Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
duo jól leírt mindent, én csak kiegészítettem. viszont annakidején, még 3-as fglrx szériával voltak olyan gondok, hogy 9600XT-vel, nem működtek.
nagyon remélem, hogy ezt már javították.
milyen uhu-d van amúgy? 1.1? esetleg 1.2?
naszóval:
ctrl+alt+f1
bejelenkezel root-ként.
service gdm stop
rpm -i --force --nodeps /ahol/van/az/fglrx######.rpm
fglrxconfig (ide még majd visszatérek.)
service gdm restart
fgl_glxgears (kipróbálod, hogy van-e 3d)
nos, most térek vissza az fglrxconfighoz. általában jó a default értéket adni neki, először örüljunk, ha működik, aztán majd finomhangolunk.az x kiszolgáló (~grafikus felület) könnyen elszáll attól ism ha nem találja ott az egeret, ahova mondtuk neki. uhu alatt add meg, az egeret így: /dev/input/mouse0
amikor az agpgartra kérdez rá, akkor mondj neki igent.
ha hibaüzenettel rakja tele a konzolt az fgl_glxgears, akkor mountolni kéne a tmpfst, azt leírtam korábban, olvass vissza.
-----------------
ha nem működik, akkor légyszíves copyzd ide az fgl_glxgears, fglrxinfo kimenetét...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Milyen TV-t vegyek?
- Ezzel a mobillal készülhet a 2026-os MWC-re a HMD
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elden Ring
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest