- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
taltos
senior tag
válasz
twollah #1112 üzenetére
Háát, talán úgy, ha lecsípsz valahonnan egy swap méretű rúj partíciót, aztán az fstabban átírod(azaz beírod), de az ilyen kattintgatós linuxoknál inkább rakd újra!
Egyébként partícionálásnál (telepítésnél) kell csinálni egy a fizikai memódnál 2*nagobb partíciót, és a típusát átállítani 82-es re azaz Linux Swap -ra. Innen illendő lenne autómatikusan kezelnie... -
taltos
senior tag
Az apm: Advanced(tuti nem jól írtam...) Power Managment
az acpi -t kibontani nem tudom, de a lényeg, hogy ezek az eszközök szolgálják az ugynevezett ''energiatakarékossár szoftveres megoldását'', plusz még egyéb dolgokat... Pl. ezekkel érhető el, a gépedet szoftveresen ki lehessen kapcsolni, meg hogy a notib energiatakarékos üzembe lépjen, meg ilyenek...
Ez elég felületes magyarázás volt, ez ennél egy kicsit bonyolultabb.... -
taltos
senior tag
válasz
eddie303 #1091 üzenetére
Én már telepítettem gentoot...
Ha visszanézitek a gentoo linux topicot, akko ott van, hogy kb. vagy 15 ször egymás után, mert valahol mindíg elrontottam... Ezután elvittem az egyik barátomhoz, mert neki már van ADSL-je. Nála már fejből telepítettem, mert annyira tudtam, hogy mit kell csinálni, csak az internet címeket néztem ki a doksiból...
NAGYON sokat lehet belőle tanulni! -
taltos
senior tag
Hali!
Ha linux és notebook, akkor :
www.linux-on-laptops.com/
Azaz kinézed a títusát, és először elnézel ide. Itt le van írva, hogy volt-e vele valami gond. Ha valami rendesen van támogatva linux alatt, akkor nagyon nagy valószínűséggel UHU alatt is be lehet lőni, legfeljebb nem egyszerően...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Macbook White 13" unibody
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest