Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
akármelyik eset is álljon fent, a hiba valószínűleg a te rendszeredben van. legalábbis számomra hihetetlennek tűnik, hogy (...)
Na-neeeee!!! Ne szórakozz már velem! Telepítettem egy szűz XP-t, rányomtam és dolgoztam vele. Én nem az exéssel nyomultam, hanem ott is a jávás online csomaggal. Katt, felinstallálta amit kell, aztán felrakta magát és percek alatt ott állt működőkészen. Ehhez képest az ubinal órákig küzdöttem és itt érdeklődtem, hogy mi a szetsz@rt csináljak, hogy végre működjön. ...éééés nem működöttt!!! Szerintem ez óriási különbség. És nem kell ezt megvitatni. Nem vagyok én mazochista, hogy még-egyszer nekiálljak az ilyesminek! Annyi időt sz@rsz el rá amennyit csak akarsz, de nekem elegem volt. Nem próbálkozom többet ilyesmivel. Ennyi. Én befejeztem ezt a témát. Majd jövőre megint megnézem. De ha nem sikerül majd elsőre és automatikusan, akkor abban a szúrásban feladom és irány a jólbevált egyszerű környzet az XP-nél. Számomra ez ilyen egyszerű. Mostmár.

Aktív témák
- Thermalright Assassin X 120 V2
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest