- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eddie303
őstag
Sajna, nagyon satu a keresõ a linuxfórumon, múltkor még szem elõtt volt, jó volt.
Nem is érezheted magad kocalinuxosnak, mert mégiscsak érzõdik belõle a Debian. Meg nem is kényeztet túlságosan el, mert pl. TV-tunert kézzel kellett belõjem. Van 3D-d, direct-renderes nem -ATI által készített videokártyával? -
eddie303
őstag
Submount is egy fajta automounter, abban gyengébb mint az UHU-s, hogy ha bent vagy az egység csatolt kt-ában, akkor nem tudod kivenni a médiumot belõle, ha kijössz, akkor igen. Szerintem UHU alá nem fordíts kernelt, inkább a Slackware 10-ed alá, annak sokkal jobb a potenciálja az ilyenre
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
Köszi, ezzel gyorsabb lesz.
Úgy kifagyott az MPlayer, hogy csak na. Hiába minden, semmi nem mozdul. Azt mondják, a Linux kisebb erőforrás igényű (nekem megzabálta az összes procit és memóriát a PIII 550-esen egy egyszerű dvd lejátszás), és stabilabb (az első valódi igénybevételnél kifagyott, igaz nincs kékhalál, csak színes halál).
Felteszem, hogy én rontottam el valami, de mára elfogyott az erőm, folyt köv holnap (dvd lejátszó telepítéssel kezdem). Köszi a segítséget mindenkinek!
-
steveetm
őstag
Csak a ati dokumntációira tudok hivatkozni, abban ez áll:
- Remove the existing libGL installation and then install the new libGL
with the ATI driver installation.
For example:
rpm -e --nodeps XFree86-Mesa-libGL-4.2.0-72
rpm -Uhv <ati_package_name>.rpm
Debian(uhu) alatt:
A typcial debian installation commandline will look like this:
dpkg -i <ati_package_name>.deb
In order to override complaints (which might be caused by an already
installed package ''xlibmesa3'' that also provides the file libGL.so.1.2)
please use this installation command line:
dpkg -i --force-overwrite <ati_package_name>.deb
szóval a lényeg az hogy xlibmesa3 at leszedni, de vigyázz, mert sírni fog függéségek miatt(azért kell a --nodeps), utána ati fel.
ati dokumentáció:
http://www2.ati.com/drivers/firegl/readme0325.txt
ja rpmből úgy lehet debet csinálni, hogy alien csomagneve.rpm . Ha dpkg val szeretndé megoldani.
Üdv.: steveetm -
Cathfaern
nagyúr
Ehhez azért nem tudok hozzászólni, mert amikor én legutóbb szórakoztam ezzel, akkor még nem ment fel (az UHU-ra), ugyanis valamilyen programból csak valami régi verziót fogadott el (amit semmilyen disztrib nem használt). Ezért kellett hackelni. Hogy most mi a helyzet, azt nem tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Call of Duty: Black Ops 6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest