- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Google Pixel topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
dir helyett ls parancsot használd. Szerkesztők: egyrészt ott az mc (midnight commander), ami nagyban hasonlít a norton commander-re. Elindítod (mc parancs), ráálsz a fájlra, majd f4, s már szerkesztheted is. Vagy azt hiszem az UHU alapból telepíti a joe-t, ami egy felhasználóbarátabb karakteres fájlszerkesztő (azt hiszem ctrl+k majd h gombokkal lehet előhívni a helpet ha valahol azt írja benne, hogy ^K az azt jelenti, hogy le kell nyomni a ctrl+k-t, majd ezt felengedve a következő gombot)
-
Cathfaern
nagyúr
root kétféleképp lehetsz: a loginnál a usernévnek ''root''-ot írsz be, a passw-höz értelemszerűen
Vagy ha már be vagy lépve felhasználóként, akkor meg kiadod a ''su'' parancsot, és már csak a root jelszót kell beírnod.
Még annyit az Mandrake-hez: természetesen az 1. CD is elég, de szvsz szedd le mind a 3-at (és mondjuk írd ki CD-RW-re) -
Cathfaern
nagyúr
Ez csak annyit jelent, hogy jelenleg fut az X (az alt+ctrl+F7-el tudod elérni). Ezt először le kell lőni: először lődd ki a gdm-et, majd utána menj át a grafikus felületre (a fentebb leírt paranccsal), majd nyomj egy alt+ctrl+backspace-t. Ezután próbálkozz újra a startx-el
-
Cathfaern
nagyúr
Ehhez azért nem tudok hozzászólni, mert amikor én legutóbb szórakoztam ezzel, akkor még nem ment fel (az UHU-ra), ugyanis valamilyen programból csak valami régi verziót fogadott el (amit semmilyen disztrib nem használt). Ezért kellett hackelni. Hogy most mi a helyzet, azt nem tudom
-
Cathfaern
nagyúr
Ahol most tevékenykedsz, az már maga az UHU
Te szerintem a grafikus felületet akarod elindítani, nem?
Azt a ''startx'' paranccsal kell. Bár szerintem készülj fel, hogy valamilyen hibával le fog állni, ugyanis elméletileg magától el kéne indulnia (jó lenne, ha az egész hibaüzenetet be tudnád vésni ide)
-
Cathfaern
nagyúr
Az Ati hivatalos drivere nem fog felmenni (csak hackeléssel, de gondolom azt nem kivánod
). Viszont ha Ati Radeonod van (gondolom az), akkor ha az X-nek ''Ati Radeon''-t állítasz be, akko gond nélkül vinnie kell a 3D-t is! Az, hogy nem jön be az X, az nem csak a videókártya hibája lehet: lehet, hogy pl. az egérrel van valami baja (ne tévesszen meg a ''no screen found'' hibaüzenet, ugyanis ezt mindig kiírja
A felette lévő sorokban van a tényleges hiba).
Egyébként ha nem zavar az, hogy nem full magyarul szól hozzád, akkor szvsz dobd el az UHU-t, és szerezz egy Mandrake 9.1-et (vagy ha nem sürgős, akkor várd meg, míg kijön a 9.2). Szvsz messze jobb mint az UHU: stabilabb, és jobb a hardverfelismerése/beállítása. Ez az egyetlen linux, ami képes nálam magától, gond nélkül belőni a 3D-t (R9000Pro). pl. az UHU-nál megy a 3D magától, csak írtó lassú (nálam). -
Cathfaern
nagyúr
Na ezt már UHU alól írom. Továbbra sem vagyok megelégedve vele
Viszont lenne egy kérdésem: nem lehetne valahogy megoldani, hogy az UHU-tárcsázó magától elinduljon, és települjön bele a Feladatlistába? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
petakpa1 #825 üzenetére
A linux sokkal érzékenyebb bizonyos dolgokra. Így könnyen lehet, hogy tényleg érdemes azt az IRQ kiosztatni (egyébként sokszor okoz erőteljes teljesítmény csökkenést, ha nincs neki sajátja). EGy próbát megér, nem? Egyébként nemsokára én is UHU-s leszek
(mondjuk valószínűleg nem is sokáig, de nem ez a lényeg).
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
petakpa1 #820 üzenetére
A probléma forrása egyértelmű:
(EE) NVIDIA(0): Failed to initialize the NVIDIA kernel module!
Bár az már kevésbe, hogy ez mitől vanBiztos, hogy minden rendben ment? Sokszor voltam úgy, hogy nem vettem észre azt, hogy kiírta az error-t, mert beleolvadt a többi szövegbe.
Illetve azt tudom még elképzelni, hogy az okozott problémát, amit ''régebben'' írtatok (a kernellel volt valami baja a mae install-nak). -
Cathfaern
nagyúr
A függőségek ellenőrzését annyira nem kéne kikapcsolgatni, mert ezek azok a dolgok, amik (elméletileg) kellenek ahhoz, hogy a program rendesen működjön
A bináris fájlok mindig valamelyik ~/bin mappában vannak. Az a baj, hogy ilyen /bin mappa elég sok helyen van:
/bin (azaz a gyökérben)
/usr/bin/
/usr/local/bin
stb.
Szóval add ki a ''which opera'' parancsot, az majd megmondja hol van (ikon ''formájában''). Egyébként ugyanúgy lehet ''Parancsikonokat'' csinálni mint Win alatt (feltéve ha KDE-t, vagy Gnome-ot használsz). -
Cathfaern
nagyúr
rii, és mindenki akai UHU-t használ:
Mi a véleményetek a mostani UHU-ról? Mennyire jó/működőképes/gyors/stabil, stb.? Mert amikor én utoljára láttam (1.0-s verzió), akkor fél óra használat után csonttá fagyott (nem csak a grafikus felület), és hasonló érdekességelet csináltAzóta fejlődött? (remélem igen). Főleg azért volt szörnyű a dolog, mert az rc2 egy szép, stabil, jól működő dolog volt...aztán ahogy közelítettek az 1.0 felé, úgy lett egyre roszabb
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #664 üzenetére
Őszinte legyek, sose foglalkoztam ezekkel, a wine-vel próbálkoztam, de miután nem jött össze, inkább vmware-t raktam fel, játszani meg nem szoktam számítógépen. Azért a ViceCity-t gyorsan felejsd el. A winex honlapján fenn vannak azok a játékok, amiket emulál. Gyanítom könyű rájönni, hogy ezek nem a legújabbak
Ezt akartam leírni. Közben felkerestem a winex honlapját (http://www.transgaming.com/), ahol ott van hatalmas betűkkel, hogy kijött az új verzió, amivel játszható a ViceCity isLehet, hogy én is megpróbálkozok a felrakásával
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
_Volkovy_ #662 üzenetére
A wine-t mire akarod használni? Mert ha játékokhoz, akkor ahhoz ez nem jó, azokhoz winex kell. Ha programokhoz, akkor azokhoz _elvileg_ jó. Gyakorlatilag nem túl nagy a valószínűsége, hogy jól fog működni
Ha progikhoz kéne, és wine-vel nem megy/fontosabb a stabilitás, mint a gyorsasgá, akkor jobban jársz, ha vmware-t raksz fel (ez ugyebár egy PC emulátor). -
Cathfaern
nagyúr
1. Én nem ilyen paranccsal néztem, hanem a Gnome monitorozó eszközével. Ott pedig az volt, hogy foglalt memória 45x MB
2. Ugyebár az UHU-t úgy ''hirdetik'', hogy ezt állítgatás nélkül is lehet gond nélkül használni=>az ''egyszerű'' userek is menni fog...Btw Mandrake 9.1 alatt KDE-vel, minden csicsa bekapcsolva, és jóval gyorsabb, mint a default UHU...(ugyanazon a gépen) -
Cathfaern
nagyúr
Hehe, ezt már Mandrake alól írom ;) A telepítés gyors és fájdalommentes volt, mindent
felismert elsőre. Először azt hittem, hogy a hangkártya nem működik, de kiderült, hogy csak 0
a hangerőElső benyomások jók (bár az első benyomások az UHU-nál is jók voltak...).
-
Cathfaern
nagyúr
Kezdőknek Debian? Nem feltétlenül túl jó ötlet. Igazság szerint nem ismerem, de annyit hallottam róla, hogy kezdőknek nem igazán ajánlott
Nem Mandrake-t akartál írni Debian helyet? Azt szokták még ajánlani.
Mondjuk egy dolog már biztos: én áttérek Mandrake-re. Már csak 1 CD van hátra(3 CD a teljes). Azért még benézek ide, hátha lesz változás. Bár attól félek, hogy rövid időn belül biztos nem
Igaz a weblapjukon lévő ''főcikk'' reménykedésre adhat okot, de....
-
Cathfaern
nagyúr
Igazad van, tényleg kínos. És ha csak ez az egy dolog lenne az...Eddig védtem az UHU linuxot,
elnéztem a hibáit, hisz eddigi verziók nem voltak véglegesek. DE! Ma felraktam az újat. És ennek már
nem tudom elnézni a következő dolgokat:
1. Fagy. Interneteztem, erre fogja magát és az egész X leáll. Vissza se lehetett hozni, csak reboot-tal
2. Lassú. Az nem lehet igaz, hogy egy frissen telepített linux lassabb legyen a kb. fél éves XP-nél
3. A lentebb is említett mplayer hiba (nincs hang, de ha elindítasz valami ''hangosat'', akkor megy)
4. Ennél a verziónál sem működik teljesen a hardveres 3D-s gyorsítás. Nálam nagyon lassúak a 3D-s
programok. Persze a saját kezűleg (rc.2-re) felrakott Xfree 4.3.0 esetén csak úgy hasított minden...
5. Nagymértékben lassult a telepítés. Számomra ez teljesen érthetetlen. (az rc.3 kb. 25 perc alatt
felment!)
És ezek csak az első tapasztalatokAz oprendszer kb. 45 perce van fenn...
Egyszóval teljesen kiábrándultam az UHU-ból. Linux guruktól kérdezem: Milyen linux-ot érdemes
használni egy középhaladó linux usernek? Magyar nyelv előny, de nem szükséges tényező. Az jó lenne,
ha alapból grafikus felület indulna el (hasonlóan az UHU-hoz). Bár abba se halok bele, ha nem így van.
És felférjen max. 3 GB tárhelyre.
Mit ajánlotok? Red Hat? Debian? Egyéb? Választ előre is kösz. -
Cathfaern
nagyúr
Topic felhozás:
Lenne egy kérdésem is: hol lehet UHU alól szoftveresen képenyőtulajdonságokat állítani? Csak azért mert az új monitorom esetében (TFT-s a drága) más a fényerősség linux ill. Win alatt. És elég zavaró állítgatni
Szóval van valami progi, amivel ez megoldható lenne?
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
WINDOWS! #398 üzenetére
Kezdjük az ismerősöddel: aki vak, az vak. Ugyanis a vezérlőpult az ott van.
Egyébként nekem van x ismerősöm, aki feltelepítette a Windows, és ilyen+olyan+amolyan baja volt vele...
Az oké, hogy nyitsz egy új topicot, ahol leírod a véleményed a linuxról, illetve a linux használókról. Bár nem értek egyet, de ez egy dolog. De most minden egyes topicba, aminek a nevében benn van a ''linux'' szó be akarod írni, ezt a r*h*dt hosszú sz*rt??? Ezt egyszerűen képtelen vagyok elhinni -
Cathfaern
nagyúr
Kijött az új UHU!!!
Sok-sok frissítés, többek között, már 4.3.0-ás X.-et használ!
Bár azt írják, hogy még nem érdemes letölteni, mert 1-2 hét, és jön a következő, első, végleges verzió! Ez csak olyan ''na ilyen lesz a végleges, meg lehet nézni'' verzió.
Persze ez engem nem nagyon zavartViszont gondjaim vannak vele (lehet, hogy épp a fent említett dolog miatt) Pl. ha nem root-ként lépek be, akkor nem tudok felmenni a netre. Pontosabban csatlakozik ,de utána semmilyen netes program nem tud egy bit-et sem leszedni
Na mindegy, ez kevésbé zavar. Az viszont már sokkal jobban, hogy az opengl bár működik, de írtó lassú
A legegyszerűbb 3D-s képernyővédő is csak diavetítésnek menne el
Persze a ''saját kezűleg installált'' 4.3.0-val csak úgy hasított az összes
-
Cathfaern
nagyúr
Két problémám lenne:
A görgő még mindig nem működikHiába írom be azt, amit Polesz írt.
Van egy Xnview nevű képnézegetó progi (linux-win-stb. alá is. A program nagyon jó, mindenkinek ajánlom). Az a gondom, hogy nem tudom feltenni linux alá. Kitömöírtés után kapok egy-két fájlt, köztük egy ''install'' nevezetüt is. Ha ezt megpróbálom elindítani, akkor azt írja ki, hogy ''engedély megtagadva''(így, magyarul). Természetesen rootként vagyok bejelentkezve.
Közben rájöttem a megoldásra is: ki kell adni az ''install install [hova]'' parancsot. Erre az csinál egy ''install'' nevű fájlt, amit már simán el lehet indítani.
Viszont van egy újabb kérdés: hogy lehet az asztalra, illetve az ''alkalmazások'' menübe parancsikont (vagy valami ahhoz hasonlót) berakni? -
Cathfaern
nagyúr
Azt a görgős részt csak simán szúrjam be az Xf86config egeres részéhez?
Ezzel a kapcolatban egy kérdés: a linuxban, hogy lehet előcsalni a copy/paste-et? Illetve hogyan lehet bezáratni progikat(teszem azt, ha lefagynak) (valami olyasmire gondolok, mint a Win-es ctrl-alt-del)? -
Cathfaern
nagyúr
Közben rájöttem, hogy én voltam a hülye: ugyenis a régi XF86Config~4 fájlt használta=>ezt kitörölve működik. most már csak az a najom, hogy nem ismeri fel az egeremet
Régen pedig gond nélkül...igaz most elvileg megy, de görgő nélkül
Ja, és ráadásul 60Hz-en indul el az X
na mindegy, még próbálkozok
-
-
Cathfaern
nagyúr
Nos nem tudtam megállni, s kipróbáltam az X 4.3.0-át
. Egy jó tanács: ha Uhu-tok/Ati R9000-ek van, inkább várjatok! Ugyanis nekem elszállt ''no screen found''-dal. + még odarakta, hogy a talált X verziója 4.3.0, míg neki 4.2.x szükséges
Ráadásul sehol sem találom az ígért R9000 és társait, a menüben csak Ati Radeon van, ezzel pedig a fenti hibát kapom (Mondjuk az a kérdés, hogy ez kinek a hibája: tényleg az UHU-é, vagy az X-é?
) Majd kipróbálom VESA módban is, hátha úgy elindul...
-
Cathfaern
nagyúr
Oké, most kezdjem a fejem verni a falba, vagy ráérek később?
Komolyan mondom, be akartam írni poénként, hogy ''he-he mire ezt összehozzuk kijön egy új X, ami már alapból támogatja a Radeonokat'' Erre tessék!
Azért az az előnye megvolt a dolognak, hogy ''kicsit'' gyakoroltam a szöveges linux használatát is -
Cathfaern
nagyúr
Megint kérdezni fogok (hé, na szaladjatok el!
) :
Hogy lehet beállítani azt, hogy a rendszerinduláskor felmenjen a netre? Mert valahol olvastam, hogy lehet ilyet, csak már nem emlékszem, hogy hol -
Cathfaern
nagyúr
Már látom a fényt az alagút végén!!
Csak még nem érem el
Szóval az egér könyvtárát átírva a megfelelőle, _elindul_ az X!! Legalábbis azt hiszem...ugyanis a háttér teljesen fekete lesz, az előtérben meg nincs semmi. Kivéve, ha bal egérgombot nyomvatartom. Ekkor bejön egy zöldes-kékes hátterű menü, amin vannak mindenféle akármik.
De normális grafikát még nem látok -
Cathfaern
nagyúr
lspci:
01:00.0 VGA compatible controller: ATI Technologies Inc Radeon R250 If [Radeon 9000] (rev 01)
Ha a BusID-t árírom 1:0:0-ra, akkor ezt írja ki:
XFree86 Version 4.2.1 / X Window System
(protocol Version 11, revision 0, vendor release 6600)
Release Date: 3 September 2002
If the server is older than 6-12 months, or if your card is
newer than the above date, look for a newer version before
reporting problems. (See http://www.XFree86.Org/)
Build Operating System: Linux 2.4.20-1 i686 [ELF]
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: ''/var/log/XFree86.0.log'', Time: Fri Feb 28 21:38:18 2003
(==) Using config file: ''/etc/X11/XF86Config-4''
(WW) fglrx: No matching Device section for instance (BusID PCI:1:0:1) found
(EE) xf86OpenSerial: Cannot open device /dev/mouse
No such file or directory.
(EE) Mouse1: cannot open input device
(EE) PreInit failed for input device ''Mouse1''
No core pointer
Fatal server error:
failed to initialize core devices
When reporting a problem related to a server crash, please send
the full server output, not just the last messages.
This can be found in the log file ''/var/log/XFree86.0.log''.
Please report problems to xfree86@xfree86.org.
Gyanítom, az egérrel is gondok vannakMit kéne az egérnél könyvtárnak megadni? Mit használ az UHU?
-
Cathfaern
nagyúr
Itt van:
XFree86 Version 4.2.1 / X Window System
(protocol Version 11, revision 0, vendor release 6600)
Release Date: 3 September 2002
If the server is older than 6-12 months, or if your card is
newer than the above date, look for a newer version before
reporting problems. (See http://www.XFree86.Org/)
Build Operating System: Linux 2.4.20-1 i686 [ELF]
Module Loader present
Markers: (--) probed, (**) from config file, (==) default setting,
(++) from command line, (!!) notice, (II) informational,
(WW) warning, (EE) error, (NI) not implemented, (??) unknown.
(==) Log file: ''/var/log/XFree86.0.log'', Time: Fri Feb 28 21:30:00 2003
(==) Using config file: ''/etc/X11/XF86Config-4''
(WW) fglrx: No matching Device section for instance (BusID PCI:1:0:0) found
(EE) No devices detected.
Fatal server error:
no screens found
When reporting a problem related to a server crash, please send
the full server output, not just the last messages.
This can be found in the log file ''/var/log/XFree86.0.log''.
Please report problems to xfree86@xfree86.org.
Mondjuk ez alapján könnyen lehet, hogy samson-nak van igaza... -
Cathfaern
nagyúr
Fejlemények vannak:
Most már sikerült eljutnom a telepítési folyamat végéig (eddig ugyebár a ''make.sh''-nál is error volt). Azonban az X még mindig nem indul elViszont szemetszúrt egy dolog: az fglrxconfig által készített fájlban, van egy ilyen rész:
''BusID ''PCI:1:0:1''
Márpedig az én kártyám AGP-s. Vagy a kettő nem függ össze? Ha mégis, akkor mire írjam át a BusID-t? -
Cathfaern
nagyúr
Hahh...épp ezt mondom el már legalább huszadszor: ami van driver az Ati weboldalán, az vagy 4.1.0-ás XFree-hez jó, vagy 4.2.0-hoz. Na most a jelenlegi disztribúciók többsége a 4.2.1-est használja. És ehhez ez a driver nem jó. Alapból. Ezért kéne azt megcsinálni, amit Polesz ír.
-
Cathfaern
nagyúr
Az Ati oldalán le van írva, persze, csakhogy a driverek nem a legújabbak
És lényegében egy olyan disztribúció sincs, amikhez jó lenne
(persze szimplán, ügyeskedés nélkül)
És persze, így is megy a grafikus felület, de mivel a kártyám az X-hez képest új, nem ismeri fel azt. Persze még így is meg VESA módban. Csak ezzel meg az a baj, hogy így viszont csak max. 60Hz-en hajlandó működni, ami pedig lássuk be, nagyon kevés... -
Cathfaern
nagyúr
Nos nem tudom pontosan minek hívják, de azt szeretném megcsinálni, ami Polesz #88-as hozzászólásában le van írva
Röviden: az Ati R9000 kártyámaz szeretném grafikus módban működőképessé tenni, de ez bizonyos okok miatt nem megy olyan egyszerűen...(további részletekért lásd: #88)
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #100 üzenetére
Közben megtaláltam ezt a linket:http://www.uhulinux.hu/faq?sid=WQGVVZOYFMJNJEYS&runmode=answer&q=46 Megcsinálva az ott leírtakat, változott a helyzet. Most már teljesen más hibaüzenetet ír ki a make.sh
Mégpedig azt, hogy (lefordítva) ez a driver az X 4.1.0 feletti verziókhoz készült, szóval használjak 2.4.80 feletti kernelt. Persze az ti oldaláról letölthető check.sh azt írja ki, hogy nekem 4.2.0-s X-em van...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
Cathfaern #91 üzenetére
Kitömöríteni már sikerült.
Viszont: eljutottam odáig sikeresen, hogy ''ldconfig''. Amikor ezt lefuttatom, nem ír ki semmit, csak egyszerűen ugrik egyet a promt. Ez így OK? Ha igen, akkor a további gond: ha lefuttatom a make.sh-t, akkor ezt írja ki:
''usr/src/linux/include not found or incomplite file: /usr/src/linux/include/linux/version.h''
Mondjuk nem csoda, hogy nem találja, mert ilyen fájl/mappa még csak véletlenül sincs(usr/src/ van, de abban linux mappa...sehol)
-
Cathfaern
nagyúr
Egy újabb kérdéscsomag:
Ha nem root-ként vagyok bejelentkezve, akkor nem enged mount-olni. De akkor hogyan tudok elérni más partíciót?
Melyik a legjobb CD író program Linux alá? Vagy esetleg az UHU-ban is van, csak nem találtam meg? (Ha igen, mi a neve?) -
Cathfaern
nagyúr
Igen, Igen, működik az rpm parancs, feltelepítettem, elindítottam a megadott config-ot, megcsináltam mindent, újraindítottam az X-et. Erre: ''no screen found''. ÁÁÁHHHHHH!!!. Most két lehetőség van: vagy berakom a gépbe a TNT2-met, vagy pihentetem egy ideig a Linux-ot
Esetleg valami frisítés nincs, ami megoldaná a problémát?
-
Cathfaern
nagyúr
Találtam valamit, ami leírja, hogy hogyan kell a beállítani, hogy a Radon 9000 működjön X alatt. Itt van: http://www.linuxforum.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=1052
Már csak az nem világos, hogy mit is kéne pontosan csinálnomValaki megtenné nekem, hogy leírja számomra is érthető módon? (legaláb nagyjából)
-
Cathfaern
nagyúr
Hogy tudom átállítani VESA módra?
A másik: letöltöttem a Radeon drivert, de nem tudok vele mit kezdeni. Ezt be kéne másolni valahova, vagy el kéne indítani? Vagy mit kéne csinálni vele?
(egyébként egész jó ez a linux. Legalábbis amit eddig láttam belőle. Csak mondjuk a meghajtóváltás kicsit macerás)
-
Cathfaern
nagyúr
Szóval felraktam az UHU linux-ot (nem a legújabb verzió, ez még a PC World féle). Fel is ment, minden oké volt, egészen addig, amíg el nem indult a grafikus mód (most nem jut eszembe a neve, de valami ''x'' van benne
). Ez próbálkozott egy darabig (képernyő közben villogott), aztán kiírta, hogy valami gond van (hibaüzenet: no screen found). Telepítés közben ''Ati Radeon''-t állítottam be videókártyának (mivel R9000Pro-m van). Szóval mit rontottam el, mit kéne tennem, hogy működjön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest