Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
üzenetére
Mivel úgyis csak kifelé megy a hívásom végül-is nem nyitottam rést a pajzson. Leszedtem a nyűgösködő Ekigát és feltettem helyette a Twinkle nevű alkalmazást. Meg vagyok elégedve a hangjával. Mondhatni tetszik.
Egyébként azt nem értem, hogyha van egy jó alkalmazás, azt miért kell elrontani? Az Ekiga a frissítésig jó volt. Aztán eltűnt a Stun Server beállítás, így többé nem lehetett beállítani a stun.voipcheap.com-ot. Ez okozza a problémát. Csak hát értetlenkedem, hogy mindez miért volt jó fejlesztés gyanánt.

Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Napelem
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest