- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Na, akkor csak leírom, amit mindig le akarok, csak kicsit cikinek érzem... Szóval a vindózert is meg lehet szekurizálni, és lehet teljesen biztonságosan használni. És a linuxot is lehet agyatlanul (most nem mesélném el azt a 14 évvel ezelőtti történetet, amikor az egyik nagy disztribució defaultban engedélyezte a relay hostingot, és a gépemen keresztül ment az világ spam forgalmának a fele, és az USA-ból szóltak rá az adminunkra).
Szerk.: Amúgy egyetértek sh4d0w-val, szal mintegy kiegészítésnek szántam.
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Bocs, de félreértesz. Nem akarom én fikázni a Linux biztonságát. Sőt! Nagyon is meg vagyok vele elégedve, hiszen nem kaptam még vírust és betörésem sem volt. Legalább-is így tudom. De én szeretnék a betöréspróbálkozásokról is hírt kapni. Jó lenne, ha magam tudnám konfigurálni grafikus felületen, egyszerűen, a tűzfal beállításokat.
Mondod, hogy paranoiás vagy. És ha én is? Jó lenne, ha lenne egy kapcsoló, amivel paranoid fokozatba tudnék kapcsolni. Jó lenne látni, hogy elhárítja a támadásokat. Jó lenne látni, ahogy letilt honlapokat, mert azok veszélyesek. Jó lenne látni, hogy frissíti a vírus-adatbázisát, stb. De ezek helyett mi van? Az, hogy higgyem el bemondásra, nagy biztonságban vagyok. Elhiszem én, de azért jobban örülnék, ha erről meg is tudnék győződni valahogyan. Nem magyarázom tovább. Szerintem érted a gondomat. Van a biztonság és van a biztonságérzet. Nekem mindkettő fontos. Jó lenne valami kézzelfogható dolog, amivel mindkettő megtestesül.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Peugeot, Citroën topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Last Epoch
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Motorola Edge 50 Neo 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GAMER PC! i5-14500T / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 650w Gold!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest