- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
dekoninck #6002 üzenetére
- a parancsaban nincs, azt is bemásoltam ide, ahogy beírtam. nem létezik, hogy 3-4-szer begépelve véletlenül hozzányomok egy shift+8-at
ha a fájlban van, az szuper, de hogy keressem meg egy bináris fájlban, hogy hol van?
- nem létezik, mert nincs ilyen kapcsoló sem a kártyán, sem a kártyaolvasón... -
dekoninck
aktív tag
válasz
dekoninck #5959 üzenetére
Itt a megoldás, biztos vagyok benne!
sama nih... di slackware jg ga bisa... kyknya blom disupport dech... soalnya udah pake kernel terbaru dgn alsa + oss
nama device nya
82801G (ICH7 Family) High Definition Audio
dari ACER
-
-
7
addikt
válasz
dekoninck #5759 üzenetére
Kb. ugyanannyi vele a macera, mint a Winnel, csak egyrészt más típusúak, másrészt a kevésbé kitartóak azt mondják, hogy eh, picsába ezzel, megyek vissza a Winre, így aki marad, az tényleg érdeklődik a dolog után, azért kisebb a frusztráció.
Amúgy én azt mondom, hogy még egy Debian is emberi lényeknek való, kicsi talpraesettség és érdeklődés kell hozzá, több nem.
-
Protezis
őstag
válasz
dekoninck #5638 üzenetére
1. GTK-ra epulok eseten mukodnek.
2. Olyan elofordul, hogy OO-ban nem jelennek meg az ikonok. Ezeket a temakat mellozom.
3. Kerdes mi a kulonbseg a kozmetikai hibak es azok kozott, amik a hasznalhatosag rovasara mennek. Ha OO-ban fekete a lap, az szerinted mi? Igaz, ez inkabb feature, mint bug.
4. Igen, ujrainditas nelkul lehet valtani. Kb 2-3 mp.
5. Beryl-t ne hasznalj, az ubuntuban alapbol van compiz. A beryl fuj regi, nem kell. -
róland
veterán
válasz
Hogy magad dönthesd el, érdemes letöltened az Innotek VirtualBox termékét, majd egy virtuális gépre telepítened az Ubuntu-t. Már a 8.04 bétája is egész jó, pedig még sokat fog fejlődni a végleges kiadásig. Amúgy egy LTS (Long Term Support - hosszú időn át támogatott, pontosan 2011. áprilisig) termék használhatóságában szerintem biztos lehet a felhasználó is nem csak a gyártó.
-
Major Major
senior tag
válasz
Hát ha vársz pár hónapot, akko már érdemes megvárni a 8.10-et, abban biztos több minden lesz
Viccet félretéve, a 8.04 ún. LTS (long term support) verzió lesz, ami azt jelenti, hogy egyrészt sokáig lesz hozzá támogatás, másrészt a stabilitása az elsődleges az újítások előtt. De ha aggódsz, akkor várj max pár napot, itt úgyis mindenki rá fog pörögni és kiderül hamar ha anyázás esete áll fenn. -
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest