- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
A dolog rém egyszerű: vannak grafikus frontendek az iptables-höz, azzal be tudod állítani - én nem használom, mert próbálkoztam többel is, de nem az igényeimnek megfelelő konfigot kaptam. A próbálkozásokat nyomon követheted az auth.log-ban, megnyithatod gedittel, vagy használsz vmilyen log analyzert. Én a saját tűzfalamnál annyi logolást állítottam be, hogy az üzemmódváltásokat tolja bele a syslogba. Ha vmi gyanús, ott meg tudom nézni, ki és mikor állította át az üzemmódot.
Egyébként ne bemondásra hidd el, hogy egy rendszer biztonságos, hanem teszteld le. Sok leírás található e témakörben, ott a BackTrack Linux, amit kimondottan pentestre találtak ki.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest