- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
Aktív témák
-
dekoninck
aktív tag
Üdv Mindenkinek,
Felraktam az új Ubuntut. Remélem, a Vista megmaradt
az adataimat lementettem.
Kicsit idegen volt a dolog - maga az oprendszer jól néz ki, de gondolom a fontok és egyebek miatt pl. a weboldalak kicsit hülyén néznek ki - ezzel mit lehet kezdeni? Fel kell rakni az Arial, stb. fontokat, mert a webdesignerek nem adnak meg pl. sans generic betűket a css-ben?
Mindegy, minden ellenérzésem eltűnt, mikor egy kattintással felraktam az Elegant Brit témát - ennyi az egész? Baromi jól néz ki, oszt nem kell fizetős szoftver, semmi egyéb... és ez az általános érzés, hogy hijjj, működik, remélem, csak jobb lesz.
OK, Flash plugint nem sikerült varázsolnom, meg van még mit állítgatni, de 18 perc használat után még nem csalódtam.
Egy pár kérdésemre már láttam is a választ alant.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- HP Victus Gaming Laptop RTX 4070 / i7-13700H 16GB DDR5 1TB SSD Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az adataimat lementettem.
Egy pár kérdésemre már láttam is a választ alant.