- Netfone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
Igazad volt.
Valoban a touch pad miatt kiabált...
Viszont továbbra se tudok linuxot felrakni a laptopra.
Cd-rw re kiirom, vissza is ellenöriztetem. ok.
Be laptopba, másolja fel a cuccokat és egyszercsak jön a hibaüzi, vagy fagyás.
Uhu linux 1.2 , Mandrake 10.0 telepitési/másolási hibával elszáll.
BlackPanther 4.2 meg befagy.
5let?
Memtest végigment, hibátlan. -
Nimrod
addikt
Az eddigi rekordom egy Mandrake 6.0 full grafikusan KDE-vel egy 486DX2-40-en 8 MB rammal... ennél kisebb működő gépem csak egy C64 volt.
KDE-t és Gnome-ot felejtsd el, szöveges üzemmódban telepítsd akkor TALÁN...
Bár nekem régi UHU nem ment, valamivel mindig meghalt. Szóval ha magyar kell és nem kell ADSL meg hasonlók, akkor egy Mandrake 5.0 vagy 6.0 a javaslatom. Slack vagy hasonlók csak azért, mert ha jól veszem ki akkor kezdőről van szó és lövése se lenne róla. Bár Mandrake is okozhat gondot, pl. ''hibrid'' rendszereken (értsd: scsi-ide). Sok sikert. -
Batman
őstag
-
escie
őstag
-
Sianis
addikt
Nálam a hiba, de nem tudom, hogy mi. Egy nagyon ótvar oldal jön be az uhulinux.hu alatt, pedig széles sávom van. Minden oldal tökéletesen fut, gyorsan könnyen, de az UHU-é már hetek óta csak szaraxik. Nem tudjátok mi lehet? 3 böngészővel, 2 rendszerrel próbáltam és semmi.
-
koenig
aktív tag
-
escie
őstag
nem kell megnyitni, futtatni kell.
nem értem egészen. ki kell lépned az x-ből, vagy le kell állítani?
ctrl+alt+f[1..6] a karakteres konzoljaid billentyűkombója, de ettől még fut az iksz, ami bekavarhat, ilyen vga cucc telepítésénél.
leállítani úgy tudod elegánsan, hogy service gdm stop. újraindítani uez, csak restart, vagy inkább start.
de amúgy nem ismerem az nvidia telepítőjét, lehet nem kell leállítani az x-et. rtfm, biztos leírják, hogy kell-e...
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
nvidia telepítésnél egy ilyen hibát kapok:
Could not open the file ''/home/inci/prog/NVIDIA-Linux-x86-1.0-7167-pkg1.run'' because gedit has not been able to automatically detect the character coding.
Please, check that you are not trying to open a binary file and try again selecting a character coding in the 'Open File...' (or 'Open Location') dialog.
valahogyan feltudom rakni??? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest