- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Siriusb
üzenetére
ha majd beszélsz valahol az ubuntu - ról és szidod
Nemszidom! Általában az előnyeit hangoztatom. De azért egy szakfórumban hagy írjam már le a gondjaimat vele kapcsolatban!
És hogy mennyire hasznavehetetlen a linux? Pl. használják webszervereken, filmgyártáshoz, sőt még a londoni tőzsde is ezt akarja használni (ez az ügy nem tudom hol tart, lehet már be is vezették).
Ez engem hidegenhagy. Én vagyok én. Számomra a saját gondjaim a megoldandók, nem a filmstúdóké. Tőlem zűrhajózásra is használhatják, amíg én nem tudom vele beadni a söralátétemet, addig kakálok a zűrhajóra meg a filmsúdióra.
Azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is: mi itt szeretjük a linuxot.
Az én nevemben is. Ééén is szeretem! De azt is látni kell, hogy mihelyt valami kis gyakorlati munkára kerül a sor, akkorát bukik mint az ólajtó. Ezen változtatni kell. Szerintem. Namost az jobb, ha senki sem beszél erről? Tessékmondani, az ilyesmit el kell hallgatni? Ez komoly? És miért? Ha nem beszélünk róla, akkor majd egyszercsak magától megoldódik? Vagy most akkor hogy kell érteni ezt a Te mondanivalódat?
Aktív témák
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- LED világítás a lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós kamerák
- Android játékok topikja
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest