- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bluetooth-headsetekről általában
- Mobil flották
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iday
aktív tag
Igazad volt.
Valoban a touch pad miatt kiabált...
Viszont továbbra se tudok linuxot felrakni a laptopra.
Cd-rw re kiirom, vissza is ellenöriztetem. ok.
Be laptopba, másolja fel a cuccokat és egyszercsak jön a hibaüzi, vagy fagyás.
Uhu linux 1.2 , Mandrake 10.0 telepitési/másolási hibával elszáll.
BlackPanther 4.2 meg befagy.
5let?
Memtest végigment, hibátlan. -
Nimrod
addikt
Az eddigi rekordom egy Mandrake 6.0 full grafikusan KDE-vel egy 486DX2-40-en 8 MB rammal... ennél kisebb működő gépem csak egy C64 volt.
KDE-t és Gnome-ot felejtsd el, szöveges üzemmódban telepítsd akkor TALÁN...
Bár nekem régi UHU nem ment, valamivel mindig meghalt. Szóval ha magyar kell és nem kell ADSL meg hasonlók, akkor egy Mandrake 5.0 vagy 6.0 a javaslatom. Slack vagy hasonlók csak azért, mert ha jól veszem ki akkor kezdőről van szó és lövése se lenne róla. Bár Mandrake is okozhat gondot, pl. ''hibrid'' rendszereken (értsd: scsi-ide). Sok sikert. -
Batman
őstag
-
escie
őstag
-
Sianis
addikt
Nálam a hiba, de nem tudom, hogy mi. Egy nagyon ótvar oldal jön be az uhulinux.hu alatt, pedig széles sávom van. Minden oldal tökéletesen fut, gyorsan könnyen, de az UHU-é már hetek óta csak szaraxik. Nem tudjátok mi lehet? 3 böngészővel, 2 rendszerrel próbáltam és semmi.
-
koenig
aktív tag
-
escie
őstag
nem kell megnyitni, futtatni kell.
nem értem egészen. ki kell lépned az x-ből, vagy le kell állítani?
ctrl+alt+f[1..6] a karakteres konzoljaid billentyűkombója, de ettől még fut az iksz, ami bekavarhat, ilyen vga cucc telepítésénél.
leállítani úgy tudod elegánsan, hogy service gdm stop. újraindítani uez, csak restart, vagy inkább start.
de amúgy nem ismerem az nvidia telepítőjét, lehet nem kell leállítani az x-et. rtfm, biztos leírják, hogy kell-e...
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
nvidia telepítésnél egy ilyen hibát kapok:
Could not open the file ''/home/inci/prog/NVIDIA-Linux-x86-1.0-7167-pkg1.run'' because gedit has not been able to automatically detect the character coding.
Please, check that you are not trying to open a binary file and try again selecting a character coding in the 'Open File...' (or 'Open Location') dialog.
valahogyan feltudom rakni??? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest