- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- iPhone topik
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Jelenleg 10.10 alatt avgyok, de megpróbáltam a 10.04.1-es lemezről live-módban is nyomtatni. Ugyanazt csinálja. felpörög a motor, de már papírt nem húz be. Egyszerűen lenyeli a feladatot. (Megjegyzem a nyomtató hibátlan.) Úgyemlékszem, hogy korábban ment linux alatt. Lehet letöltök egy korábbi verziót és kipróbálom.
-
majkel
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Az még a 10.04 volt amivel annyit szenvedtem. Akkor ment tropára a Windows-os partíció, vitte magával a boot fájlokat is, feltettem az Ubuntut, hogy megcsinálhassam az adatmentést... minden szép és jó volt, de elkezdte 5-20 percenként a kikapcsolgatást, a laptopom meg szinte lángolt a forróságtól.
Utánaolvasva arra jutottam, hogy eze gy tipikus Acer jelenség. Hogy az Ubuntu vagy az Acer hibája-e az "inkompatibilitás" azt nem tudom, de ebben a formában használhatatlan.LiveCD szerintem nem vezet valós eredményhez, fel kéne raknom és használnom, hogy megtudjam van-e valamilyen hasonló problémája a 10.10-nek is.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Arc Raiders
- Szünetmentes tápegység használata aktív PFC-s táppal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest