- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Aktív témák
-
upszilon
őstag
akármelyik eset is álljon fent, a hiba valószínűleg a te rendszeredben van. legalábbis számomra hihetetlennek tűnik, hogy (...)
Na-neeeee!!! Ne szórakozz már velem! Telepítettem egy szűz XP-t, rányomtam és dolgoztam vele. Én nem az exéssel nyomultam, hanem ott is a jávás online csomaggal. Katt, felinstallálta amit kell, aztán felrakta magát és percek alatt ott állt működőkészen. Ehhez képest az ubinal órákig küzdöttem és itt érdeklődtem, hogy mi a szetsz@rt csináljak, hogy végre működjön. ...éééés nem működöttt!!! Szerintem ez óriási különbség. És nem kell ezt megvitatni. Nem vagyok én mazochista, hogy még-egyszer nekiálljak az ilyesminek! Annyi időt sz@rsz el rá amennyit csak akarsz, de nekem elegem volt. Nem próbálkozom többet ilyesmivel. Ennyi. Én befejeztem ezt a témát. Majd jövőre megint megnézem. De ha nem sikerül majd elsőre és automatikusan, akkor abban a szúrásban feladom és irány a jólbevált egyszerű környzet az XP-nél. Számomra ez ilyen egyszerű. Mostmár.

Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- RugKing 4 Pro
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest