- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Szerintem nincsen semmi baj a címmel. Én UBUNTU-n vagyok kíváncsi a WINE-re. Ugyanis más-más módon képes működni a különböző disztribúciók alatt. Engem például nem érdekel, hogy valami SUSE alatt megy WINE alatt, ha nálam az ubi alatt meg nem megy. Azon kell mennie amit én használok. Ezért nyitottam. Érted ezt?
Egyébként miből gondolod, hogy 100%-os sikerre számítok? valamikor a hetvenes években kezdtem az ámítástechnikát tanulni. Az akkori tanárom számtalanszor elmondta, hogy olyan mint a villanykapcsoló. Vagy felkapcsolom, vagy le, nincsen harmadik eset. És-hát nem volt igaza. Azóta ezek a "harmadik esetek" -a megoldásaikkal való foglakozás- sok-sok évet elvettek már az életemből...

Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest