- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Vissza a gyökerekhez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hidd el, egy default Linux-telepítéssel legalább akkora biztonságban vagy, mint egy Windows + vásárolt cuccal. Csak vannak olyanok - mint én -, akiknek a paranoia-szintjüknek nem felel meg a default cucc, számukra adott a lehetőség a további árokásásra. Megemlítettem az AppArmort, ami default jelen van a rendszerben és megfelelő védelmet nyújt - én csak azért említettem meg, mert azzal is jót lehet játszani, ha vkinek van ideje és türelme hozzá.
Szóval no para, a default Linux telepítésed biztonságilag rendben van - csak még ingyen rá lehet erősíteni (már feltéve, hogy nem a Damn Vulnerable Linuxot használsz, de az nem is mindennapi használatra van).
Szóval nem, nem mondható ki, hogy egy Windows biztonságosabb, soha nem is volt az, de nem is lesz, amíg ua. trehány programozók írják, akik eddig.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 24GB 1TB FHD+
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)