Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Vissza a gyökerekhez?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hidd el, egy default Linux-telepítéssel legalább akkora biztonságban vagy, mint egy Windows + vásárolt cuccal. Csak vannak olyanok - mint én -, akiknek a paranoia-szintjüknek nem felel meg a default cucc, számukra adott a lehetőség a további árokásásra. Megemlítettem az AppArmort, ami default jelen van a rendszerben és megfelelő védelmet nyújt - én csak azért említettem meg, mert azzal is jót lehet játszani, ha vkinek van ideje és türelme hozzá.
Szóval no para, a default Linux telepítésed biztonságilag rendben van - csak még ingyen rá lehet erősíteni (már feltéve, hogy nem a Damn Vulnerable Linuxot használsz, de az nem is mindennapi használatra van).
Szóval nem, nem mondható ki, hogy egy Windows biztonságosabb, soha nem is volt az, de nem is lesz, amíg ua. trehány programozók írják, akik eddig.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Íme az új Android Auto!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)