- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
Új hozzászólás Aktív témák
-
koenig
aktív tag
válasz
--=Gefi=-- #3074 üzenetére
Lehet én tudom rosszul, de 2.6.x kernel óta nincs szükség erre.
-
-
koenig
aktív tag
-
koenig
aktív tag
válasz
wedlock #3043 üzenetére
Engem biztos nem sértettél meg.
Inkább kiadok 30 ezer jó magyar forintot egy MS Vistáért,minthogy ezzel a a szarral vesződjek... ezt viszont nem kellene. Nem a fejlesztők tehetnek arról, hogy nem nyílt forrású a Microsoft ''találmánya''. És arról sem, hogy képtelen vagy egy csomagot telepíteni, még csak forrásból sem kell telepítened, mert elkészítette más helyetted.
A többiről nem is beszélve, de mindenkinek jobb lesz, ha maradsz a windowsnál. -
koenig
aktív tag
válasz
wedlock #3041 üzenetére
Szia!
Az ntfs zárt forrású, ezért alapból nem lehet írni. Van erre egy ntfs-3g nevű program, ami képes kezelni. Nem tökéletes - hiszen csak ''találgatnak'', hogyan épül fel -, de használható. Látogass el ide: http://uhu.linux.hu/ és a leírtak alapján tudod majd telepíteni a ntfs-3g csomagot. Használatáról: http://www.ntfs-3g.org/ itt találsz leírást.
És ne használd rootként a rendszert! Ha kell a jogosultságok miatt, inkább terminálban lépj át root módba. -
koenig
aktív tag
Szia!
Synaptic - csomagkezelő. Ezzel tudsz grafikusan telepíteni-eltávolítani csomagokat.
konzol illetve terminálban pedig: apt-get és dpkg (ez csak akkor, ha tudod mit csinálsz)
TC-hez hasonló programok: emelfm2, gnome-commander, krusader. Én a krusadert használom és terminálban pedig mc - ez az alap fájlkezelő.
Frissítened kell az uhu-vezérlőpultot (Synaptic) és akkor tudod állítani. Ha mégsem menne akkor ati-amd honlap, letöltöd a meghajtót és feltelepíted. Ez egy kicsit macerás, ha odafigyelsz sikerülni fog.
van-e olyan program, amivel routeren keresztül az XP-s gépemről az adatokat átudom lőni ( total com.-ban ez megy )? megosztásra gondolsz? Akkor Samba, olvass utána. uhu-vezérlőpult - hálózati beállítások.
néhány fontos oldal:
uhu-levelezőlista:[link]
uhu extra csomagok:[link] -
koenig
aktív tag
válasz
attilam #3012 üzenetére
Szívesen.
Én nem igazán használtam. Régebben kisérleteztem vele, de annyira nem tűnt számomra logikusnak, hogy néhány hajszál elvesztése után lemondtam róla
Most is csak annyira próbáltam ki, hogy ne hibás csomagot adjak ki. A másik amit használtam az a linuxdcpp.
Karakterkódolás meg lehet benne állítani, ha jól emlékszem. -
koenig
aktív tag
Lépj ki konzolra állítsd le az X-t.
service (g,k,x)dm stop, amelyiket használod. vagy init 3.
rmmod rivafb, nvidia(fb) ilyesmik eltávolítása; lsmod - segít, hogy mik vannak betöltve.
chmod +x nvidia*
./nvidia
Lehet, hogy valamit majd le akar tölteni ne engedd neki
Aztán ha kész, újra lsmod.
Ha betöltőttek a szükséges modulok, service (g,k,x)dm start.
glxinfo
szerintem az xconfig már benne van, de telepítés után többet fogunk tudni. -
koenig
aktív tag
válasz
legendary #2999 üzenetére
Szia!
Talán azért, mert nem windows-s exe fájl. Az ati oldalán le van írva egy általános telepítési útmutató.
Mindig olvass mielőtt telepítesz.
kilépsz konzolra ctrl+alt+F1-F6
belépsz root-ként
beírod service gdm stop
rmmod radeon(fb) - mindkettőt eltávolítod, ha van
rmmod drm
(lsmod - betöltött modulok)
chmod +x ati-amit-letöltöttél.run
./ati-*.run - pont van az elején
modprobe fglrx
aticonfig --initial
aticonfig --resolution=0,1024x768,800x600 - ami neked kell azt írd be.
service gdm start
elvileg kész. -
koenig
aktív tag
Telepítés se semmi, pár perc azt kész
Én is próbálgattam a régi uhukat. Még a teszt, rc, snapshot verziókat is. Most is dev alól írok
Volt még egy kedvencem, a gentoo. Csak lassú gépen pont az előnye a hátránya. Mire lefordítottam egy türhető rendszert...elmehettem nyaralni. Most, hogy csomagokat is tudok készíteni az uhu-hoz rájöttem, úgy optimalizálhatom a csomagokat ahogy akarom. Szóval nekem bejött, bár nem támasztok nagy igényeket vele szemben, kisebb játékok, net, filmek, zene...ilyesmik. -
koenig
aktív tag
Szívesen.
Válaszolok majd, ami tőlem kitelik
Azt megkérdezhetem miért választottad az uhu-t?
Most leginkább az ubuntu a ''sláger'' (bár én elég gagyinak és idegesítőnek találtam) ehhez sokkal több info és csomag van. Én örülök neki, ha uhu-t használsz, csak tudnod kell, hogy kevesen vagyunk, leginkább a levelezőlistákon és más fórumo(ko)n. -
koenig
aktív tag
Synaptic - Frissítés - Keresés - Kiválasztás - Kijelölés telepítésre (jobb egérgomb) vagy két katt (bill. komb. ctrl+i) - Alkalmaz. Most valószínüleg törött csomagként jeleníti meg a synaptic az amsn-t szedd le mielőtt telepítéshez fogsz.
Mindenki elkezdte valahogy, én suse 6.2-3. Kissé fapados volt, aztán sajnos sok egyéb miatt le kellett mondanom a linuxról. Most mondhatom azt, hogy valamennyire értek hozzá vagy inkább, tudom használni. -
koenig
aktív tag
A legfontosabb: A .deb csomag nem uhuhoz készült!!!
A másik: felejtsd el a kpackagest. Synaptic, apt-get használata. (dpkg -i is használható, de csak akkor ha már belejöttél vagy nem érdekel a következmény)
aMSN van uhu csomagban és sok minden más is, uhu.linux.hu. Csak megfontoltan telepíts vagy frissíts innen, mert ez nem hivatalos. A csomagkészítők (köztük én is) csak kedvtelésből, jószándékból teszik elérhetővé.
Ha olyan programot szeretnél feltenni ami nincs csomagban akkor mindig a forrást vagy telepítő verziót esetleg csak ''kicsomagolós''-t tegyél fel. Vagy kérd az lists.uhulinux.hu - haladó levelezőlistán, csomagigénylés címszóval.
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
válasz
spiderke #2967 üzenetére
Szia!
Nem egészen értem. Ha internetrádiót szeretnél hallgatni akkor bármelyik zenelejátszó (audacious, bmpx, xmms) tud ilyet. Beírod az ip címet és menni fog.
A másik kérdésedre: mdf2iso megtaláltad akkor csak kérd meg a készítőt, csomagolja át 2.0-ra. (uhu.linux.hu) Ha ő nem érne rá, stb. akkor szólj nekem és becsomagolom.
Aztán mount -o loop módszer.
(levlisták: [link]) -
koenig
aktív tag
válasz
remejan #2963 üzenetére
Szia!
Neked is ajánlom olvasd el:[link]
1. A nyomtatód sajnos nem támogatott, itt megnézheted milyen nyomtatók támogatottak linux alatt [link] Próbálgasd talán vmelyik canon meghajtóval elindul. (canon egyáltalán nem támogatja a linux ''világát'')
2. Amennyiben a másik merevlemez ntfs, nem fogja tudni írni, cak külön program segítségével. (miért kell másikra írni?) -
koenig
aktív tag
-
koenig
aktív tag
-
koenig
aktív tag
válasz
hektor24 #2919 üzenetére
A vezérlőpultban van ''Teszt'' gomb, használtad? A beállítás csak az X újraindítása után érvényesül. A gnome-vezérlőpultban van ''képernyő felbontása''. Valamint az xrandr parancs segítségével is lehet.
Ha nem megy kézzel szerkeszd a /etc/X11/xorg.conf fájlt.
Az nvidia drivert sztem tedd fel, abban van nvidia-settings vagy vmi ilyesmi, azzal sokmindent tudsz állítani. -
koenig
aktív tag
válasz
rétisün #2914 üzenetére
Ha nincs türelmed az nagy baj. Sztem először döntsd el miért is szeretnél linux-t használni.
Minden disztribúcióval lesznek ''gondjaid'', amit majdnem mindig neked kell megoldani. Ha olyat szeretnél ami nagyon hasonlít a win-hez, próbáld ki ezeket: suse, mandriva, ubuntu majdnem mindent megcsinál helyetted, szinte minden program elérhető, de sztem, számomra ezek nem nyújtanak semmi egyedit, kihívást.
Természetesen Te döntöd el melyiket használod, próbálj ki minél többet. -
koenig
aktív tag
Szia!
Mint kezdőnek, ajánlom először ezt olvasd el [link]
A felbontást telepítésnél nem állítottad be? Videókártya típusa?
Az uhu-vezérlőpult (uhu-control-center) grafikus felület-nél állíthatod be.
terminálból, gyors elérés: xorg-config, ha nem találnál megfelelő paramétert, az
/etc/X11/xorg.conf fájlt kell szerkeszteni.
Az xrandr parancs kiírja a választható értékeket.
A wlan: pontos információ kell a chipről. és arra rákeresni a neten.
egy lista, talán benne van a tied is:[link]
A többi linuxos topicban, fórumon is olvasgass, valamint a uhu levelezőlistán:
[link] -
koenig
aktív tag
válasz
rétisün #2907 üzenetére
Grafikus felületről nem működik a meghajtó telepítése, csak konzol módban.
lsmod - kilistázza a betöltött modulokat, ha nincs köztük nvidiafb vagy rivafb akkor értelemszerűen nem kell eltávolítani.
a service gdm stop vagy init 3: azért kell, hogy ne használja semmi az X-t, mert akkor nem települ a driver. -
koenig
aktív tag
válasz
hektor24 #2901 üzenetére
Szia!
1. Igen, amit leszedtél azt már nem kell telepíteni. De, uhu.linux.hu oldalra felmész, figyelmesen elolvasod, majd rákeresel a ''firefox''-ra.
Telepíteni a dpkg -i parancssal lehet, de előtte szedd le a régit.
2. A honlapon csak ki kell választani, csak win helyett linux-t jelölsz ki.
Ha nem találnád:
[link]
Feltelepíteni (root mód):
1. chmod +x nvidia-akármi.run (futtathatóvá teszed)
2. rmmod nvidiafb, rmmod rivafb (eltávolítod a modulokat)- ezeket az uhu-control-center-ben le kell tíltani, hogy ne töltse be indulásnál!
kernelmodulok - meghajtók - videó között találod meg.
3. kilépsz a grafikus felületről ctrl+alt+f1, belépsz root felhasználóként.
4. elindítod a drivert: ./nvidia-akármi.run
5. újraindítod, belépve futtatod a glxgears parancsot (ez egy pici tesztprogi), ha jó sok az érték akkor jó valamint:
glxinfo parancs itt a lényeges a direct rendering: yes
Ha elakadsz nem kell megijedni, egyszerűen újrapróbálod, kérdezel, utánaolvasol.
Az uhu levelező listát is ajánlom, innen sokat lehet tanulni:
[link]
rétisün: gratula!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
válasz
rétisün #2897 üzenetére
Szia!
Töltsd le az ftp.uhulinux.hu-ról a legújabb uhu-dialer csomagot majd telepítsd fel.
root: dpkg -i /ahova/letöltötted/amit-letöltöttél
aztán lépj be a uhu-control-center-be ''hálózati kártyák'' itt automatikusról tedd kézire. (Ha nincs hálózati cím, írd be).
kilépsz, uhu-dialer, beállítod majd tárcsáz.
Ha nem működne, próbáld leállítani a network-manager-t és/vagy pppoe-setup.
uhu-cc-ben kiválaszthatod, hogy automatikus elinduljon boot-nál. -
koenig
aktív tag
Szia!
1. Ez lehet szolgáltató függő. De érdemes a frissítéseket felrakni.
2. Ezt neked kell tudnond, telepítésnél kérte, hogy válasz egy meghajtót majd Teszt és ha minden jó akkor tovább lépsz.
Most az uhu-control-centerben állíthatod át, a radeont válaszd. Ebben gyárilag van 3d és a te kártyádhoz már nem ad ki az ati új drivert. A legutolsó 8.28.8, ezt még felteheted, ha akarod. Kicsit nehéz, de nekem és már sokaknak sikerült
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
Akkor sorban.
A $ terminálban a prompt illetve a konzol módban. Figyeld meg, hogy felhasználóként és root-ként más! windows alatt vmi > ilyesmi, már nem is tudomEzeket sztem tudnod kéne, ha tanultad.
A readme szerint (letöltöttem és elolvastam), leegyszerűsítve:
tar - kicsomagolod a fájlt
cp - másolod a fájlt
chmod - fájlok, könyvtárak jogainak módosítása
make config - konfigurálja, meghatározza a forráskód lefordításához szükséges adatokat
make all - konfig alapján lefordítja a forrást
cp - másol
dos2unix - elkészíti a megadott fájlt átkonvertálja, cp másol
az elkészített, lefordított modult be kell tölteni, hogy tudd használni
ifconfig - hálózati interfész beállító, módosító, kijelző -
koenig
aktív tag
én állandóan csalódom a linuxban. Mert még windowsosan gondolkodsz.
Neked is leírom: A Linux nem Windows!! Ne akard, hogy olyan legyen, semmilyen tekintetben!!
meg van olyan parancs, ami a readmeben van a parancsértelmezőben meg nincs Parancsok egyszerű felhasználók számára korlátozott, sok csak root joggal érhető el!! Ő mindent megtehet, el is ronthatja a rendszert, ezért nem kap meg minden parancsot egy átlagos felhasználó.
Leírások pedig egyre érthetőbbek lesznek, ha folyamatosan tanulsz.
A disztribúció választásban részben egyetértek veled, ha ez tetszik neked ezt használd. Mindegyikkel lenne probléma amit ugyanúgy Neked kell megoldani.
Sőt, ha kérdezel még segítenek is megoldani.
Viszont frissebb verziót érdemesebb használni, hiszen sok hibajavítást, új dolgokat tartalmaz, újabb eszközöket támogat.
Szerintem semmi jó nincs a linuxban.
Teljes mértékben Tőled függ, hogy akarod használni vagy sem, Szabad Szoftver! Ha igen, akkor viszont tanulnod kell! -
koenig
aktív tag
Hupsz! ezt én is elfelejtettem, szóval uhu 1.1. Én alapból uhu 2.0-ban gondolkodtam, megnéztem a modulokat és nekem vannak ilyenek.
Költői kérdés: Miért nem 2.0?
Ha maradsz az 1.1 nél kénytelen leszel forgatni. Kicsomagolod, majd belépsz a ''Module'' könyvtárba és elolvasod a ''readme'' fájlt.
Találtam egy módosítást is:
Ebben a ''artmp_def.h'' fájlban, (mielőtt bármit tennél) megkeresed ezt a részt:
''#define RT73_USB_DEVICES {'' \ - alján keresd
ide írd be:
{USB_DEVICE(0x07d1,0x3c03)},
Aztán mehet a forgatás. -
-
koenig
aktív tag
Neked sztem nem ez kell. Ha jól írtad akkor c1-s verziód van ez meg b1.
Itt egy link:
[link]
innen szedd le a ''RT2571W/RT2671'', usb-re katt.
Ha letöltötted terminálba beírod: su - (ezzel rendszergazda leszel)
Aztán ''mc'' megkeresed a letöltött fájlt és ''enter'', (mint a totalcommander ez is mc könyvtárnak kezeli a tömörített állományt), kimásolod vhova.
Várj csak! Biztos nem látja a rendszer? Nézd meg uhu-vezérlőpult-hálózat kártyák -
koenig
aktív tag
válasz
Metalwarrior #2857 üzenetére
Szia!
Milyen hangkártya? Felhasználó - root, egyiknek sem?
terminálba írd be ''alsamixer'', majd nézd meg be van e kapcsolva minden.
Milyen ablakkezelőt használsz?
Máskor kicsit bővebben -
koenig
aktív tag
válasz
twollah #2853 üzenetére
Én így csinálnám:
1. Uhu-vezérlőpult
2. Megkeresed: Kernelmodulok -> Meghajtók (drivers) -> Video -> nVidia -> nvidiafb / rivafb -> Modul betöltése / eltávolítása, indulásnál ne töltse be!
3. Kilépsz X-ből, ctrl+alt+f1
4. Belépsz root
5. Beírod: service gdm,kdm,xdm (amelyik fut, ha nem tudok akkor gdm) stop, vagy init 3
6. lsmod (kikeresed, hogy még be van-e töltve a modul) nvidiafb, rivafb
így könnyebb: lsmod | grep nvi, lsmod | grep riva (| - ez altgr+w)
7. Ha be van töltve: rmmod nvidiafb, rmmod rivafb
8. Belépsz abba a könyvtárba, ahol a driver van és kiadod: sh nvidia-akarmi.run
futtathatóvá is teheted, chmod +x nvidia-akarmi.run, aztán ./nvidia-stb
9. Újraindítod a gépet.
10. Írod, ha vmi nem stimmel.
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
Yushchenko:
(#2844) használhatta, mint én is. A snapshot, test már régóta elérhető volt. Augusztus 24. volt az utolsó frissítés, aztán már a végleges jött.
(#2845) szóval működik a net
Gtxtt: ??? -
koenig
aktív tag
válasz
Yushchenko #2838 üzenetére
Több lehetőséged is van.
1. dpkg -i /ahova letöltötted/uhu-dialer-xxx.uhu
2. pppoe-setup programmal beállítod a netet, majd pppoe-start
3. átírod az /etc/uhu-dialer/accounts.dat fájlban a felhasználónevet, majd pppoe-start
HXY: nem, neki nincs @ a felhasználónévben, ezért kell frissítenie.
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
ext2+reiserfs plugin
Hadd adjak egy tanácsot, mielőtt elkezdenéd a linuxal való ismerkedést:
A Linux n e m Windows!!
Itt nem lesz egyből minden, neked kell utánajárni, olvasgatni, kérdezni és megoldani. Ha ehhez nincs türelmed, kitartásod ne is kezd el.
Az alaplaphoz nem kell csak a videókártyához.
[link]
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
V.ki:
Igen, gnome és azt hiszem icewm is rajta van.
ONE-T:
A particiót windows alól csak külön program telepítésével vagy totalcommander plugin segítségével látod.
igen csak kiírod nero vagy bármi mással. A driverek meg gyártó függő. Az alaplapi meghajtók általában a kernelben vannak.
[Szerkesztve] -
-
koenig
aktív tag
válasz
twollah #2816 üzenetére
Azért nem teljesen így van. Nem sok közük van ahhoz, hogy az nvidia mit ad ki. Gondold csak el nekem hányszor kellett szenvednem az ati kártyával linux alatt És még most is. minden egyes új driver vmi újat adott, de vmi régit elvett, így szinte nem jutottunk előre. Az nvidia még mindig előbbre jár, mint az ati. Én már megtanultam: egyszerűen ilyen a linux, sok türelem, próbálkozás, olvasás aztán majd csak sikerül
-
koenig
aktív tag
válasz
twollah #2814 üzenetére
Szerintem tedd félre egy kicsit aztán próbálkozz újra, hiszen már volt akinek sikerült, neked is fog!
A modulok közt megtalálható a rivafb és a nvidiafb?
ha igen szedd ki onnan: rmmod-val, ha újraindítás után is betölti akkor helyezd át a fájlokat máshová, így biztos nem tölti be őket
Uhu listán olvasom más is szenved vele. -
koenig
aktív tag
válasz
twollah #2804 üzenetére
Szia!
Köszi, hogy megnézted. Közben rájöttem, hogy csak root-ként működik. Felhasználó akkor sem látja, ha elmentem a beállításokat. Ez van.
Már van néhány új csomag a dev-ben, máris folyik tovább a fejlesztés ?!
Miért akarsz felrakni nforce drivert? Azok benne vannak a kernelben (tudomásom szerint).
Videókártyához egy kis segítség: [link] -
koenig
aktív tag
válasz
twollah #2801 üzenetére
Nagy izgalmában nem olvasta
Annyira megrohanták a szervereket sokaknak teljesen belassult.
Mivel nekem dev-ágból volt frissítve, nem nagyon érdekelt mennyi idő alatt jön le mégis végig teljes sávszélességgel töltöttem.
Most találtam (dev alatt nem néztem):
Xcdroast progi nem ismeri fel az írómat, majd ''Eszközök újra keresésénél'' egyből kilép a programból. Légyszi próbáld ki, hogy vajon nálad is ezt teszi. -
koenig
aktív tag
válasz
twollah #2795 üzenetére
Gondolom, nem állítottál semmit a driver felrakása után, így berakhatott bármit alapértelmezésnek. tft-d nem biztos, hogy tud 85hz-t
Egyébként ezért nem kellett volna újratelepíteni. Amikor kiválasztod, hogy az uhu induljon el beírsz egy ''3''-t a sor végére és szöveges módban indul el. -
koenig
aktív tag
válasz
Agostino #2770 üzenetére
Szia!
Fájlkezelő pl mc, belépsz saját könyvtáradba megkeresed a .mplayer könyvtárat és letörlöd. Így alapbeállításokkal fog indulni.
Az ntfs írás lehetséges a captive-ntfs vagy ntfs3g progival. külön kell feltelepíteni. Én a captive-ntfst próbáltam ki azzal működött. A másikat kicsit később fogom feltenni. -
koenig
aktív tag
Az usb féle bootolás? vagy azon már túljutottál?
Amit észrevettem captive-ntfs összeakad az automounttal., így kézzel kell csatolni a meghajtót. De eddig tudtam minden fájlt ráírni és törölni is.
A dc-s kérdésre nem tudsz vmit? Iptablesba írjam be a portot? Eddig még ezzel nem foglalkoztam. Most keresgélek -
koenig
aktív tag
Sikerült megoldanom. Szinte minden frissítésnél újra fel kell telepítenem az atit és akkor működik rendesen.
Már test3-nál tart a fejlesztés, nagyon gyorsan haladnak az uhu-nál.
Más:
1. Használ vki captive-ntfs-t? Ezzel lehet írni az ntfs partíciókra.
Én most kezdtem el használni eddig nem volt vele probléma.
2. Hogyan lehetek aktív valknutban vagy linuxdc-ben? -
koenig
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit felhozom a topikot
Folyamatosan használom-tesztelem az új uhu verziókat, nekem nagyon bejön. Mivel ezekben már 7.0 feletti x.org van az ati kártyám nem működik, pedig kínlódtam vele eleget. Gondoltam egyet és visszaraktam egy régebbi snapshotot (amiben 7.0 xorg van), majd frissítettem az egész rendszert a xorg kivételével. Sikerült megtartani az atit, de csak rootként!
Hogyan tudom rávenni, felhasználóként is működjön? -
koenig
aktív tag
Tudom, hogy nem disztribúció függő az ati, de ebben 7.1-s x.org amit még nem támogat az ati drivere csak a 7.0-t. Eddigi uhukra nagy nehezen, de sikerült 3d varázsolnom, a 7.0-ra is. Most írtam egy dvd-iso-t, ''nincs információ'' a pufferről! Na ez érdekes, de eddig megírta, ellenőrzés fut....
A cd-s változatban nincs kde, ha azt szeretnél, inkább a dvd-t töltsd le, abban ''minden'' van. -
koenig
aktív tag
Szia!
Éppen most tettem fel a test dvds változatotAhogy sejtettem az ati nem megy vele, eddig. Az uhu-tárcsázó szintén nem tudja rendesen létrehozni a kapcsolatot, ezt a pppoe-setup, pppoe-start segítségével meg lehet oldani. Utána megy rendesen.
A dvd/cd írást most próbálom, meg a többit is -
koenig
aktív tag
válasz
twollah #2704 üzenetére
A cd-s verzió 2.4G, a dvd-s rengeteg. Persze mindkettőből ki lehet szedni ami nem kell. Van benne 3 választási lehetőség is: alaprendszer - ajánlott csomag - szinte minden
Én a dvd ről 3-4 gigát raktam fel. Úgy döntöttem mégis felrakom az új dvds verziót. Most töltöm
Melyik van fent neked? Sztem ez is elég stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mazda topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest