max-al az anyag és teljesen lebénitja a letöltésemet. Más megoldás? Vagy ötlet miért nem müködik rendesen? Esetleg valamilyen más limiterprogramot tud valaki mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Yézi: Blekk Frájdéj
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- iPhone topik
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest