Új hozzászólás Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
válasz
Jam-Master J #2360 üzenetére
Jaja..nekem is bejott, bar en ubuntu alatt nyomatom, zsir...Szeretem az ilyen celiranyos csiricsretol mentes alkalmazasokat
-
misu
senior tag
válasz
Jam-Master J #1947 üzenetére
Hy!
Na kipróbáltam, beírtam megint restart.., de semmi!
ez nem lehet igaz!
Bex@rok!
Pontosabban unrichable...vagy mi!..
Keresek egy helyi infóst....hátha szívrohamot kap!...
De ha one még 5let, szívesen veszem..
Bye! -
Nimrod
addikt
válasz
Jam-Master J #1950 üzenetére
Jééé... közben rájöttem, hogy EN paranccsal angolra kapcsolom a billentyűzetet, HU-val meg vissza.
[Szerkesztve] -
koenig
aktív tag
válasz
Jam-Master J #1898 üzenetére
Nm
1 régi 6800gt sliben?Nekem ~3000 9600xt-vel.
-
koenig
aktív tag
válasz
Jam-Master J #1883 üzenetére
Az alap, ha fent van a driver.
Graf felületen írd be terminalba hogy glxgears és megy. De segédprogramok közt is ott van, legalábbis nekem igen.
glxinfo - meg kiír néhány dolgot a kártyádról és a driverről. -
Batman
őstag
válasz
Jam-Master J #1773 üzenetére
igen uhuval egyutt ment fel..., es utana is rola telepitettem...
-
Batman
őstag
válasz
Jam-Master J #1768 üzenetére
koszi , frankon megy
AZ openoffice-t nem tudom elinditani azt irja ki hogy helyrehozhatatlan hiba törtent.
Leszedtem az egeszet és amit tudtam le is töröltem , majd ujra felraktam de meg igy sem megy.
Hova menti a hibajelentéseket honent kell letörölni hogy elinduljon, vagy mit kell csinalni???
Ez lett volna az elso inditasa de nem indult el. -
Batman
őstag
válasz
Jam-Master J #1761 üzenetére
Eltarolja ,hogy miket toltottem es mikor lekozelebb elinditom akkor onnet folytatja?
-
twollah
nagyúr
válasz
Jam-Master J #1738 üzenetére
Nekem azonnal ment az ADSL.
Realtek ezer eves halokartya ment, NForce2es integralt halokartya szinten ment azonnal, nem kellett semmit sem butykolnom. -
csibor
addikt
válasz
Jam-Master J #1743 üzenetére
A régi uhu forumot nem érem el,vagy csak én vagyok béna?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jam-Master J #1741 üzenetére
Címe?
-
Dilikutya
félisten
válasz
UHU Live 2.4 -re nem tudsz megoldást? Az /etc/sysconfig/network könyvtárban nincsen semmi. Régebbi UHU Live alatt simán ment az ADSL, most viszont nem akarja az igazságot.
-
medic
csendes tag
válasz
thanx Jay! este belövöm.
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
Jam-Master J #1566 üzenetére
Linux alatt a tűzfal = iptables.
Az, hogy ezt milyen módon konfigurálod, más dolog. Van, aki sima szkript-parancsokkal közvetlenül az iptables parancsot adja ki a megfelelő kapcsolókkal.
Vannak olyan kiegészítők, melyekben egy programozási nyelvben megírod a tázfalat, és lefordítja iptables-parancsokká.
És vannak GUI-k, melyekben ide-oda klikkelgetéssel állítod elő az iptables parancsokat.
De a végén minden esetben az lesz, hogy a kernel tűzfal-részét fogod programozni az iptables program segítségével.
Sipi -
válasz
Jam-Master J #1566 üzenetére
na akkor télleg jó
-
válasz
Jam-Master J #1564 üzenetére
szerintem mind1.
-
válasz
Jam-Master J #1557 üzenetére
köszi!
ha shutdown -t írok be simán akkor milesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Assassin's Creed Shadows PS5 Játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest