Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magyarországon és Szlovákiában is debütált a Honor 600 Lite
Aktív témák
-
upszilon
őstag
akármelyik eset is álljon fent, a hiba valószínűleg a te rendszeredben van. legalábbis számomra hihetetlennek tűnik, hogy (...)
Na-neeeee!!! Ne szórakozz már velem! Telepítettem egy szűz XP-t, rányomtam és dolgoztam vele. Én nem az exéssel nyomultam, hanem ott is a jávás online csomaggal. Katt, felinstallálta amit kell, aztán felrakta magát és percek alatt ott állt működőkészen. Ehhez képest az ubinal órákig küzdöttem és itt érdeklődtem, hogy mi a szetsz@rt csináljak, hogy végre működjön. ...éééés nem működöttt!!! Szerintem ez óriási különbség. És nem kell ezt megvitatni. Nem vagyok én mazochista, hogy még-egyszer nekiálljak az ilyesminek! Annyi időt sz@rsz el rá amennyit csak akarsz, de nekem elegem volt. Nem próbálkozom többet ilyesmivel. Ennyi. Én befejeztem ezt a témát. Majd jövőre megint megnézem. De ha nem sikerül majd elsőre és automatikusan, akkor abban a szúrásban feladom és irány a jólbevált egyszerű környzet az XP-nél. Számomra ez ilyen egyszerű. Mostmár.

Aktív témák
- Filmvilág
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Horgász topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Új Lenovo 14 Slim5 WUXGA OLED 620nit Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest